Gick in pÃ¥ JÀrva krog stationen, tog en fanta och skulle bestÀlla 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle Ã¥t en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Varning för den besinningslösa aggressiva Àldre man som jobbar pÃ¥ Waxholms cirkle K. Jag köpte en kaffe hÀr 30/4 och nÀr jag pÃ¥pekade att det vore lÀmpligt att dom kollar att det finns kaffe fÀrdig in... ãã£ãšèŠã
NÀr jag lÀmnade tillbaka bilen hÀvdade personalen att bilsÀtet var skadat och krÀvde dÀrför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nÃ¥... ãã£ãšèŠã
Stannade pÃ¥ Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fÃ¥tt ny app frÃ¥n arbetsgivaren att anvÀnda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle anvÀndas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VÀlkommen till Circle K! Hyr bil eller slÀpvagn, sök efter nÀrmaste Circle K station, logga in till dina tjÀnster och se aktuella drivmedelspriser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Otrevlig kundtjÀnst (faktura avdelning)âŠ
Otrevlig kundtjÀnst (faktura avdelning) ska inte tanka mer på Cirkel k
Kebab pÃ¥ cirkel k lÀt som ett skÀmt ochâŠ
Kebab på cirkel k lÀt som ett skÀmt och var ett skÀmt. Tre strimlor kött ett sallads blad ett bröd som var kallt bröd och nåt kladdigt oÀtbart i . 2 stycken plus en dricka =179:- återkommer never again
Bra service
Bra service, trots att mosmaskinen gick sönder då jag skulle göra min bestÀllning så fick jag min order Àndrad och ett extra tillbehör utan extra kostnad. Priserna Àr inte bÀttre eller sÀmre Àn något liknande stÀlle, men servicen var bra. Min upplevelse gÀller macken i bjuv.
Smidigt och bra
Smidigt och bra! Allting har fungerat bra hittills. Supernöjd med servicen.
Hyrbil inte bra
Nu jag vill aldrig aldrig hyra en bil från Cirkel k efter att har betalat 1600 kr extra till vad som jag har inte gjort.
(Om du e tvungen o hyra bil från dem ta en ficklampa och kolla noga runt på bilen först och sen köra bilen.)
0 stjÀrna.
Fakturor Àr ej specificerade pÃ¥ vad somâŠ
Fakturor Àr ej specificerade på vad som Àr inhandlat utan endast vad som ska betalas men Àr det drivmedel, inköp i butik eller hyrbil - det vet men inte.
Lovad en drivmedelsrabatt på 50öre/liter i sex månader om jag bytte till ett MasterCard kort - blev ingen förÀndring utan 15öre som förut.
Kundservice vÀgrar duppgifter om fakturor trots bank-id
Samtal med reklamationsavdelningen som nu har laddat kortet med 84euro/liter på tre kuponger som tröst att de har gjort fel enl mail
Nu visar det sig att kortet Àr
spÀrrat !!!
Av vem ???
CircleK
Gång efter gång har jag frågat varför CircleK à rjÀng behållar mina 2000 kr, från förmiddagen till långt ut på eftermiddagen. JÀttetråkigt att gå till kassan i en affÀr och bli nekad dÀrför att det inte finns tÀkning, detta nÀr jag tankar i à rjÀng. Nu i början på augusti tankade jag i HÀlsingborg och spÀrren slutade nÀr tankningen var slut. Ledsen, men min tankning i à rjÀng Àr slut sedan flera månader. Varför jag skriver detta? DÀrför att ni inte har förmågan att ens besvara mina e mail. Mycket nonchalant. Men nÀr ingenting nyttar för att få ens ett svar, ja då ser jag som enaste sÀtt, att möjligt få svar på denna fråga: Varför behåller CircleK à rjÀng mina pengar så lÀnga? Om det Àr sanning det vet jag ej, men i en affÀr dÀr jag ble nekad, sÀger butichefen att det kan ta uppemot et dygn innan beloppet blir återstÀlld. Jag får inget svar från CircleK, derför Trustpilot i detta fall.
Vanlig bensinstation med butik
Vanlig bensinstation med butik, öppet 24/7, personal Àr otrevlig ( inte alla ) och inte snabb alls. Unga tjejer snackar sitt, skiter på besökare, uppger bara " vi Àr i Sverige, ni får vÀnta, ingen fara ". ( 25/8 kl 12.55 ) Låter oproffsigt och nazistiskt. Tråkigt...
De mjölkar kunden på pengar
De mjölkar kunden på pengar. Hyrde bil gick ut med den anstÀllda för att se skador som var innan jag tog över bilen. Han hittade knappt skadorna o jag sa stackars kunder har de verkligen betalt för nÀst intill osynliga skador. dessa kan bli bara man kör ut med en bil kan ej ses som skador enligt mig o sÀkert många förtvivlade kunder o om man får betala sjÀlv risk 3000kr om man tecknat försÀkring de erbjuder. Hyrde bilen tre dagar o skall tankas upp efter uthyrning avslutas bad de anstÀllda köra bilen o tanka livrÀdd att komma emot lacken. Bilen mycket fint skick nÀr jag lÀmnade den o kört endast för 100kr i bensin. Tror inte mina öron nÀr de sÀger de hittat en liten lack skada knappt synlig o anklagar mig. De krÀver mig på 3000kr o informerar mig att jag hade tur som tecknat försÀkring. HÀmtar min man som inte tror sina öron o ruskar på huvudet. Han krÀver en faktura för att vi skall bestrida de påstådda rispan. Talar också att jag skulle ha fotograferat bilen för det Àr ngt deras regler Àr o sÀger till kunden.jag talar om att det inte sagt till mig trots att hon inte var på plats då bilen hÀmtades så påstår hon att jag ljuger för alla sÀger till kunden. Finns inget skriftligt på att jag skall fotografera bilen. Kontaktar mitt försÀkrings bolag o får bekrÀftar att det finns en anledning att de ej har upphandlat med dem men nÀr inga hyrbilar finns så tyvÀrr får man hyra av dessa. Kommer bestrida o kontaktar tv för att se om de kan granska detta osunda penning mjölkande bolag. Hoppas många lser detta som råkat ut för samma sak o orkar bestrida detta företag. Omdömet gÀller Kungsbacka Cirkel på VarbergsvÀgen MVH A-C
Statoil Knivsta tar 10kr för att besökaâŠ
Statoil Knivsta tar 10kr för att besöka toaletten Àven som matgÀst. Kommer aldrig mer ha något att göra med Statoil efter detta.
Cirkla K Hedemora
Cirkla K Hedemora! 230715 ca kl. 16,30
SÃ¥ förbannat Àckligt med en massa bananflugor 𪰠bland fikabrödet att man inte kan köpa nÃ¥got fikabröd ð© dÃ¥ det garanterat va fullt med bananflugor pÃ¥ dom. ðª°
Jag ifrÃ¥gasatte detta till den stackars unga tjejen som jobbade dÀr men hon kunde inte riktigt svara pÃ¥ varför det va fullt med bananflugor ibland fikabrödet ðª°. Hon va supertrevlig och hade ett vÀldigt trevligt bemötande trots att jag va förbannad. Jag kan garantera att det Àr dom som ÃGER macken som totalt struntar i att ta itu med problemet fast personalen pÃ¥talat detta. ð€¬
Sen att det Àr fullt med damm och annat smuts pÃ¥ hyllorna, om du Àr inne pÃ¥ macken sÃ¥ kolla bland sista chansen det Àr tjockt med damm och sÃ¥ smutsiga hyllor. Jag kan lova att det Àr inte avtorkat pÃ¥ Ã
R. Hur svÃ¥rt kan det vara att torka av hyllorna lite dÃ¥ och dÃ¥. Detta kan ju ÃGARNA ta till sig och göra och inte delegera det vidare till den stackars personalstyrkan.
Ã
k INTE in och gynna denna ÃCKLIGA mack utan Ã¥k till OK/Q8 i Hedemora istÀllet.ð€¬
De bad oss att betala 3000 kr extraâŠUmeÃ¥
De bad oss att betala 3000 kronor extra för en ytlig repa av okÀnd orsak på plasten på vÀnster spegel (vi har dokumenterat detta i bilder). Vi anser att detta Àr överdrivet och planerar att driva frågan rÀttsligt. Vår rekommendation Àr att kontrollera din hyra mycket noggrant och se till att det Àr noggrant rapporterat på hyreskontraktet. Från vår sida kommer vi aldrig mer att anvÀnda detta företag!
Stanna inte om du Àr kissnödig
Mack= Drivmedel och toastopp. Nopp. Inte hÀr. HÀr måste man betala för att gå på toa. Pinsamt. Och ja vi tanka och handlade onödiga saker.
Kristinehamn
Kristinehamn. Stationsgatan. Kl 13.15 söndag 8 juli.
VÀldigt otrevligt bemötande. Han skulle svara på sina tre sista meddelande innan han orkade titta upp. Sen snorig. Jag var vÀnlig och artig. Skulle inte vilja ha honom anstÀlld.
Urdålig service
Halvtrasig hyrbil.
Gick inte att lÀmna tillbaka nyckeln tidigare ( full betalning såklart ) trots dygnet runt öppet. Urdåligt
Tar betalt för att få gå på toaletten.
PÃ¥ Circle K VÀsthaga Ãrebro tar dom betalt för att man ska fÃ¥ anvÀnda toaletten. SuperdÃ¥lig servicekÀnsla och en girighet som gör att man vÀljer att tanka hos ett annat företag i fortsÀttningen.
Circle K Mölndal VÀnortsgatan!
Circle K Mölndal VÀnortsgatan!
* Super trevligt personal.
* Rent och frÀscht.
* Toaletten- super frÀsch & blommor pÃ¥ handfatet ð
Vad hÀnde med allt veganskt
Vad hÀnde med allt veganskt. Kört inom 3st cirkel k på vÀgen och det Ànda ni kunnat erbjuda mig var banan och Àpple! Bara nÀr det var lite "inne" som ni kunde servera oss eller? Lika bra med nytt tank kort!
Vilseledande reklam
Företaget har ett uselt system för utbetalningen av den bonus man uppnått. Det måste ske över disk vid en kassa.
För den som bor nÀra en obemannad station blir det dÀrmed omöjligt att komma i åtnjutande av sin bonus, dvs det finns ingen bonus på inköpen för mig.
Circle K Edsbyn,klart sÀmstaâŠ
Circle K Edsbyn,klart sÀmsta någonsin,personalens flinar viskar och bryr sig mer om att prata dåligt om kunderna Àn att göra sitt jobb. Nu har de DHL service point också så ibland måste man in på den hÀr stationen,att de Àns har kunderna kvar Àr helt obegripligt. NÀr man ska hÀmta paket blir de nÀstan arg och tycker de Àr jobbigt. Kan man då undviker man detta stÀlle.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ