レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gick in pÃ¥ JÀrva krog stationen, tog en fanta och skulle bestÀlla 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle Ã¥t en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varning för den besinningslösa aggressiva Àldre man som jobbar pÃ¥ Waxholms cirkle K. Jag köpte en kaffe hÀr 30/4 och nÀr jag pÃ¥pekade att det vore lÀmpligt att dom kollar att det finns kaffe fÀrdig in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag lÀmnade tillbaka bilen hÀvdade personalen att bilsÀtet var skadat och krÀvde dÀrför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stannade pÃ¥ Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fÃ¥tt ny app frÃ¥n arbetsgivaren att anvÀnda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle anvÀndas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Circle K! Hyr bil eller slÀpvagn, sök efter nÀrmaste Circle K station, logga in till dina tjÀnster och se aktuella drivmedelspriser.

1.7

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

HjÀlpsammma men dåliga på stÀdning

Personalen Àr hjÀlpsam. Dock verkar det vara lite si och så med stÀdning, senast GrÀnna, dÀr vi satt vid ett bord med ett synnerligen nedskrÀpat golv och barnstol kvarlÀmnad. Dessutom var ryggkudden skadad. Skall vi komma tillbaka så måste personalen sÀtta av tid till att se efter sittplatserna. Lite tråkigt på en annars ny och frÀsch station. Hade det inte varit för nedskrÀpningen och den dåliga appen (ett sÀrskilt kapitel i sig) hade denna station kunnat få en femma.

2024幎12月28日
5぀星のうち5の評䟡

Hej ville bara tacka personalen

Hej ville bara tacka personalen, en tjej cirkel k pÃ¥ Frölunda torg som hjÀlpte mig att tvÀtta bilen, jag har svÃ¥rt att köra bilen in och stanna i bilen under biltvÀtt jag fÃ¥r panik, finaste personalen hjÀlpte mig tusen tack hoppas du ser den hÀr meddelandet tack rekommenderar er till alla 🙏

2024幎12月17日

Stannade till pÃ¥ Circe K i VÀrnamo för

Stannade till på Circe K i VÀrnamo för att tanka och Àta! Måste sÀga att personalen och speciellt Jerry var så jÀkla duktig. Var rÀdd om honom!!! Trots lång kö och kan man tycka stressigt, så var han vÀldigt trevlig mot alla!
Dessutom var toaletten frÀsch, sÃ¥ ett extra plus dÀr👍

2024幎11月24日

Extremt otrevligt personal och

Extremt otrevligt personal och stationschefer. Smittas av varandra.... Finns vissa sÀllsynta undantag. Har varit deras anstÀlld i nÀstan tolv fina Ã¥r. Skötte mitt jobb som skulle varit mitt eget bolag. men vi har haft flera nya anstÀllda som tyckte att leka med mobilen och hÀnga med kompisar under arbetstiden Àr roligare Àn att ta hand om vÃ¥ra kunder och ge dem en utomordentligt service. Enligt chefen kunderna Àr inte dem viktigaste.... Jag tyckte tvÀrtom. SÃ¥ han började övervaka/ spionera pÃ¥ mig genom kollegor samt kameraövervakning. Till slut anklagade mig för misskötsel och dessutom ljugit om mig om detta till företagets ledning som bryr sig inte om enkla stationsanstÀllda. Lita pÃ¥ sina chefer Àven helt blind. Utan nÃ¥gra som helst bevisning ! Tvingade mig komma in i en " Överenskommelse " som naturligtvis vi aldrig kom överens. Men företaget hotade mig att det kan bli vÀrre om jag inte skriver under ! Det har dem gjort med flera anstÀllda ! Men ingen vÃ¥gar komma fram.... Kan berÀtta mycket mycket mer vad Àr det som pÃ¥gÃ¥r bakom kulisserna. Undvik det hÀr bolaget !!!!

2023幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Jag har skickad flera gånger CV till

Jag har skickad flera gånger CV till Cirkle Business Center i Lettland för svensktalande jobb och 2020 personen som var Lettisk blev anstÀlld för jobbet trots att han svensk språk var dålig, han har fått jobbet men inte jag.Vi båda har börjad intervjuad samtidigt och Lettisk person med Lettisk namn har fått jobb och jag också blev lovad att jag kan komma nÀsta dag för att underteckna kontrakten.NÀsta dag Elisabete Mitre har ringt till mig kl 08:00 och sa till mig att vi vill inte ha dig trotts att det var inte arbetstid.Men inte Lettisk person.Efter 4 år 2024 jag har skickad CV igen personen från HR som heter Dagmāra Grīnberga - Recruiter - Circle K
ringt till mig erbjöd för intervju och nÀsta dag hon sa till mig det jobbet Àr ej inte aktuelt lÀngre.Kort tid efter, som jag vill inte skriva hennes namn som har jobbat med mig i ett svensk företag har fått jobb igen såklart med Lettisk namn.Kortast jag vill beskriva hur diskriminerad atmosfÀr.KÀra Cirkle K Sverige,det Àr inte Dagmares fars företag eller det Àr inte dejting plats att hon får erbjuda Lettar som trivs bra för henne.Mars månaden en person har tagit min CV för arbetsmarknad som också jobbar för Cirkle K Lettland och hon har lovat att hon ska undersöka sedan ringa till mig, som du kan gissa Ingen absolut ingen har ringt till mig.Diskriminering Àr absolut fruktandsvÀrd för modern tiden och jag vill att någon från Business Center Lettland ringer till mig och bad mig ursÀkt och lovar att de kommer inte göra med andra folk på grund av deras etnicitet.10 dagar innan Anneli från Sverige skrev till mig med absurdiska förklaring och jag har visat mina svenska vÀnner ursÀkt som Anneli skrev och de blev chockad.
Tack för Cirkle K Sverige för din tid att lÀsa den och kontrollera HR jobb i Lettland

2024幎3月12日

Körde in med 25,25 meters lastbil för

Körde in med 25,25 meters lastbil för att köpa en macka men upptÀcker att flera av parkeringarna blivit ladd stationer i stÀllet klagar till personalen men blir avsnÀst av en flicka som arbetar dÀr detta skedde i flÀdie detta var nu sista maten dom sålde till mig

2024幎10月10日

Never use this car wash

Had a car wash in Circle K Malmömodellen in Ystad, which resulted in scratches all along the top of the car. The staff agreed on the case but later returns a say they don’t think the scratches are from the wash. Never use this car wash!

2024幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

Hyrde slÀp pÃ¥ bergastationen i

Hyrde slÀp på bergastationen i Helsingborg. Fick signera hyravtal med diverse förpliktelser från MIN sida. Vid återlÀmnandet ville jag naturligtvis att DE i sin tur skulle kvittera mottagandet av slÀpet. Detta hade de inte en aning om hur de skulle hantera men efter mycket dividerande pressade jag till slut en av de anstÀllda att sÀtta en signatur på en avtalskopia. BristfÀlliga rutiner och usel hantering av situationen.

2024幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Fick kortet spÀrrat för att det

Fick kortet spÀrrat för att det skickades till fel adress.
Har vid flera tillfÀllen bett dem att Àndra adress.
Nu har Circle K lovat att adressen Àr Àndrad.
Vi har betalat in den sista fakturan för över en vecka sedan,men kortet Àr fortfarande spÀrrat.
SÀmsta företaget jag varit med om,inget att rekommendera.

2024幎8月12日

Circle K GrÀnna ser ut som en soptipp

Circle K GrÀnna ser ut som en soptipp . I princip oavsett tid pÃ¥ dygnet som man besöker stationen Àr det avfall pÃ¥ marken, runt borden utomhus. Det gÃ¥r inte med bÀsta vilja i vÀrlden, ta en fika eller pausa dÀr. NÀr man pÃ¥pekar det för personalen, fÃ¥r man till svar” Vi gör vÃ¥rt bÀsta”. Om detta Àr ” VÃ¥rt bÀsta” har circle K lÃ¥gt stÀllda ambitioner. Gör om gör rÀtt

2024幎8月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ