ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik gebruik al jaren een espresso machine van la piccola met lavazza pads erin. Ik wist niet zeker of die van chirico cafe er ook in zou passen. Netjes ter woord gestaan door een vriendelijke meneer va... ãã£ãšèŠã
Ik heb lang gezocht naar goede bonen en ook meerdere merken geprobeerd. Ik had uiteindelijk maar bij neergelegd met de bonen van de supermarkt. Ik hou van donker geroosterde koffiebonen en ik heb eind... ãã£ãšèŠã
Laatst deze koffie in een restaurant in Amsterdam gehad en ik was onder de indruk van de smaak ervan. Volgens de eigenaar was het dit merk en de dan 100% arabica. Gelijk deze ook besteld en zaterdag o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Chirico CaffÚ biedt een assortiment ambachtelijke Italiaanse koffies, machines en diensten die zijn afgestemd op de voorkeuren van koffieliefhebbers wereldwijd. Alle Chirico melanges worden ambachtelijk gebrand in Napels en voldoen aan de strengste Italiaanse kwaliteitsnormen.
é£çµ¡å
Databankweg 26, 3821AL, Amersfoort, ãªã©ã³ã
- +310850603286
- info@chiricocaffe.nl
- chiricocaffe.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Voor de echte koffie liefhebbers
Wat een heerlijke koffie!! Al tientallen jaren overal koffie te hebben gedronken kom je tot de ontdekking dat zeer goede koffie nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Chirico CaffÚ verkoopt de koffie in meerdere heerlijke smaken, maar voor mij is de Intenso uiteindelijk toch het optimum. Alhoewel bij een ieder de smaak ervaring anders is, kan ik wel zeggen dat de koffiebonen van zelfs merken als Lavazza, Segafredo, Douwe Egberts, Kanis & Gunnink etc niet hieraan kunnen tippen. Zelf heb ik de beschikking over zowel een machine voor bonen als ook een voor koffiepads. En ook bij de koffiepads komen de smaken van Nespresso etc niet in de buurt van Chirico CaffÚ.
Gemakkelijk om te bestellen en goedâŠ
Gemakkelijk om te bestellen en goed verpakt.
Netjes verpakt
Netjes verpakt, de espresso smaakt goed en snel geleverd. Proficiat.
De lekkerste koffie
De lekkerste koffie! Vandaag super snel onze bestelling gekregen!
Goede prijskwaliteit
Goede prijskwaliteit. Ook zeker origineel Italiaans.
Dit was de eerste keer dat ik hier hebâŠ
Dit was de eerste keer dat ik hier heb koffiebonen besteld. Bestelling was volgende dag geleverd (dhl). Ik vind de sterkte van de koffie hartstikke goed. Graag zou ik ook zakken van 500g zien.
Een goede overzichtelijke website
Een goede overzichtelijke website. Snelle levering. Alleen maar goede ervaringen!
Heel goed geholpen aan de telefoon doorâŠ
Heel goed geholpen aan de telefoon door een vriendelijke meneer met een vraag over een espressomachine. Ook het bestellen gaat vlot en netjes!
Heerlijke espressobonen
Heerlijke espressobonen. Bezorgd op de afgesproken data. En duidelijke en kloppende nota.
Hele lekkere bonen
Hele lekkere bonen. Komt er fantastisch uit in mijn barista bonenmachine van Sage.
Prima service en snelle levering
Super koffie altijd op tijd.
Uitstekende koffie capsules voor eenâŠ
Uitstekende koffie capsules voor een prima prijs. Individueel verpakt zoals bij de meeste Italiaanse merken. Bedrijf is ook telefonisch bereikbaar. AANRADER.
Alles is naar wens en goedeâŠ
Alles is naar wens en goede klantenservice die openstaat om je te helpen als je vragen hebt. Super !
Wat een lekkere geur als je die zakâŠ
Wat een lekkere geur als je die zak opendoet en smaakt ook goed.
Donderdag besteld en vrijdag in huis
Donderdag besteld en vrijdag in huis. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Goede Italiaanse bonen
Goede Italiaanse bonen. Ik maal ze zelf in mijn maler en zet dan de koffie met mijn mokapot!
Heldere en correcte informatie over hetâŠ
Heldere en correcte informatie over het product. Snelle verzending koffiebonen zijn een aanrader.
Goed assortiment
Goed assortiment. Ik bestel hier zeker weer, een aanrader.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ