Cille Juveler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en guldfÀrgad ring med födelsesten frÃ¥n dem och det tog ganska lÃ¥ng tid nÀr den kom vilket jag insÃ¥g berodde pÃ¥ att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgÃ¥r. Ringen var bara en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Först vill jag sÀga att jag handlat frÃ¥n Cille ett antal gÃ¥nger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste bestÀllning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra smycken, har bestÀllt frÃ¥n denna sidan tidigare. FÀrgen gÃ¥r ej bort Àven efter dusch eller svett. Kommer fortsÀtta bestÀlla mina smycken hÀrifrÃ¥n👏

䌁業情報

1. 宝石商

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bÀrbara för alla. Livstidsgaranti på fÀrger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Smyckena set billiga ut

Smyckena set billiga ut. De vÀgrar låta dig göra returer. Svårt att få kontakt
Köp inte från dem, du kommer kÀnna dig lurad

2026幎3月27日

Cille Juveler からの回答

Hej – jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち1の評䟡

Står att smyckena ska tåla vatten

Står att smyckena ska tåla vatten. Gick två veckor sen var fÀrgen helt borta, får heller inget svar nÀr jag skriver till företaget.

2025幎7月24日

Cille Juveler からの回答

Hej Tindra – jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen och att du inte fÃ¥tt svar frÃ¥n oss. Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ kontrollerar jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち1の評䟡

Dropshipping så det bara sjunger om

Dropshipping sÃ¥ det bara sjunger om det. Köpte en hel del bÃ¥de halsband, örhÀngen och armband i ”guld” allt har tappat fÀrg. GÃ¥ inte pÃ¥ bluffen!

2026幎3月12日

Cille Juveler からの回答

Hej Felicia – jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig och undersöka vad som har hÀnt med dina smycken. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ kontrollerar jag Àrendet personligen och hjÀlper dig vidare. / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Ser fortfarande vacker ut Àven efter daglig anvÀndning

Jag har haft den pÃ¥ mig varje dag sedan jag köpte den och den ser fortfarande lika fin ut som första dagen jag tog pÃ¥ mig den 🥰 Jag Àlskar den 💕

2026幎2月13日

Cille Juveler からの回答

Hej Liv — stort tack för din fina recension! Det gör mig sÃ¥ glad att höra att du fortfarande Àlskar ditt smycke och att det ser lika fint ut som första dagen, Àven efter daglig anvÀndning. ❀ Det betyder verkligen mycket för oss! / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr nöjd med alla smycke som jag har

Jag Àr nöjd med alla smycke som jag har fÃ¥tt 👌

2025幎12月18日

Cille Juveler からの回答

Tack sÃ¥ jÀttemycket för din fina recension! 🥰 Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med alla dina smycken. Det betyder mycket för oss! 💕 / Sara, CILLE customer service

PrisvÀrda fina smycken

PrisvÀrda fina smycken. Helt ok leveranstid.

2026幎2月22日

Cille Juveler からの回答

Hej Veronica — stort tack för din fina recension! ❀ SÃ¥ roligt att höra att du tycker om vÃ¥ra smycken och att leveranstiden fungerade bra. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! / Sara, CILLE kundservice

Är mycket nöjd

Är mycket nöjd, dom hÃ¥ller vad dom lovar! Älskar dom hÀr halsbanden 😍

2026幎2月20日

Cille Juveler からの回答

Hej Moa — stort tack för din fina recension! ❀ SÃ¥ roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med vÃ¥ra halsband och att de lever upp till dina förvÀntningar. Det betyder mycket för oss! / Sara, CILLE kundservice

Beautiful

I felt so content with the earings they fit me perfekt

2026幎2月15日

Cille Juveler からの回答

Hej Elisabeth — stort tack för din fina recension! ❀ SÃ¥ roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med örhÀngena och att de passar dig perfekt. Det betyder mycket för oss! / Sara, CILLE kundservice

Dropshipping från SHEIN/TEMU

Dropshipping från SHEIN/TEMU. Smyckena tappar fÀrg vid anvÀndning och kontakt med vatten. Har dessutom skickat mejl i över 1,5 år om "sista chansen vi stÀnger ner för familjens skull".

2026幎2月9日

Cille Juveler からの回答

Hej Amanda — jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

Thank you so much

Thank you so much, Cille Jewels! I’m really happy with my order. The jewelry is beautiful and elegant.

2026幎1月31日

Cille Juveler からの回答

Hej N. Malo — stort tack för din fina recension! ❀ SÃ¥ roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med din bestÀllning och att du tycker att smyckena Àr vackra och eleganta. Det betyder mycket för oss! / Sara, CILLE kundservice

FullstÀndigt vÀrdelös upplevelse

FullstÀndigt vÀrdelös upplevelse, bestÀll inte hÀrifrån.
Det tog över tre veckor att fÃ¥ min bestÀllning, vilket gjorde att jag inte kunde ge smycket i present till min syster som planerat. Trots att jag mejlade kundtjÀnst flera gÃ¥nger fick jag inget svar alls. Total ignorans. Det enda svaret jag till slut fick var att “allt var i sin ordning”, vilket Àr rent löjligt nÀr bestÀllningen var extremt sen.
På grund av deras inkompetens var jag tvungen att köpa en helt ny present, och smycket jag bestÀllde hÀr ligger nu helt oanvÀnt eftersom det kom för sent. Jag fick varken kompensation eller pengarna tillbaka.
Det hÀr Àr inte första gången heller. Jag har bestÀllt flera gånger tidigare och varje gång tar det minst tre veckor att få sin bestÀllning. Leveranserna Àr alltid sena och kundtjÀnsten Àr obefintlig. De svarar inte på mejl och erbjuder ingen hjÀlp överhuvudtaget.
Jag kommer aldrig att bestÀlla hÀrifrån igen och jag varnar alla andra för att göra detsamma. Spelar ingen roll att det Àr billigt, det Àr inte vÀrt det nÀr man inte får sin bestÀllning i tid och blir totalt ignorerad som kund.
Otroligt oseriöst företag. Rekommenderas absolut inte

2025幎11月12日

Cille Juveler からの回答

Hej Alejandra — jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

Jag har inte fÃ¥tt detta Ànnu Tar lite

Jag har inte fått detta Ànnu Tar lite lång tid att få det tycker jag Kerstin

2025幎12月2日

Cille Juveler からの回答

Hej Kerstin — jag förstÃ¥r verkligen att det kÀnns frustrerande att behöva vÀnta pÃ¥ din bestÀllning. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

Underbara smycken!

Underbara smycken!
Men .. min senaste bestÀllning verkar dröja!
Tackar
Rita

2025幎11月21日

Cille Juveler からの回答

Hej Rita – tack sÃ¥ mycket för din fina recension! 💕 Vi Àr sÃ¥ glada att du tycker om dina smycken. Jag beklagar att din senaste bestÀllning verkar dröja och jag hoppas att den snart Àr framme hos dig. Tack för ditt tÃ¥lamod och för att du handlar hos oss! / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち1の評䟡

Cille SkrÀp = SÀljer skrÀp och ingen service!

Handlat mycket från detta företag och varit nöjd.
Senaste har ett armband gått sönder efter 1:a anvÀndningen. En kula lossnade samt att fått 2 par örhÀngen som inte fungerar. Går ej att stÀnga.
Skickade meddelande och fick till svar att ta foton på dessa samt beskrivning. Det gjorde jag. NÀsta mail var att jag ska filma detta, och dem skrev det som att det Àr ett erbjudande, få skicka en film? Svårt att ta på sig örhÀngen och filma samtidigt.
Vi pratar inte om smycken som kostar flera hundra men man har dock betalat, och vad blir nÀsta mail. Det vet man inte för jag ifrågasatte och dem svarar ej! Tack för inget! Helt vÀrdelösa sopor i min vÀrld!

2025幎11月6日

Cille Juveler からの回答

Hej Helena — jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち1の評䟡

Exakt samma smycken på temu/shein

Exakt samma smycken på temu/shein, skriker droppshipping delux tyvÀrr

2025幎11月13日

Cille Juveler からの回答

Hej Mathilda — jag Àr ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr uppfattningen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち1の評䟡

ÖrhÀngen som jag köpt har tappat

ÖrhÀngen som jag köpt har tappat ”guldfÀrgen” och Àven pÀrlorna pÃ¥ örhÀngena. FÃ¥r ingen hjÀlp, de ska ha livstids fÀrggaranti, men va hjÀlper det. UtdÃ¥ligt!! SkÀrpning!!

2025幎11月12日

Cille Juveler からの回答

Hej Eva — jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt med örhÀngena och hjÀlpa dig vidare. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

2 halsband, 1 ring

Jag bestÀllde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni.
Ringen var till mig sjÀlv och halsbanden som presenter.
Så himla fina smycken. Snygg design, kÀnns lyxiga och håller verkligen.
Redan första dagen jag hade min ring fick jag en massa kommentarer om hur fin den var 👌

2025幎10月4日

Cille Juveler からの回答

Hej Emilie — tusen tack för din fina recension! SÃ¥ roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med dina smycken och att ringen redan första dagen fick sÃ¥ mÃ¥nga fina kommentarer. Det betyder verkligen mycket för oss. 💕 / Sara, CILLE kundservice

Ringarna tappade fÀrg efter 2 dagar

Ringarna tappade fÀrg efter 2 dagar. Köp inte hÀrifrÃ¥n🀗 De vÀgrar göra en Ã¥terbetalning eller lÃ¥ta en reklamera. Man fÃ¥r endast ett ”förlÃ¥t” som Àr 50% rabatt pÃ¥ nÀsta köp, löjligt! Vill ocksÃ¥ tillÀgga att första ringen fick jag byta ut efter att den tappa fÀrg, den andra tappa fÀrg 2 dagar senare.

2025幎10月14日

Cille Juveler からの回答

Hej Alma — jag Àr verkligen ledsen att du har fÃ¥tt den hÀr upplevelsen och att ringarna tappade fÀrg sÃ¥ snabbt. Vi vill gÀrna fÃ¥ möjlighet att kontrollera vad som hÀnt och hjÀlpa dig vidare. Skicka gÀrna ditt fullstÀndiga ordernummer till info@cillejuveler.se, sÃ¥ undersöker jag Àrendet personligen och ser till att du fÃ¥r hjÀlp. / Sara, CILLE kundservice

Nöjd kund🙏🏻🌺

2025幎9月15日

Cille Juveler からの回答

Hej Masoumeh — stort tack för din fina recension! SÃ¥ roligt att höra att du Àr en nöjd kund. Det betyder mycket för oss! 💕 / Sara, CILLE kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt tacksam och nöjda med

Jag Àr vÀldigt tacksam och nöjda med mina produkter

2025幎9月4日

Cille Juveler からの回答

Hej Sulaf — stort tack för din fina recension! SÃ¥ roligt att höra att du Àr vÀldigt nöjd och tacksam för dina produkter. Det betyder verkligen mycket för oss! 💕 / Sara, CILLE kundservice

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。