En smidig och professionell upplevelse frÃ¥n början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lÀtt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi pÃ¥ RWS Sweden har, nÀr det kommer till julgÃ¥vor till vÃ¥ra anstÀllda, anvÀnt oss av Charma i ett par Ã¥r nu och vÃ¥ra anstÀllda Àlskar dessa gÃ¥vokort! De tycker om att det finns sÃ¥ mycket att vÀlja me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ibland fÃ¥r man riktigt bra idéer, men sÃ¥ brukar det antingen bli alldeles för dyrt eller sÃ¥ hinner man inte lösa det i tid. Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med vÀldigt kort varsel.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ringer alltid upp och pÃ¥minner nÀr det Àr dags för bestÀllning, skickar ut lÀnk sÃ¥ man kan se vad som ingÃ¥r. Bra varor att vÀlja pÃ¥ och perfekt gÃ¥va till anstÀllda som kan vÀlja efter behov. Trevlig b... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Drottninggatan 43E, 582 27, Linköping, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dålig feedback på att varan Àr skickad/ levererad. Min bestÀllning var försenad men fick ingen vetskap om detta.

Charma ããã®åç
Bra produkter/utbud, enkelt att bestÀlla. Bra kontaktpersoner och uppföljning av bestÀllningar.
Kan bara rekommendera!!

Charma ããã®åç
Vi anvÀnde oss av Charma för julens gåvor till våra anstÀllda och var nöjda med bra produkter och vÀldigt fin service. Kan rekommendera!

Charma ããã®åç
Smidigt att få kontakt med företaget för hjÀlp och rådgivning kring bestÀllningen.
Mycket trevligt bemötande som löste min fråga på nolltid. Tack!

Charma ããã®åç
Snabbt och enkelt, trevlig personal och fina gåvor. Vi har varit nöjda kunder sedan 2020!

Charma ããã®åç
En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lÀtt att ge en flexibel och modern gåva. Supporten kÀndes pålitlig och lösningen sparade både tid och administration. Kan varmt rekommenderas till andra som söker en uppskattad och problemfri lösning för personalgåvor..

Charma ããã®åç
Alltid bra service; snabb återkoppling, lösningsfokuserade och bra kvalité på produkterna.

Charma ããã®åç
Vi på Leadstar Media har anvÀnt Charma två år i rad nu och alla mina kollegor har varit så nöjda med utbudet av julklappar. Det Àr alltid uppskattat nÀr man får vÀlja sin julklapp sjÀlv!

Charma ããã®åç
Vi anvÀnder Charma för julgåvor till dom anstÀllda. Mycket smidigt och fina produkter!

Charma ããã®åç
Excellent Service, very helpful and fast on answering any kind of questions.

Charma ããã®åç
AnvÀnt Charma i tre år för julklappar till våra ca 30 anstÀllda. Trevligt bemötande och bra service, och fina gåvor som varit fint inslagna. Det har också funnits flexibilitet och lösningar för våra önskemål. Extra tack till Anton för fin service!

Charma ããã®åç
Haft kontakt med Anton på Charma flera år i rad inför julklappar till företag. Alltid fått snabb och professionell service, återkoppling och uppföljning som varit toppen.
Rekommenderar!

Charma ããã®åç
Mycket bra service och bra utbud av gåvor, som gick att anpassa till vår målgrupp.

Charma ããã®åç
The companies we worked with provided excellent service. They were easy to reach, responsive, and professional throughout the process. The Christmas gifts were of high quality and beautifully presented, making the overall experience very positive.

Charma ããã®åç
Vi Àr jÀttenöjda! VÀldigt trevligt kundbemötande och snabb återkoppling, bra service från början till slut. Ett stort och bra utbud av fina varor dÀr det finns något för alla. Rekomenderas varmt !

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã