レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gick in pÃ¥ JÀrva krog stationen, tog en fanta och skulle bestÀlla 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle Ã¥t en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varning för den besinningslösa aggressiva Àldre man som jobbar pÃ¥ Waxholms cirkle K. Jag köpte en kaffe hÀr 30/4 och nÀr jag pÃ¥pekade att det vore lÀmpligt att dom kollar att det finns kaffe fÀrdig in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag lÀmnade tillbaka bilen hÀvdade personalen att bilsÀtet var skadat och krÀvde dÀrför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stannade pÃ¥ Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fÃ¥tt ny app frÃ¥n arbetsgivaren att anvÀnda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle anvÀndas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Circle K! Hyr bil eller slÀpvagn, sök efter nÀrmaste Circle K station, logga in till dina tjÀnster och se aktuella drivmedelspriser.

1.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Bra service

Bra service, trots att mosmaskinen gick sönder då jag skulle göra min bestÀllning så fick jag min order Àndrad och ett extra tillbehör utan extra kostnad. Priserna Àr inte bÀttre eller sÀmre Àn något liknande stÀlle, men servicen var bra. Min upplevelse gÀller macken i bjuv.

2023幎10月6日

Hyrbil inte bra

Nu jag vill aldrig aldrig hyra en bil från Cirkel k efter att har betalat 1600 kr extra till vad som jag har inte gjort.
(Om du e tvungen o hyra bil från dem ta en ficklampa och kolla noga runt på bilen först och sen köra bilen.)
0 stjÀrna.

2023幎10月9日
5぀星のうち1の評䟡

Fakturor Àr ej specificerade pÃ¥ vad som

Fakturor Àr ej specificerade på vad som Àr inhandlat utan endast vad som ska betalas men Àr det drivmedel, inköp i butik eller hyrbil - det vet men inte.
Lovad en drivmedelsrabatt på 50öre/liter i sex månader om jag bytte till ett MasterCard kort - blev ingen förÀndring utan 15öre som förut.
Kundservice vÀgrar duppgifter om fakturor trots bank-id
Samtal med reklamationsavdelningen som nu har laddat kortet med 84euro/liter på tre kuponger som tröst att de har gjort fel enl mail
Nu visar det sig att kortet Àr
spÀrrat !!!
Av vem ???

2023幎9月11日

CircleK

GÃ¥ng efter gÃ¥ng har jag frÃ¥gat varför CircleK ÅrjÀng behÃ¥llar mina 2000 kr, frÃ¥n förmiddagen till lÃ¥ngt ut pÃ¥ eftermiddagen. JÀttetrÃ¥kigt att gÃ¥ till kassan i en affÀr och bli nekad dÀrför att det inte finns tÀkning, detta nÀr jag tankar i ÅrjÀng. Nu i början pÃ¥ augusti tankade jag i HÀlsingborg och spÀrren slutade nÀr tankningen var slut. Ledsen, men min tankning i ÅrjÀng Àr slut sedan flera mÃ¥nader. Varför jag skriver detta? DÀrför att ni inte har förmÃ¥gan att ens besvara mina e mail. Mycket nonchalant. Men nÀr ingenting nyttar för att fÃ¥ ens ett svar, ja dÃ¥ ser jag som enaste sÀtt, att möjligt fÃ¥ svar pÃ¥ denna frÃ¥ga: Varför behÃ¥ller CircleK ÅrjÀng mina pengar sÃ¥ lÀnga? Om det Àr sanning det vet jag ej, men i en affÀr dÀr jag ble nekad, sÀger butichefen att det kan ta uppemot et dygn innan beloppet blir Ã¥terstÀlld. Jag fÃ¥r inget svar frÃ¥n CircleK, derför Trustpilot i detta fall.

2023幎8月10日

Vanlig bensinstation med butik

Vanlig bensinstation med butik, öppet 24/7, personal Àr otrevlig ( inte alla ) och inte snabb alls. Unga tjejer snackar sitt, skiter på besökare, uppger bara " vi Àr i Sverige, ni får vÀnta, ingen fara ". ( 25/8 kl 12.55 ) Låter oproffsigt och nazistiskt. Tråkigt...

2023幎8月25日
5぀星のうち1の評䟡

De mjölkar kunden på pengar

De mjölkar kunden på pengar. Hyrde bil gick ut med den anstÀllda för att se skador som var innan jag tog över bilen. Han hittade knappt skadorna o jag sa stackars kunder har de verkligen betalt för nÀst intill osynliga skador. dessa kan bli bara man kör ut med en bil kan ej ses som skador enligt mig o sÀkert många förtvivlade kunder o om man får betala sjÀlv risk 3000kr om man tecknat försÀkring de erbjuder. Hyrde bilen tre dagar o skall tankas upp efter uthyrning avslutas bad de anstÀllda köra bilen o tanka livrÀdd att komma emot lacken. Bilen mycket fint skick nÀr jag lÀmnade den o kört endast för 100kr i bensin. Tror inte mina öron nÀr de sÀger de hittat en liten lack skada knappt synlig o anklagar mig. De krÀver mig på 3000kr o informerar mig att jag hade tur som tecknat försÀkring. HÀmtar min man som inte tror sina öron o ruskar på huvudet. Han krÀver en faktura för att vi skall bestrida de påstådda rispan. Talar också att jag skulle ha fotograferat bilen för det Àr ngt deras regler Àr o sÀger till kunden.jag talar om att det inte sagt till mig trots att hon inte var på plats då bilen hÀmtades så påstår hon att jag ljuger för alla sÀger till kunden. Finns inget skriftligt på att jag skall fotografera bilen. Kontaktar mitt försÀkrings bolag o får bekrÀftar att det finns en anledning att de ej har upphandlat med dem men nÀr inga hyrbilar finns så tyvÀrr får man hyra av dessa. Kommer bestrida o kontaktar tv för att se om de kan granska detta osunda penning mjölkande bolag. Hoppas många lser detta som råkat ut för samma sak o orkar bestrida detta företag. Omdömet gÀller Kungsbacka Cirkel på VarbergsvÀgen MVH A-C

2023幎8月24日

Cirkla K Hedemora

Cirkla K Hedemora! 230715 ca kl. 16,30

SÃ¥ förbannat Àckligt med en massa bananflugor 🪰 bland fikabrödet att man inte kan köpa nÃ¥got fikabröd 🍩 dÃ¥ det garanterat va fullt med bananflugor pÃ¥ dom. 🪰

Jag ifrÃ¥gasatte detta till den stackars unga tjejen som jobbade dÀr men hon kunde inte riktigt svara pÃ¥ varför det va fullt med bananflugor ibland fikabrödet 🪰. Hon va supertrevlig och hade ett vÀldigt trevligt bemötande trots att jag va förbannad. Jag kan garantera att det Àr dom som ÄGER macken som totalt struntar i att ta itu med problemet fast personalen pÃ¥talat detta. 🀬

Sen att det Àr fullt med damm och annat smuts pÃ¥ hyllorna, om du Àr inne pÃ¥ macken sÃ¥ kolla bland sista chansen det Àr tjockt med damm och sÃ¥ smutsiga hyllor. Jag kan lova att det Àr inte avtorkat pÃ¥ ÅR. Hur svÃ¥rt kan det vara att torka av hyllorna lite dÃ¥ och dÃ¥. Detta kan ju ÄGARNA ta till sig och göra och inte delegera det vidare till den stackars personalstyrkan.

Åk INTE in och gynna denna ÄCKLIGA mack utan Ã¥k till OK/Q8 i Hedemora istÀllet.🀬

2023幎7月15日

De bad oss att betala 3000 kr extra
Umeå

De bad oss att betala 3000 kronor extra för en ytlig repa av okÀnd orsak på plasten på vÀnster spegel (vi har dokumenterat detta i bilder). Vi anser att detta Àr överdrivet och planerar att driva frågan rÀttsligt. Vår rekommendation Àr att kontrollera din hyra mycket noggrant och se till att det Àr noggrant rapporterat på hyreskontraktet. Från vår sida kommer vi aldrig mer att anvÀnda detta företag!

2023幎7月13日

Kristinehamn

Kristinehamn. Stationsgatan. Kl 13.15 söndag 8 juli.
VÀldigt otrevligt bemötande. Han skulle svara på sina tre sista meddelande innan han orkade titta upp. Sen snorig. Jag var vÀnlig och artig. Skulle inte vilja ha honom anstÀlld.

2023幎7月9日
5぀星のうち1の評䟡

Vad hÀnde med allt veganskt

Vad hÀnde med allt veganskt. Kört inom 3st cirkel k på vÀgen och det Ànda ni kunnat erbjuda mig var banan och Àpple! Bara nÀr det var lite "inne" som ni kunde servera oss eller? Lika bra med nytt tank kort!

2023幎4月14日
5぀星のうち2の評䟡

Vilseledande reklam

Företaget har ett uselt system för utbetalningen av den bonus man uppnått. Det måste ske över disk vid en kassa.
För den som bor nÀra en obemannad station blir det dÀrmed omöjligt att komma i åtnjutande av sin bonus, dvs det finns ingen bonus på inköpen för mig.

2023幎4月5日

Circle K Edsbyn,klart sÀmsta

Circle K Edsbyn,klart sÀmsta någonsin,personalens flinar viskar och bryr sig mer om att prata dåligt om kunderna Àn att göra sitt jobb. Nu har de DHL service point också så ibland måste man in på den hÀr stationen,att de Àns har kunderna kvar Àr helt obegripligt. NÀr man ska hÀmta paket blir de nÀstan arg och tycker de Àr jobbigt. Kan man då undviker man detta stÀlle.

2023幎4月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ