Cille Juveler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en guldfÀrgad ring med födelsesten frÃ¥n dem och det tog ganska lÃ¥ng tid nÀr den kom vilket jag insÃ¥g berodde pÃ¥ att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgÃ¥r. Ringen var bara en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Först vill jag sÀga att jag handlat frÃ¥n Cille ett antal gÃ¥nger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste bestÀllning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra smycken, har bestÀllt frÃ¥n denna sidan tidigare. FÀrgen gÃ¥r ej bort Àven efter dusch eller svett. Kommer fortsÀtta bestÀlla mina smycken hÀrifrÃ¥n👏

䌁業情報

1. 宝石商

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bÀrbara för alla. Livstidsgaranti på fÀrger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!

たあたあ

Fina grejer

Fina grejer

2024幎11月9日

Hej Ulf,

Tack sÃ¥ mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi Àr verkligen glada över att höra att du Àr nöjd med dina smycken! ✹ Dina vÀnliga ord betyder vÀrlden för oss, och vi Àr sÃ¥ tacksamma för ditt stöd.

Vi finns alltid hÀr om du behöver något annat eller har fler vackra föremål som du vill utforska.

Super fina smycken

Otroligt fina smycken och dessutom i vÀldigt bra kvalité . Snabb, professionell och fint bemötande med kundservicen.

2024幎11月20日

Hej Anna,

Handla inte hÀr

Handla inte hÀr! Alla smycken tappar fÀrg med en gång och skickas från Kina så för priset kan ni köpa från shein i stÀllet. Riktigt bluff företag

2024幎9月12日

KÀra Nathalie,

Jag Àr verkligen ledsen att höra om missfÀrgningen du upplever i våra smycken - det Àr hjÀrtskÀrande att veta att du kÀnde så hÀr. Jag lovar att vi fixar detta åt dig!

Kontakta oss gÀrna pÃ¥ info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjÀlper dig gÀrna personligen. 🥺💕 NÀr jag har den ska jag hoppa pÃ¥ den direkt och fixa allt.

Tack sÃ¥ mycket för att du meddelade oss, och jag kan inte vÀnta med att lösa detta Ã¥t dig! 🌞

Nice produit

Nice produit

2024幎11月10日

Hej Patrick,

Bluff!!!!!!!

Bluff! Inte svenskt familjeföretag! Smyckena Àr vÀrda 5 kr. MissfÀrgning efter att anvÀnt en gång. Köp inte! SkrÀp från Kina. Bluff marknadsföring!

2024幎11月15日

KÀra Linda,

Kontakta oss gÀrna pÃ¥ info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjÀlper dig gÀrna personligen. 🥺💕 NÀr jag vÀl har den ska jag hoppa pÃ¥ den direkt och fixa allt.

5぀星のうち1の評䟡

Leveringstiden er alt for lang

Leveringstiden er alt for lang. Jeg har nu ventet 15 arbejdsdage fra jeg bestilte. Jeg modtog et link, hvor jeg kunne fÞlge pakken, men den flyttede sig ikke. Jeg kontaktede kundeservice, fik hurtigt svar at jeg skulle vente 7-10 arbejdsdage. De er gået nu og stadig tom postkasse.
Smykkerne bliver sendt fra Kina.
Håber kvaliteten af smykkerne er ventetiden vÊrd.

2024幎11月14日

KÊre Candela,

Jeg er virkelig ked af at hÞre om forsinkelsen med din ordre. Jeg forstår fuldstÊndig, hvor frustrerende det må vÊre at skulle vente så lÊnge uden nogen opdateringer på din pakke, isÊr efter at have modtaget sporingslinket og ingen bevÊgelse har set. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi har tiltÊnkt dig, og jeg vil gerne rette tingene op så hurtigt som muligt.

Kontakt os venligst pÃ¥ info@cillejuveler.se med emnelinjen "Trust Pilot Follow-Up." Jeg hjÊlper dig gerne personligt. 🥺 💕 NÃ¥r jeg har den, hopper jeg pÃ¥ den med det samme og ordner alt.

Tusind tak for at give os besked, og jeg kan ikke vente med at lÞse dette for dig. 🌞

Bedst,

5぀星のうち1の評䟡

Kunde jag ge noll stjÀrnor skulle jag

Kunde jag ge noll stjÀrnor skulle jag ge det.Ej fått varorna efter 6 veckor.NÀr jag mailar dem kommer bara autosvar"vi ber om ursÀkt och förstår att det Àr frustrerande att vÀnta,men jag har personligen koll på din bestÀllning,ha överseende" vill ha pengarna åter,men det svarar dom inte ens på.IstÀllet 5 olika mail om att recensera deras produkter.HUR? NÀr jag inte fått dem?!Dessutom kan man inte recensera utan att skicka in foto på produkten.Kommer förresten från Kina,så undrar om det ens Àr kvalitet.SÀmsta företaget!!

2024幎11月13日

KÀra Candela,

Jag Àr verkligen ledsen att höra om din upplevelse. Detta Àr definitivt inte vad vi ville ha för dig, och jag förstår fullstÀndigt hur frustrerande det måste vara att inte få ditt paket efter all vÀntan. Jag lovar att vi fixar detta åt dig!

VÀnligen kontakta oss pÃ¥ info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjÀlper dig gÀrna personligen. 🥺 💕 NÀr jag vÀl har den ska jag hoppa pÃ¥ den direkt och fixa allt.

Tack sÃ¥ mycket för att du meddelade oss, och jag kan inte vÀnta med att lösa detta Ã¥t dig. 🌞

Inget ordernummer

Jag fick min leverans - men hade bara bestÀllt EN ring - fick TRE!

Finns inget ordernummer eller var man kan skicka tillbaka dom två som jag inte vill ha.
SÀkert bluff alltihop. Köp inget dÀrifrån!

2024幎11月11日

KÀra Susanne,

Jag Àr så ledsen över förvirringen med din senaste leverans. Jag lovar att vi fixar det hÀr åt dig!

VÀnligen kontakta oss pÃ¥ info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjÀlper dig gÀrna personligen. 🥺💕 NÀr jag vÀl har det ska jag hoppa pÃ¥ det direkt och fixa allt.

Bluff och bedrÀgeri!

Gick ocksÃ¥ pÃ¥ ”företaget ska stÀnga, sjuka rabatter”!
Detta blufföretag Àr fortfarande öppet, och jag betalade Àndå nÀstan 1000 kr, för smycken jag inte kan anvÀnda.
Halsbandet slet av hela mitt underhår. Var tvungen att klippa av stora tussar.
Köp inte!!!!!

Uppdatering: De mejlade mig och bad mig ta bort denna recension då de gav mig en rabattkod. Företaget sÀljer fortfarande dåliga smycken från Kina som de marknadsför som exklusiva. Ett riktigt fult företag. Köp inte hÀrifrån!

Uppdatering igen: Företaget ber om mer uppgifter annars tar de bort min recension. Jag kastade alla smycken hÀrifrån. De förstörde mitt hår och gav mig utslag. De Àr från Kina och kostar max 5 kr egentligen.
Sluta trakassera mig!!!

Uppdatering igen:
"Cille Juveler har rapporterat detta omdöme för skadligt eller olagligt innehåll.LÀs mindre
Trustpilot utreder det rapporterade omdömet enligt vår rapporteringsprocess. Under tiden som det utreds förblir omdömet dolt."
Helt sjukt vad de försöker dölja sina spår. Hoppas ni går i konkurs snart.

2024幎7月23日

KÀra Emma,

Jag Àr verkligen ledsen att höra om din upplevelse – det Àr hjÀrtskÀrande att veta att du kÀnde sÃ¥ hÀr. Jag lovar att vi fixar det hÀr Ã¥t dig!

Bluff!

Gick på det, blev lurad på 400 kr. BestÀllde och fick inget paket. Trodde det var postnord först som inte levererade så startade en utredning. Fick mail av dem, trevliga datagjorda utan innehåll. Skickade till och med retursedel två gånger så lagt porto också. Gett upp nu. Borde vetat bÀttre. BestÀll inte från dem!

Uppdatering 12 november:
Nedan Àr ett bra exempel på hur de skrivit till mig flera gånger, jag har gjort som de har sagt om och om igen utan framgång. Mitt omdöme står utan tvekan kvar.

2024幎9月12日

KÀra Lill,

Bluff

Bluff. Köp inte!

2024幎10月23日

KÀra Nat,

ETT BLUFF-FÖRETAG❌❌❌❌❌❌❌

ETT BLUFF-FÖRETAG❌❌❌❌❌❌❌
GIck pÃ¥ samma lögn om att ett det var ett familjeföretag som skulle stÀnga ner. Inser ögonblicket jag fÃ¥r en spÃ¥rningslÀnk frÃ¥n Kina. Varorna kommer och det Àr billigt kvalité. Är nickelallergicker och givetvist ger alla örhÀngena utslag inom minuter jag sÀtter pÃ¥ dom. Ett par var i sönder redan och vid kontakt pÃ¥stÃ¥r dom att de kan ge en 50% pÃ¥ vÀrdet EFTER att man ska sjÀlv stÃ¥ för fraktkostnaden till nÃ¥gon adress i Sverige - eller fÃ¥ en tillgodocheck pÃ¥ 40kr ?! PÃ¥ deras hemsida. Detta Àr inte förenligt med svensk lag. Äckliga Àr dom !!!!

2024幎10月4日

KÀra Ofelia,

TOTAL BLUFF

TOTAL BLUFF. Smyckena tappar fÀrg efter några dagar, innehåller nickel och man får gröna missfÀrgningar av dom. Bara skitsnack på hemsidan om kvaliteten. Lurendrejeri :)

2024幎9月28日

KÀra Linnea,

Jag Àr verkligen ledsen att höra om missfÀrgningen du upplever i vÃ¥ra smycken – det Àr hjÀrtskÀrande att veta att du kÀnde sÃ¥ hÀr. Jag lovar att vi fixar det hÀr Ã¥t dig!

5぀星のうち1の評䟡

Fick ett Mail om att detta

Fick ett Mail om att detta ”familjeföretag” skulle lÀgga ner och sÀlja ut alla smycken. Jag gick pÃ¥ skiten och bestÀllde. PÃ¥ orderbekrÀftelsen ser jag att spÃ¥rningsnumret leder till kina?!
Ett riktigt bluff företag. Paketet ser precis ut som de från Temu också. BestÀll inte

2024幎9月2日

Dear Bezan,

I’m truly sorry to hear about your experience—it’s heartbreaking to know you felt this way. I promise we’ll make this right for you!

Please reach out to us at info@cillejuveler.se with the subject line "Trust Pilot Follow-Up." I’ll be delighted to assist you personally. 🥺💕 Once I have that, I’ll jump on it right away and get everything sorted out.

Thank you so much for letting us know, and I can’t wait to resolve this for you! 🌞

Best,

Cilles skrÀp

Förra veckan skrev de att de skulle stÀnga och sÀljer ut, igår fick jag ett mail att de börjar sÀlja sin höstkollektion inom kort! Fick min bestÀllning hÀromdagen. Det Àr "Sheinskvaliet" på grejerna. Du kan köpa liknande produkter hos Shein för en 1/4 del av "utförsÀljningspriset". Spara dina pengar och köp inte Cilles skrÀp.

2024幎9月22日

KÀra Ela,

5぀星のうち1の評䟡

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!! Gjorde en bestÀllning i början av juli. Har fortfarande inte fÃ¥tt varorna. De svarar inte pÃ¥ mail!

2024幎9月19日

KÀra Maria,

Jag Àr verkligen ledsen att höra om din upplevelse. Detta Àr definitivt inte vad vi ville ha för dig, och jag förstår fullstÀndigt hur frustrerande det måste vara att inte få ditt paket efter all vÀntan. Jag lovar att vi fixar det hÀr åt dig!

VÀnligen kontakta oss pÃ¥ info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjÀlper dig gÀrna personligen. 🥺 💕 NÀr jag vÀl har det ska jag hoppa pÃ¥ det direkt och fixa allt.

Riktigt dåliga produkter

Riktigt dåliga produkter. Absolut fejk!! Blev irriterad i hålen i öronen direkt och örhÀngena kÀnns riktigt billiga!

2024幎9月3日

KÀra Sofie,

VARNING

Som alla skriver. Stor bluff. VARNING! Billiga smycken från Kina. Ej guld. Mina smycken har rostat efter en anvÀndning.

2024幎7月26日

KÀra Tuva,

Otroligt billig kvalitet

Otroligt billig kvalitet
Halsbandet var som om jag köpt det på loppis och kedjan var knögglig

2024幎9月18日

KÀra Ewa,

5぀星のうち1の評䟡

Igår kom då mailet att Cillejuveler

Igår kom då mailet att Cillejuveler inte behöver stÀnga ner trots allt. Det förtydligar ju bara bluffen vi misstÀnkt hela tiden. Företagets hemsidor på andra språk har varit öppna hela sommaren utan minsta text om att de måste "stÀnga ner". Bluff rakt igenom.

2024幎9月15日

KÀra Maja,