Vi bestÀllde gÃ¥vokort som julklapp till alla kollegor i företaget. För andra Ã¥ret i rad. Oerhört fina & lyxiga "i tiden"-produkter att vÀlja pÃ¥. Min sÀljare och kontakt Lisa var fantastisk som med sin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra idé med presentkort och mycket att vÀlja mellan. Men inte nÃ¥got kuvert med eller nÃ¥got annat, hur tÀnkte ni? ALLA presentkort vi köpte var bara inlindade i grönt silkespapper ð Man brukar f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag hade fÃ¥tt presentkort. Valde att kontakta de innan mina bestÀllningar bl.a för att ge beröm för det bra utbud de har, jag hade Àven andra frÃ¥gor. De var mycket snabba & vÀnliga pÃ¥ att svara via... ãã£ãšèŠã
Det finns jÀttemÃ¥nga fina och anvÀndbara produkter att vÀlja pÃ¥ i Morot & Co. Bilderna pÃ¥ t.ex. köksprodukterna Àr tydliga och inspirerande. och texterna som beskriver varorna Àr tydliga, enkla och in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Morot & Co Àr ett nytÀnkande varumÀrke som vill utmana den traditionella gÃ¥vorkortsbranschen. Vi har samlat lyxiga produkter, vÀlgörenhet, roliga tjÀnster och spÀnnande upplevelser. Genom att blanda nyheter med klassiska favoriter hittar alla nÃ¥got de Àlskar. Ãverraska pÃ¥ riktigt med vÃ¥ra spÀnnande gÃ¥vokort.
é£çµ¡å
Ãstermalmsgatan 26A, 114 26, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08-517 50 242
- hej@mediafy.com
- morot.co
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Finaste julgåvorna!
Vi bestÀllde gåvokort som julklapp till alla kollegor i företaget. För andra året i rad. Oerhört fina & lyxiga "i tiden"-produkter att vÀlja på. Min sÀljare och kontakt Lisa var fantastisk som med sin sprudlande energi & positivitet, lyhördhet samt noggrannhet lotsade en fram till det absolut bÀsta beslutet. Stort tack! /Admenta Sweden AB (DOZ Apotek)
Fick en gÃ¥va hÀr genom ett test jagâŠ
Fick en gåva hÀr genom ett test jag genomförde. Många val. Valde hotellövernattning för två inkl frukost.
Fina och anvÀndbara produkter.
Det finns jÀttemånga fina och anvÀndbara produkter att vÀlja på i Morot & Co. Bilderna på t.ex. köksprodukterna Àr tydliga och inspirerande. och texterna som beskriver varorna Àr tydliga, enkla och informativa.

Morot & Co ããã®åç
Bra och lÀtt sida att anvÀnda förâŠ
Bra och lÀtt sida att anvÀnda för bestÀllning.

Muy buena atención al cliente
Muy buena atención al cliente

Superenkelt med smarta gåvor
Superenkelt och smart sÀtt att ge uppskattning till anstÀllda som sjÀlva kan vÀlja sin gåva.

Ett otroligt utbud
Ett otroligt utbud! Supernöjd med min skÃ¥l! ð«

Morot & Co ããã®åç
Smidigt att bestÀlla och fÃ¥ hem sinâŠ
Smidigt att bestÀlla och få hem sin vara! Rekommenderar!

Morot & Co ããã®åç
VÀldigt fint och brett utbud av gåvor
VÀldigt fint och brett utbud av gåvor samt smidigt att orientera sig på hemsidan bland produkterna. Rekommenderas varmt!

Många valmöjligheter
Det fanns verkligen mycket att vÀlja på, men jag saknade möjligheten att sortera efter kategori, för det tog så lång tid att skrolla igenom alla böcker som fanns.

Mkt bra att vÀlja på !
Mkt bra att vÀlja på o jag samlar på monami

Morot & Co ããã®åç
SÃ¥ mycket fint och enkel hantering!
Enkelt att se hela utbudet (men svårt att vÀlja bland allt fint!) och vÀldigt lÀtt att lÀgga min bestÀllning.

Snygg, smidigt, brett
Snygg sida! Enkel navigation. VÀldigt bra utbud! Ãnskar man kunde vÀlja fler saker ð

Morot & Co ããã®åç
Det var lÀtt att boka övernattningen.
Det var lÀtt att boka övernattningen.

Utbud som passar alla
Alltid mycket att vÀlja på hos Morot o Co. Finns verkligen något som passar alla.

Morot & Co ããã®åç
Stort utbud av prylar o upplevelser.
Stort utbud av prylar o upplevelser.
Kul att kolla runt o bestÀmma vad man vill ha.
Det jag kan sakna år efter år Àr verktyg.
Alltså garage o "verkstadsbetonade" grejor.
Inte bara trÀdgårdsredskap

Saknades kuvert!?
Bra idé med presentkort och mycket att vÀlja mellan.
Men inte något kuvert med eller något annat, hur tÀnkte ni?
ALLA presentkort vi köpte var bara inlindade i grönt silkespapper ð
Man brukar faktiskt få med ett kuvert eller något liknande nÀr man köper presentkort för att kunna ge det vidare lite snyggt.
SÃ¥ nu ska vi ut och leta kuvert i rÀtt storlek.ð«£

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ