レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en de kwalitatiet van het hoesje is echt super goed! Je kan goedkoop online een hoesje kopen, maar die tippen echt nooit aan hun kwaliteit. Ik ben een tevreden klant dus:)

5぀星のうち1の評䟡

Ordered a 5 bra bundle using the measurements from product guide. Arrived and about two sizes too large around the band and cup sizes so none of the bras of use. Contacted customer support to retu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mooie hoesje gekocht ben er heel blij mee goede kwaliteit en een hele mooie design ben een vaste klant van Cherries geworden zeker een aanrader 🍒🍒

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Dit is inmiddels mijn derde bestelling

Dit is inmiddels mijn derde bestelling en ik ben elke keer weer super tevreden. Mensen vragen mij overal waar ik mijn telefoonhoesje vandaan heb, omdat het er zo mooi en uniek uitziet. Ik krijg er alleen maar complimenten over. De kwaliteit is uitstekend en de service is ook top. Alles is gewoon heel goed geregeld. Zeker een aanrader!

2026幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Hoesje van cherries zijn prachtig

Ik heb een hoesje en een powerbank van Cherries gekocht en ik ben echt ontzettend enthousiast! De geur die van het hoesje afkomt ruikt heerlijk en geeft meteen een luxe gevoel. Alles was prachtig verpakt, echt een cadeautje om voor jezelf te ontvangen. De producten zien er ook nog eens geweldig uit. Als je je wilt onderscheiden van de rest en op zoek bent naar een unieke uitvoering, kan ik dit hoesje zeker aanraden!

2026幎3月8日
5぀星のうち5の評䟡

Super kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en leuk verpakt. Ik heb twee hoesjes besteld en de kwaliteit is echt heel goed. Ze ruiken heerlijk en het design is heel chique. Ook de oplader is echt top hij laadt super snel op! Wow, ik sta er echt versteld van. Alles bij elkaar wil ik echt een compliment geven. Echt een heel leuk concept!

2026幎3月8日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een telefoonhoesje met

Ik heb onlangs een telefoonhoesje met geur gekocht en ik ben positief verrast! Het hoesje beschermt mijn telefoon goed tegen krassen en kleine vallen, maar wat het echt bijzonder maakt is de subtiele geur die eruit komt. Elke keer als ik mijn telefoon gebruik, ruik ik een lichte frisse geur, wat een leuke en unieke toevoeging is. 🍒

2026幎3月7日

Verliefd!

Ik ben echt super blij met dit telefoonhoesje van cherries. Het kersenontwerp ziet er heel chique uit en maakt mijn telefoon meteen een stuk leuker, omdat ik het ook als tasje kan dragen. Wat het nog een extra leuke touch geeft is dat het hoesje zelfs naar kersen ruikt. Love the design en snelle levering!

2026幎3月7日
5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden met mijn aankopen

Super tevreden met mijn aankopen!
De telefoonhoes heeft een heerlijke kersengeur, wat echt een leuke en unieke extra is. Het koord is ook superhandig, vooral als je je handen vrij wilt houden, ideaal tijdens het wandelen, winkelen of reizen.

Daarnaast is de kwaliteit uitstekend: de hoes voelt stevig aan en beschermt de telefoon goed. De tint rood is ook prachtig.

Ik heb ook de screenprotector en deze past perfect en zit er netjes op zonder bubbels.

Kortom: praktisch en kwalitatief!

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Do not purchase if live in EU/IRL as no mechanism to return when poor fit

Ordered a 5 bra bundle using the measurements from product guide.

Contacted customer support to return. Turns out if you bought from Ireland in EU you can’t creat the shipment in order to return the items. Poor communication in between, don’t acknowledge receipt of emails. Three weeks later and still waiting to hear back from them as saying “technical difficulties” and will get back when resolved. Not good enough.

2026幎1月19日
Cherries ロゎ

Cherries からの回答

Hello,

Thank you for sharing your experience. We believe this review may have been posted on the wrong company page.

Cherriesofficial is a technology brand that sells phone accessories, and we do not sell clothing, bras, or bundles of this kind. The experience you describe appears to relate to a different company, likely Get Fit Cherries.

We kindly ask if you could please remove this review from our page and post it on the correct Trustpilot profile instead: https://nl.trustpilot.com/review/getfitcherries.com

We would really appreciate your help in correcting this, as it does not reflect our products or services.

Thank you for your understanding.

Kind regards,
Cherries

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over mijn bestelling bij

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Cherries. Zowel het telefoonhoesje als de suction grip zijn van goede kwaliteit. De suction grip blijft goed plakken tegen verschillende oppervlakken, wat het product erg praktisch maakt.
De levering was snel en de bestelling was netjes verpakt. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

2026幎1月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス