Ik geniet elke keer van de gerechten. De video's en beschrijvingen zijn zeer goed te volgen. De ingrediënten niet al te exclusief, of er is een alternatief.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Cheflix is niet louter een online receptenboek, maar is vooral breed informatief over koken (met technieken etc) en leerzaam. De chef's geven duidelijk uitleg over het hoe en waarom van de gebruikte i... ãã£ãšèŠã
Als hobby kok zeer enthousiast over de culinaire hoogstandjes van cheflix. Makkelijk te volgen, ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar en de instructiefilmpjes zijn erg fijn. Sta versteld wat ik op... ãã£ãšèŠã
Geweldige recepten, ingredienten die je bij de AH kunt kopen, benodigdheden makkelijk te kopieren voor je boodschappen lijst en een goede werkbeschrijving, ik ben lid vanaf de start en ben âals thuisk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- æçã¹ã¯ãŒã«
- ã®ãã ã·ã§ãã
- æ ç»ã®ã¹ããªãŒãã³ã° ãµãŒãã¹
Cheflix ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hoi, wij zijn Cheflix: âs werelds meest populaire kookboek. Leer thuis koken van de beste chefs van de wereld, als Björn Frantzén, Gaggan Anand, Bo Songvisava en vele anderen. Leer hun geheime recepten, techniek en kookkunsten en raak geïnspireerd. Probeer nu 14 dagen gratis.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Its best !!!
Leerrijk goed uitgelegd en een hoopâŠ
Leerrijk goed uitgelegd en een hoop nieuwe gerechten.
Mooi platform!
Leuk platform, lekkere recepten en mooi video's. Altijd leuk om te kijken en veel geleerd!
Must have for everyone who want toâŠ
Must have for everyone who want to improve their cooking skills!
Cheflix; dat zouden meer mensen moeten weten!
Cheflix is wat mij betreft een geheel nieuwe manier om inspiratie op te doen voor lekker eten en drinken. Het enthousiasme van de chefs enerzijds en dat ik er echt van leer anderzijds zorgt ervoor dat ik met plezier door de website ga.
Ook het feit dat ik snel antwoord krijg op m'n vragen wordt op prijs gesteld.

prachtige gerechten
prachtige gerechten, meestal simpel na te koken en een bron van inspiratie om het gerecht te verfraaien en smakelijker te maken

Cheflix ããã®åç
Eindelijk mooie recepten met meerwaarde
Recepten worden helder en om een leuke manier uitgelegd.

Dagelijkse kost op chef-niveau
Haalbare, maar super lekkere en hoogstaande recepten. We leren ook (oosterse) smaken en kruiden kennen waar we anders veel minder mee vertrouwd zijn/waren. De video's zijn een grote meerwaarde om bij twijfel te kunnen zien hoe de ervaren chef het gerecht klaarmaakt.

Cheflix ããã®åç
Heel duidelijke en gevarieerde receptenâŠ
Heel duidelijke en gevarieerde recepten .

Erg fijne app
Hele fijne app boordevol recepten en masterclasses van bekende chefs. Goed voor de inspiratie!! Zeer tevreden

Cheflix ããã®åç
Leuk om je skills naar een ander niveauâŠ
Leuk om je skills naar een ander niveau te tillen.
Het resultaat is er dan ook naar, mede door de goede masterclasses.
Top videos for improving your cooking game
Goede producties, mooie recepten en top chefs
Enorm tevreden
Goede recepturen en uitleg. Mooie site met veel variatie. Enige grote verbeterpunt is het hebben van een mobiele app

Cheflix ããã®åç
Decent recipes but bad substitution durations
In the aspect of recipes you get in Cheflix are good. You learn new techniques and get inspired by other chefs. BUT the negative side of it is the minimum substitution duration of a year. When you sign up and configure your subscription, the price given when you choose your plan is given in the price per month. But you pay for 12 of those moths and not the price it is given in the subscription plan. If I knew in before that it would charge for a whole year and not each month I wouldnât have subscribed.
Chefflix is interessant voor mensen metâŠ
Chefflix is interessant voor mensen met interesse voor koken maar dat te hebben gezegd vind ik het aanbod zeer beperkt voor de prijs
Klanten service daarintegen is uitstekend en begripvol dus mijn complimenten aan hun
Free trial
Since yesterday the free trial. Recipes looks good and nice to view the video's. I would like to know how many new recipes I can expect per week and how many new masterclasses I can expect.

absoluut 5 sterren
absoluut 5 sterren! ben een amateur, maar alles is zo goed omschreven dat ook ik het allemaal kan begrijpen en kan maken. Al vele tips en recepten gebruikt bij gezellige diner avonden met vrienden!

Cheflix ããã®åç
Lekker eten daar houd ik van en dan isâŠ
Lekker eten daar houd ik van en dan is Cheflix een genot om te hebben! Heel toegankelijk, soms zelfs een video erbij met uitleg.
Met etentjes thuis zet je de gasten echt iets exclusiefs voor en het leukste vind ik dat je echt grensverleggend gaat koken want er zijn diverse keukens, waarvan de topchef ook nog eens masterclasses geven.
Ook leer je allerlei technieken. Heel blij mee!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ