Cille Juveler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en guldfÀrgad ring med födelsesten frÃ¥n dem och det tog ganska lÃ¥ng tid nÀr den kom vilket jag insÃ¥g berodde pÃ¥ att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgÃ¥r. Ringen var bara en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Först vill jag sÀga att jag handlat frÃ¥n Cille ett antal gÃ¥nger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste bestÀllning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra smycken, har bestÀllt frÃ¥n denna sidan tidigare. FÀrgen gÃ¥r ej bort Àven efter dusch eller svett. Kommer fortsÀtta bestÀlla mina smycken hÀrifrÃ¥n👏

䌁業情報

1. 宝石商

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bÀrbara för alla. Livstidsgaranti på fÀrger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

LÀtta, snygga & hudvÀnliga

Jag brukar oftast undvika smycken eftersom min hud reagerar negativt, men denna affÀr motbevisade mig! ÖrhÀngena Àr lÀtta och irriterar inte, och de ser lika nya ut Àven om jag anvÀnt dem i flera veckor. Om du frÃ¥gar mig Àr allt detta för lÃ¥ga priser toppen!

PrisvÀrt & allergivÀnligt

På grund av min kÀnsliga hy brukar jag inte köpa billiga smycken, jag brukar normalt bara köpa riktiga smycken. Men Cille har Àndrat spelet! Deras smycken Àr prisvÀrda, allergivÀnliga och vackra. Jag har på mina örhÀngen och halsband varje dag utan irritation. Det Àr svårt att hitta högkvalitativa smycken för dessa priser, och jag Àr så glad att jag hittade denna affÀr.

2025幎3月5日
5぀星のうち5の評䟡

Älskar allt med detta köp

Jag brukar inte skriva recensioner, men var tvungen att skriva denna gÃ¥ng. Smyckena ser och kÀnns högkvalitativa ut, och priset Àr löjligt prisvÀrt. Den livslÃ¥nga garantin ger mig lugn. Smyckeskrinet Àr pricken över i:et. Älskar allt!

2025幎3月4日
5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalité & vackert paket!

Jag bestÀllde dessa som en present till min syster och hon absolut ÄLSKAR dem! Smyckena Àr eleganta och mÃ¥ngsidiga, och smyckes skriver gör att det kÀnns Ànnu mer speciellt. Du fÃ¥r verkligen mycket för priset- kommer absolut bestÀlla igen!

5぀星のうち5の評䟡

Snygga smycken + en praktisk box!

För endast 599 SEK, mina förvÀntningar av denna affÀr var minimal, men smyckena jag fick Àr verkligen vackra och av hög kvalitet! Detta inkluderar smyckeskrinet som passar vackert med smyckena och som också kan anvÀndas som gåva eller för att organisera smycken. Jag har redan berÀttat för mina vÀnner att dessa produkter Àr absolut fantastiska.

2025幎3月3日
5぀星のうち5の評䟡

100% allergivÀnliga & så stiliga!

Jag har nickelallergi, så de flesta smycken irriterar mig efter bara några timmar. Jag var skeptisk men efter jag haft på mig dessa några veckor efter jag fick bestÀllningen, kan jag sÀga att de Àr 100% allergivÀnliga! Förutom det Àr dessutom designen elegant och tidlös, vilket gör dem perfekta att ha på sig varje dag. Kommer definitivt bestÀlla mer!

2025幎2月25日

Testade genom svett & duschar

Jag har slösat pengar pÃ¥ ”vattentÃ¥liga” smycken som snabbt bleknar, men detta varumÀrke Àr the real deal! Jag har haft pÃ¥ mitt halsband och örhÀngen nÀr jag svettat, duschat och diskat - ingen missfÀrgning alls. Min syster Àlskar ocksÃ¥ hennes smycken! Om du vill ha smycken för att du inte behöver oroa dig, Àr det dessa du bör skaffa!

5぀星のうち1の評䟡

Skriver de fortfarande sina egna positiva egna omdömen? Det mÀrks

Skriver de fortfarande sina egna positiva omdömen? Verkar så vara.

2025幎3月25日
Cille Juveler ロゎ

Cille Juveler からの回答

Hej Eija,

Vi förstår inte riktigt var dina kommentarer kommer ifrån. Vi har försökt att kontakta dig flera gånger utan att få något svar. Trots detta har vi återbetalat hela ditt köpbelopp för att försöka göra dig nöjd.

Det framgår tydligt i vår produktbeskrivning att våra smycken Àr plÀterade och inte av massivt 24K guld. Med tanke på priset borde det också vara uppenbart att det inte rör sig om massivt 24K-smycke. Det kÀnns som att du medvetet framstÀller situationen på ett felaktigt sÀtt.

Vi uppskattar all feedback, men i detta fall verkar det som att det Àr svårt att tillfredsstÀlla dina förvÀntningar oavsett vad vi gör.

Tack,
Sarah

Hyckleri & bluff!

Det mest oprofessionella & motstrÀviga företag jag varit i kontakt med!
Jag ville returnera en vara, varpÃ¥ jag kontaktade företaget (vilket det pÃ¥ hemsidan stog angivet att man behövde). Fick till svar att de hellre ville att jag skulle vÀlja ut nÃ¥got annat frÃ¥n hemsidan & göra ett byte. Jag mailade tillbaks att jag ville returnera min vara & fÃ¥ pengarna tillbaks. Fick dÃ¥ till svar att det kommer tillkomma kostnader för mig om jag gör en retur, som ”En momsavgift pÃ¥ 12 % av produktvÀrdet kommer att dras av, tillsammans med fraktförsÀkringsavgiften som tillÀmpades pÃ¥ ditt ursprungliga köp” (trots att det stog att jag fick fri frakt vid köpet) + att jag behöver betala en spÃ¥rbar retur till deras lager (vilket jag kan acceptera). Företaget avslutar sitt mail med ”Med tanke pÃ¥ dessa extra avgifter tror vi att det alternativ vi tidigare erbjöd – ett utbyte till ett annat föremÃ¥l – Àr mer praktiskt och kostnadseffektivt för dig.”

Ett riktigt hyckleriföretag!

2025幎3月19日

FruktansvÀrt dålig kundservice!

Mina örhÀngen tappade fÀrgen trots försiktigt anvÀndande och företagets löften om tåliga och hållbara smycken. Kontakten med kundtjÀnst har varit under all kritik, det enda de kan göra enligt de sjÀlva Àr att ge mig en rabattkod på 50% av priset på ENA paret örhÀngen som förstörts, det andra paret nÀmner de inte öht trots mail skickade fram och tillbaka i evigheter... Jag Àr fruktansvÀrt besviken över att ha gått på deras lögner gÀllande smyckena samt deras otroligt dåliga kundbemötande.

2025幎3月13日
Cille Juveler ロゎ

Cille Juveler からの回答

KÀra Johanna,

Jag vill uppriktigt be om ursÀkt för din besvikelse över både våra smycken och vår kundservice. Det hÀr Àr inte den kvalitet eller service vi strÀvar efter på Cille Juveler. Vi beklagar verkligen att våra produkter inte levde upp till dina förvÀntningar och att vårt bemötande inte löste dina bekymmer på ett tillfredsstÀllande sÀtt.

Vi uppskattar din feedback och vill gÀrna rÀtta till detta. VÀnligen kontakta oss på info@cillejuveler.se med Àmnesraden "Trustpilot Review", så kommer vi att granska ditt Àrende personligen och hitta en lösning.

Återigen ber vi om ursÀkt för denna upplevelse och tackar för att du tog dig tid att meddela oss. Vi vÀrdesÀtter dig som kund och hoppas att vi fÃ¥r chansen att Ã¥tervinna ditt förtroende.

VÀnliga hÀlsningar,
Sarah Freya
Cille Juveler

Nöjd med mitt köp!

Dessa örhÀngen Àr bara bra! De har verkligen blivit en del av min vardagsrutin eftersom de Àr sÃ¥ lÀtta och enkla att bÀra 😊 Jag glömde nÀstan att jag haft pÃ¥ mig dem. Supersnabb leverans var verkligen en trevlig överraskning. VÀldigt nöjd med detta köp och kommer definitivt bestÀlla igen!

2025幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

De enda örhÀngena jag kan anvÀnda!

Jag Àlskar Cilles örhÀngen! De enda örhÀngen jag kan ha hela tiden, varje dag, utan att mina öron blir röda och svullna och hålen kladdiga och kliande. Jag tål inte ens Àkta guld! Tack Cille för att jag Àntligen kan ha örhÀngen mer Àn en kvÀll (av tortyr och röda öron) ute!

2025幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス