Meteen de moeite genomen om deze mensen een goede review te geven want ChefDani is een echte aanrader! Graag deel ik mijn geweldige ervaring met ChefDani. Ik had grillworst besteld omdat ik opzoek... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De grillworst is heerlijk en van top kwaliteit! Alleen ging het helaas mis met het leveren van de juiste bestelling. Na 1 telefoontje werd het wel netjes afgehandeld. We kregen diezelfde avond de juis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De Grillworst is en blijft lekker, heb ook andere leverancier geprobeerd maar je mist toch wat smaken. En kwa afspraken altijd optijd en aardig mensen.
Snelle reactie toen ik niet verder kwam op de site. Zelfde dag nog bezorgd, hadden extra worst bij gedaan omdat deze week wat kleiner was uitgevallen. Erg netjes van ze.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Chef Dani is een bedrijf waarbij de focust ligt op kwaliteit en transparantie. Wij leveren halal grillworsten van hoogwaardige kwaliteit aan consumenten en zakelijke klanten. Ben jij nog op zoek naar een grillworst die van jouw klant een vaste klant maakt? Velen zijn u voor gegaan, en hebben met ons unieke product een nieuwe markt ontdekt. Stuur ons een mail, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!
é£çµ¡å
Steurstraat 3A, 1317NZ, Almere, ãªã©ã³ã
- 0611149886
- info@chefdani.nl
- chefdani.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De beste serviceð¯ð¯ð¯ð¯ð¯ en niet teâŠ
De beste serviceð¯ð¯ð¯ð¯ð¯ en niet te vergeten de beste grillworst!!!
Heerlijke worst en altijd goedeâŠ
Heerlijke worst en altijd goede service!super tevreden!!!
We zijn erg blij met de grillworstenâŠ
We zijn erg blij met de grillworsten van Chefdani. En genieten er echt van. Dank u wel voor de extra service.
Lakker ðœïžðœïžðœïžð·ð·ððððð€©ð€©
ðððð€©ð€©ðœïžðœïžð·Lakker
Beste grillworst
Bestel elke week mijn kids zijn er gek op! En wij als ouders ook, ma Sha Allah altijd lekker vers en de hoeveelheid en prijs is uitstekend!
De Grillworst is en blijft lekkerrrr
Heerlijk en snel bezorgd vergelijkâŠ
Heerlijk en snel bezorgd vergelijk altijd her bestellen.
Besteld en gelijk zelfde avond werdtâŠ
Besteld en gelijk zelfde avond werdt het bezorgd. Natuurlijk was het ook lekker
Grillworst
De grillworsten waren heerlijk en van topkwaliteit. Zelfde dag nog geleverd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ