De site geeft goede en uitgebreide informatie om te vinden wat je wil hebben. Bestellen en betalen ging soepel en makkelijk. Het apparaat ziet er goed uit en werkt perfect. De bezorging was minder ges... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik werd uitstekend te woord gestaan door de medewerker. Na uitleg omtrent mijn wensen waar ik een laptop voor ging gebruiken heeft hij perfect uitgezocht wat voor mij geschikt was. Prima bedrijf.
äŒæ¥ãåçããŸãã
In eerste instantie geselecteerde en betaalde Chromebook bleek een slechte accu te hebben. Dat meldde Cheapcomputers zelf (dus niet opsturen en dan wel zien waar het schip strandt). Er werd aangeboden... ãã£ãšèŠã
Cheapcomputers.nl is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en refurbished laptops voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij leveren betrouwbare Windows laptops en Chromebooks die professioneel zijn gereinigd, uitgebreid getest en direct gebruiksklaar worden geleverd. Dankzij onze strenge kwaliteitscontrole ontvangt u altijd een laptop die technisch 100% in orde is. Wij bieden een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte laptops, aangevuld met kwalitatieve laptopaccessoires. Op onze refurbished modellen ontvangt u standaard tot 3 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van zorgeloos gebruik en maximale zekerheid. Naast verkoop verzorgen wij ook computerreparaties en installatieservices bij scholen, bedrijven en particulieren. Voor het onderwijs bieden wij aantrekkelijke leaselaptops, waardoor leerlingen en studenten voor een vast laag maandbedrag kunnen beschikken over een betrouwbare laptop. Met duizenden tevreden klanten in heel Nederland staan wij bekend om onze scherpe prijzen, persoonlijke service en snelle levering. Bezoek onze balie op werkdagen tussen 15:00 en 17:00 uur of bestel eenvoudig online via Cheapcomputers.nl.
Vluchtoord 24, 5406 XP, Uden, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijke info op de site. Product is netjes verpakt ontvangen en is in de staat zoals beschreven.
Goed bereikbaar, snel en netjes. Bestelling goed ontvangen en product in goede staat geleverd.
Gestuurde laptop deed het niet goed, kreeg een nieuwe toegestuurd, waarna ik de andere weer retour kon zenden. Fijne service, zonder morren. De vervangende laptop is prima en zeer aangenaam geprijsd.
Had 2 laptops besteld, ook de tweede is fijn geprijsd, kinderen (pubers) zijn er erg blij mee!
service goed laptop snel verzonden goed ingepakt en ziet er netjes uit werkt perfect
Goed geholpen en een duidelijke uitleg.
Ga meerdere mensen adviseren hier heen te gaan
De laptop is een kleine maar mooie dus tot vandaag ik heb geen probleem met de laptop.
Makkelijk WhatsApp contact, eerlijk advies en snelle levering
Verzending was op tijd dat was goed.
Er was een diepe kras op buitenkant van Laptop en het was niet gemeld op de website
Actually paid 50⬠for a fully functioning laptop with a guarantee. Really happy with the product and service!
Op tijd geleverd en klantenservice gesprek heel begripvol geholpen!
Geleverd product volgens omschrijving. Snel geleverd en goed verpakt.
In de ochtend besteld en de volgende dag al geleverd .
De goedkoopste Chromebook gekocht die ze hadden en werkt perfect.
Gewoon top .
We hadden een chromebook besteld.
Deze bleek toch niet op voorraad. We werden gebeld over deze situatie en er werd onz een prima alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Deze aankoop werd twee dagen later al geleverd. Prima afwikkeling van de aankoop. Dank voor dd goede sevice.
kapot betrouwbaar!!! ik wilde een eigen chromebook, en de website zag er gewoon chill uit en heel duidelijk welke soorten er nog waren enzo. hij was na 4 dagen binnen en helemaal glad en schoon, verpakt in bubbelwrap en zachte balletjes met een a4 met allemaal info erop. hier moet je echt bestellen want het is 100% betrouwbaar vind ik , mijn product werkt goed en zelfs met een nieuwe oplader erbij (ik typ dit vanaf mn niewe apparaat ook) en het is gewoon super
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã