Snel geleverd en de kwalitatiet van het hoesje is echt super goed! Je kan goedkoop online een hoesje kopen, maar die tippen echt nooit aan hun kwaliteit. Ik ben een tevreden klant dus:)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ordered a 5 bra bundle using the measurements from product guide. Arrived and about two sizes too large around the band and cup sizes so none of the bras of use. Contacted customer support to retu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie hoesje gekocht ben er heel blij mee goede kwaliteit en een hele mooie design ben een vaste klant van Cherries geworden zeker een aanrader ðð
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geleverd en hoge kwalitatiet
Kwaliteit ðð
Dit is inmiddels mijn derde bestellingâŠ
Dit is inmiddels mijn derde bestelling en ik ben elke keer weer super tevreden. Mensen vragen mij overal waar ik mijn telefoonhoesje vandaan heb, omdat het er zo mooi en uniek uitziet. Ik krijg er alleen maar complimenten over. De kwaliteit is uitstekend en de service is ook top. Alles is gewoon heel goed geregeld. Zeker een aanrader!
Hoesje van cherries zijn prachtig
Ik heb een hoesje en een powerbank van Cherries gekocht en ik ben echt ontzettend enthousiast! De geur die van het hoesje afkomt ruikt heerlijk en geeft meteen een luxe gevoel. Alles was prachtig verpakt, echt een cadeautje om voor jezelf te ontvangen. De producten zien er ook nog eens geweldig uit. Als je je wilt onderscheiden van de rest en op zoek bent naar een unieke uitvoering, kan ik dit hoesje zeker aanraden!
Super kwaliteit en snelle levering
Snel geleverd en leuk verpakt. Ik heb twee hoesjes besteld en de kwaliteit is echt heel goed. Ze ruiken heerlijk en het design is heel chique. Ook de oplader is echt top hij laadt super snel op! Wow, ik sta er echt versteld van. Alles bij elkaar wil ik echt een compliment geven. Echt een heel leuk concept!
Ik heb onlangs een telefoonhoesje metâŠ
Ik heb onlangs een telefoonhoesje met geur gekocht en ik ben positief verrast! Het hoesje beschermt mijn telefoon goed tegen krassen en kleine vallen, maar wat het echt bijzonder maakt is de subtiele geur die eruit komt. Elke keer als ik mijn telefoon gebruik, ruik ik een lichte frisse geur, wat een leuke en unieke toevoeging is. ð
Hele mooie hoesjes
Hele mooie hoesjes! Super kwaliteit! Ik heb er al 4, verslaafdð!
Verliefd!
Ik ben echt super blij met dit telefoonhoesje van cherries. Het kersenontwerp ziet er heel chique uit en maakt mijn telefoon meteen een stuk leuker, omdat ik het ook als tasje kan dragen. Wat het nog een extra leuke touch geeft is dat het hoesje zelfs naar kersen ruikt. Love the design en snelle levering!
Super tevreden met mijn aankopen
Super tevreden met mijn aankopen!
De telefoonhoes heeft een heerlijke kersengeur, wat echt een leuke en unieke extra is. Het koord is ook superhandig, vooral als je je handen vrij wilt houden, ideaal tijdens het wandelen, winkelen of reizen.
Daarnaast is de kwaliteit uitstekend: de hoes voelt stevig aan en beschermt de telefoon goed. De tint rood is ook prachtig.
Ik heb ook de screenprotector en deze past perfect en zit er netjes op zonder bubbels.
Kortom: praktisch en kwalitatief!
Super blij met mijn prachtige hoesje
Super blij met mijn prachtige leren telefoonhoesje van Cherries! ð
Het leer voelt luxe aan, de kwaliteit is top en mijn telefoon past perfect. Echt een stijlvol en mooi hoesje. Heel erg blij mee! â€ïž
Top hoesjes
Stuk of 5 hoesjes gehaald en een draadloze oplader. Wat een top kwaliteit en heel leuk ingepakt. Kwam ook heel snel aan
Top kwaliteit en snelle levering!
Do not purchase if live in EU/IRL as no mechanism to return when poor fit
Ordered a 5 bra bundle using the measurements from product guide.
Contacted customer support to return. Turns out if you bought from Ireland in EU you canât creat the shipment in order to return the items. Poor communication in between, donât acknowledge receipt of emails. Three weeks later and still waiting to hear back from them as saying âtechnical difficultiesâ and will get back when resolved. Not good enough.

Cherries ããã®åç
Powerbank besteld en een Eco beanâŠ
Powerbank besteld en een Eco bean hoesje gemaakt van recycled koffiebonen ben er super blij mee en hij ruikt ook echt naar koffiebonen super blij mee!
Zeer tevreden over mijn bestelling bijâŠ
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Cherries. Zowel het telefoonhoesje als de suction grip zijn van goede kwaliteit. De suction grip blijft goed plakken tegen verschillende oppervlakken, wat het product erg praktisch maakt.
De levering was snel en de bestelling was netjes verpakt. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
Case
Ik kocht een case en die was cherrylicious geweldig product dit
Top kwaliteit
Top kwaliteit, leuke designs en goed verpakt. Wat ik tof vond was dat het koffiehoesje echt na koffie ruikt!
Een telefooncase en powerbank besteld
Een telefooncase en powerbank besteld. De producten zijn modieus en van goede kwaliteit. Een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ