䌁業情報

1. 電力䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder billig el og elaftaler med meget lave priser, som ikke styres af hverken energiproduktion eller statslige eller kommunale selskaber. Cheap Energy producerer ikke den energi, vi sÊlger, og kan derfor hele tiden vÊre en prispressende aktÞr på det danske elmarked. Vi har også som mål at gÞre din elregning lidt enklere og lettere at forstå.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

12件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super godt el-selskab med kompentent og

Super godt el-selskab med kompentent og hurtig kundeservice
Jeg har nu vÊret kunde hos Cheap Energy Danmark siden 1. dec. 2024 og har kun ros til overs.
Hver gang jeg har haft spÞrgsmål har kundeservice (isÊr Line) vÊret tålmodig og besvaret alle mine spÞrgsmål.
Jeg har flere gange undervejs Êndret min aftale - det har altid vÊret nemt og hurtigt.
Ingen á konto betaling men altid faktisk forbrug. Ingen PBS gebyrer. Lige nu heller intet månedligt abonnement.
Jeg kan tilfÞje at jeg Þnsker tryghed, så jeg har i hele perioden haft fastprisaftaler.
SÃ¥ herfra min uforbeholdende anbefaling

2026幎3月31日

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse, og jeg er glad for, at du er tilfreds med den aftale, du har indgået med os.

Gennemskueligt, billigt, god kundeservice

Jeg har vÊret kunde hos Cheap Energy (tidligere GNP Energy) siden 1. januar 2025, hvor jeg blev kunde i forbindelse med et kampagnetilbud.

Jeg skiftede fra Elforbundet/VindstÞd, fordi jeg blev trÊt af acontobetalingskonceptet, som gjorde det svÊrt for mig at se finde ud af, hvad jeg reelt betalte om måneden. Hos Cheap Energy får jeg en regning hver måned. OvenikÞbet sparede jeg 64 kr. om året ved at skifte, fordi Cheap Energy selv dÊkker gebyret for Betalingsservice.

Jeg har vÊret på tidsbegrÊnsede aftaler (kampagnetilbud) to gange. Tre-fire måneder fÞr udlÞb af aftalen skriver Cheap Energy en e-mail og ringer også for at fÞlge op på deres email. Det skete også i dag.

Et par gange har jeg haft brug for support, og der er en support, man kan ringe til. Begge gange uden ventetid. Nogle medarbejdere har svensk som modersmål, men de taler udmÊrket dansk, og jeg har fået svar på mine spÞrgsmål begge gange.

Jeg har lavt forbrug, men får leveret el til to ejendomme. I den ene ejendom er der intet forbrug om vinteren. Som det eneste selskab, jeg har hÞrt om, tilbyder Cheap Energy at afmelde ejendommen fra elnettet om vinteren og på den måde spare abonnementet til Cerius for opkobling på elnettet (cirka 800 kr om året). Jeg benytter mig dog ikke af dette tilbud.

2026幎3月30日

Hej O.Buhl.

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice, billige priser, overskuelige regninger.

2026幎3月10日

Hej Emil.

Cheap energi er den bedste

Cheap energi er den bedste

Idag priser i alle elselskaber er det samme ,det som er vigtig og man skal holde Þjen med er fÞlgende;

Binding
Abonement
TillÊg pr. kw
Bagud betaling

Og når man sammenligner cheap energi med andre el selskaber ,så når man til min konklusion at cheap energi er faktisk den bedste

2025幎1月25日

Hej Danny.

Emelie

Deres regninger beskriver ikke korrekte

Deres regninger beskriver ikke korrekte navne for priserne, istedet bruger de "aconto tillÊg" "aconto indkÞb" og gÞr det dermed svÊrt at sammenligne med priserne hos andre selskaber.

I 2 måneder har de nu også trukket dobbelt belÞb for min regning på trods af at jeg har snakket med dem.

2025幎10月20日

Hej Tommy.

Vi vil tage din feedback til efterretning.

Emelie

Jeg har lige skiftet til cheap energi

Jeg har lige skiftet til cheap energi og har lavet en 6 måneders variable garanti aftale
Abonnement 0 kr
TillÊg 0 kr. Þre/kw
Binding : Nej
bagudbetaling ; ja
Det kan slet ikke fås i andre selskaber , kan varm anbefales

2025幎10月1日

Hej Nouri.

Tak for din anmeldelse og gode feedback!
Vi håber, at dit ophold hos os var som forventet.

Ufrivillig og uklar aftaleskift

Da firmaet stadig hed GNP, indgik jeg en flexelaftale med dem. Denne aftale er nu af firmaet lavet om til en tidsbegrÊnset (intro)aftale, med udlÞb midt november. Jeg har kontaktet firmaet, for at hÞre, hvilken aftale, jeg vil kunne få hos dem midt november og hvornår dette vil kunne aftales. Det kan så aftales fra midt august, men firmaet insisterer på, at de her godt en måned fÞr midt august er ganske ude af stand til at fortÊlle mig hvilken flexaftale, jeg da vil kunne få - fordi "elmarkedet er dynamisk"!
Hvis man misser at indgå en ny aftale, bliver man per automatik overfÞrt til en vanvittigt dyr aftale, som ingen frivilligt ville vÊlge. Det sidste er i mine Þjne ren bondefangeri. Det fÞrste er, venligt vurderet, inkompetence. Mindre venligt fortolket kunne jeg fristes til at tro, at de håber, folk når at glemme problemet og uforvarende bliver fanget i den vanvittigt dyre aftale.
At ensidigt Êndre en aftale uden samtidig at kunne redegÞre for, hvad den kan Êndres til, er ikke god skik. Ejheller er de god skik at overfÞre de upmÊrksomme til en virkeligt dyr aftale.

2025幎7月4日

Skiftede pludselig navn fra DCC Energy

Skiftede pludselig navn fra GNP Energy til Cheap Energy hvilket betÞd at fakturaer Êndrede form og skulle tilrettes t ny betalingsform. Det er ikke enkelt at lÊse fakturaerne men det gÊlder mange eludbydere. Måneds belÞbene er bemÊrkelsvÊrdigt ens, til trods for at jeg bruger mindre strÞm her i den lyse del af året. Vil se juni faktura an og muligvis så skifte.

2025幎6月27日

Emelie, Cheap Energy

Skifter pludselig navn midt i at jeg er

Skifter pludselig navn midt i at jeg er blevet kunde hos GNP Energy, hvorfor jeg troede deres faktura mail var fra et andet selskab jeg ikke var kunde hos, så fik selvfÞlgelig en rykker..

Derudover kan man ikke betale med debit/kreditkort men kun manuel faktura. Hvilket virker sådan helt 1990 agtigt, mit gamle elselskab var der båd kort og mobilepay.

2025幎5月21日

Cheap energi er et godt selskab

Cheap energi er et godt selskab
jeg har skiftede mange elselskaber og nu landed jeg på cheap energi
-har market priser ligesom andre selskaber
-abonnement fri
-bagud betaling
-månelig betaling
Jeg valgt Variabel Garanti som har en tillÊg på 3.9 Þre pr. kilowatt
Det findes ikke billigere og kan varmt anbefaledes

2025幎1月19日

Hej Danny.

vi er meget glade for, at du er tilfreds med din aftale og den service, vi tilbyder vores kunder.

Emelie, Cheap Energy

Cheap Energi er en rigtig go elselskab

Cheap Energi er en rigtig go Elselskab og deres priser er faktisk meget fair- De har slet ikke travlt med at trÊkker penge fra kontoen. man kan frit opsige når man har lyst hvis man er utilfreds.
Jeg kan faktisk varmt anbefale cheap energi til alle da jeg har skiftet mange Elselskaber og cheap energi er den rigtige selskab

2025幎2月1日

Hej Majid.

Betalte 535,50 kr for 152 kwh

Betalte 535,50 kr for 152 kwh, hvilket er langt mere end forventet ud fra de priser selskabet opgiver. Har ikke gennemskuet hvor det er de snyder, men man kan i hvert fald ikke stole på deres priser. Jeg skifter selskab med det samme.

2025幎3月11日

Hej Anders.

Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi videregiver din feedback.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。