Ringde kundservice och fick 3 val, beredde mig pÃ¥ en telefonkö men hann inte ens hÀmta kaffet innan Bengt svarade. Ytterst sÀllan man blir sÃ¥ vÀl behandlad som kund, Àrligt och hjÀlpsamt. ÃverlÀgset... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stora problem med kortet. Pinkoden vÀgrades. Ingen tankning med kortet. Ny pin-kod erhölls efter en vecka. Den nya pinkoden vÀgrades vid första försöket. Ingen tankning med kortet igen. DÃ¥lig s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Preem Ystad Àr bÀstð Personalen Àr helt fantastisk oavsett om det gÀller utlevererande av paket, produktinformation, inköp, hjÀlp att byta vindrutetorkare eller som idag biltvÀtt! Den service person... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Preeam jönköping vÀrldens bÀstaâŠ
Preeam jönköping vÀrldens bÀsta personal hjÀlpte oss med bakaxel problem fast dom inte hade behövt över huvetaget... trevliga hjÀlpsamma helt underbara 5 stjÀrnor rÀcker inte 1000 tack till er
Preem jönköping
Preem jönköping. BÀsta hjÀlpen nÀr vår bil gick sönder. Trevlig glad oerhört hjÀlpsam personal.
Jag gjorde ett försök att ladda på Preem
Jag gjorde ett försök att ladda på Preems station i GÀvle bro. Mitt första besök på Preem med elbil.
Jag försökte få igång laddningen med tre olika kort (fysiska och digitalt) och via företagets app. Betalningen godkÀndes och det reserverades 600kr (4 gånger) med korten. Sedan informerade systemet att det var felaktiga kort.
Jag testade på två olika stolpar men laddningen startade aldrig. Det enda som hÀnde var att sladden satt fast i bilen en bra stund.
Jag försökte genom att ladda ner Preem-appen och skapa ett konto istÀllet. Då ville systemet att jag skulle vÀlja laddstolpe och hÀnvisade till olika laddstationsnummer. Men det fanns inga nummer på stolparna så det gick inte att lista ut vilken jag skulle vÀlja.
Jag försökte få hjÀlp via det hjÀlptelefonnummer som stod på stolpen. Men de kunde ingenting om de hÀr stolparna och kunde inte hjÀlpa till. De sa att det var lÀttare att få hjÀlp av de som arbetar veckodagar, men det var lite svårt för mig att göra något åt att jag hade valt Preem en lördag.
SnÀlla, kan ni inte se till att skapa anvÀndarvÀnliga betalsystem för att ladda bilar?! Jag vill inte vara medlem i någon klubb, eller få erbjudanden om billig korv skickade till mig. Jag vill bara betala för att ladda min bil.
Det går ju så enkelt för fossildrivna bilar.
Altid problemer med kassen, betjening samt den korrekt epris.
Besökte preem HöganÀs
Besökte preem HöganÀs.
Bra butik, sortiment plus trevlig personal.
Bra tvÀtthall med högtryck o varmt vatten.
Vilseledande meny
Vilseledande meny. Visade sig att potatismosklicken till korven (43kr) kostade ytterligare 53 kr. Ohemult.
Preem Helsingborg
Otrevlig personal
VÀldigt otrevlig personal på helgen den 7 september, man kÀndes sig inte alls vÀlkommen, frÀsig o otrevlig dam.
Jag har handlat Preem Rosersberg
Jag har handlat Preem Rosersberg. Två gånger. Personalen som jobbar dÀr deras bemötande va inte bra. JÀtte otrevliga. Dålig attityd. Rasism. Jag hÀrstammar from Africa. Jag kommer aldrig mer stoppa en fot en Preem. Det jobbar två jÀtte otrevliga tjejer . JÀtte onda och rasistiska Àr dem.
Skulle fÃ¥ en "belöning" om jag samlat 5âŠ
Skulle få en "belöning" om jag samlat 5 stÀmplar tankning. Det blev en LITEN kaffe och bulle. Efter ca 3500 kr på bensin. Snålt! AprilskÀmt?
Undvik alla sammanhang dÀr namnet Preem förekommer
Min starka rekommendation till er som lÀser denna recension Àr att undvika alla sammanhang dÀr namnet Preem förekommer â annars riskerar ni att djupt Ã¥ngra er.
Jag ansökte om ett Preem Mastercard, som hanteras av Ikano Bank, och min upplevelse var allt annat Àn positiv. Kaotisk, omodern och lÃ¥ng efter sin tid med okunniga âhandlÀggareâ Àr min erfarenhet av Ikano Bank.
Skickade begÀrda dokument till Ikano Banks kreditavdelning flera gånger och Àndå kom SMS om att skicka på nytt hela tiden, till och med EFTER att Àrendet var avslutat.
Ikano Banken krÀvde att jag skulle skriva under ett avtal som gav dem fri tillgÃ¥ng att granska mina bankkonton â utöver en rad andra mÀrkliga krav som jag aldrig tidigare stött pÃ¥, inte ens vid bostadslÃ¥n!
Som om det inte vore nog togs två kreditupplysningar på mig hos olika kreditföretag, vilket riskerade att påverka min ekonomi negativt. Allt det hÀr för ett bensinkort!
NÀr jag kontaktade kundtjÀnst möttes jag av en handlÀggare som mekaniskt upprepade samma svar om och om igen, utan att ge någon verklig hjÀlp eller kunna se helheten.
Jag undrar om Preem verkligen Àr medvetna om hur illa Ikano Bank hanterar deras ansökningar. Det Àr högst troligt att Preem förlorar många potentiella och kreditvÀrdiga kunder på grund av Ikano Banks kaotiska, oprofessionella och bristfÀlliga hantering.
Jag kommer att förbli kund hos mitt nuvarande bensinbolag och vill varna alla för att ha med Ikano Bank att göra â sÀrskilt de som funderar pÃ¥ att ansöka om ett Preem-kort.
Preem BollnÀs âïžâïžâïžâïžâïž
VÀldigt trevlig personal
Urusla på reklamationer
Urusla på reklamationer. LÀgge locket på och svarar inte. Antar att syftet med det Àr att kunden ska tröttna, inte bli nöjd.
Preem HÀssleholm
Preem HÀssleholm
SÀmsta tankstationen som inte medger kort som Àr godkÀnda pÃ¥ andra tankstationer. Skulle fÃ¥ rabatt genom fackets kort pÃ¥ Preemstationer med Preem medger det inte. VÀldigt dÃ¥lig stil!!!!!! ð ð¡ð ð¡ð ð¡ð ð¡
Avråder alla jag kÀnner att bli medlem el tanka dÀr.
Riktigt skamlöst agerande i samsprÃ¥kâŠ
Riktigt skamlöst agerande i samspråk med övriga kartellmedlemmar i drivmedelsmaffian. FörtjÀnar 0 stjÀrnor, med uppsåt gjort drivmedel till en klassfråga
Vill bara meddela att Preem i AvestasâŠ
Vill bara meddela att Preem i Avestas regler gÀllande biltvÀtt Àr att man stÀller bilen utanför biltvÀtten nÀr den Àr ledig o sedan köper biltvÀtt. Jag köpte biltvÀtt först o hamnade bakom i kön istÀllet för att åka in på en gång. För mig kÀnns det ohyfsat att man stÀller sig o ockuperar den lediga biltvÀtten innan man köpt tvÀtt. Men personal meddela att det Àr så man gör. Så alla andra med hyfs o hÀnsyn till andra, ha inte det.
Preem Tingsryd
Preem Tingsryd, men Àven flera, det finns inte munstycke till att fylla på luft i dÀcken, det Àr för dåligt för en mack!
Preem i Mjölby alltsÃ¥ de ska syssla medâŠ
Preem i Mjölby alltså de ska syssla med Dhl in och utlÀmning men nej anstÀll kompetent personal ska inte behöva vara sådan dålig servicei dagens Sverige - men så vitt jag förstår har förstått så finns de knappt nån som vill jobba med den personen som ska låtsas styra upp stÀllet skÀrpning
Och framför allt visa intresse för era kunder ni kan ju börja dÀr
Preem privat Mastercard fungerar menâŠ
Preem privat Mastercard fungerar men kundtjÀnsten under all kretik. Kortet som Ikano bank administrerar har ett nummer nÀr du ringer. Stått i kön i ca 10 minuter fortfarande Àr jag nummer 13. Det verkar de fikar eller? Inget hÀnde efter 10 minuter fortfarande nr 13. VÀlj annat kort.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ