レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gick in pÃ¥ JÀrva krog stationen, tog en fanta och skulle bestÀlla 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle Ã¥t en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varning för den besinningslösa aggressiva Àldre man som jobbar pÃ¥ Waxholms cirkle K. Jag köpte en kaffe hÀr 30/4 och nÀr jag pÃ¥pekade att det vore lÀmpligt att dom kollar att det finns kaffe fÀrdig in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag lÀmnade tillbaka bilen hÀvdade personalen att bilsÀtet var skadat och krÀvde dÀrför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stannade pÃ¥ Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fÃ¥tt ny app frÃ¥n arbetsgivaren att anvÀnda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle anvÀndas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Circle K! Hyr bil eller slÀpvagn, sök efter nÀrmaste Circle K station, logga in till dina tjÀnster och se aktuella drivmedelspriser.

1.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Circle K

Circle K, Lund södra
Otrevliga och kundfientliga tjejer bakom disken. Pratade dessutom högt med varandra om att gå hem tidigare och skita i kunderna.
Sista gången jag stannat dÀr!

2022幎6月15日

Fredag 20 maj 2022 på Circke K i Tumba

Fredag 20 maj 2022 på Circke K i Tumba, DalvÀgen: Hemskt, kommer aldrig tillbaka. Gick in för att fråga en sak inför biltvÀtt, mannen i kassan ropade högt i lokalen nÀr jag gick: "HERREGUD flickor och bilar!!!" Det var var helt otroligt hur en anstÀlld kan uttala sig så till och inför kunder i butiken. Vi måste ju alla fråga saker ibland och vi vill inte ha sunkiga och dumma kommentarer från personal i kassan =kundservice??? Detta var fredag 20 maj-2022 mitt på dagen. Andra gånger har det varit bra men denna gång var det under all kritik. Jag körde till Q8 mittemot och tvÀttade bilen dÀr istÀllet. Det var ett toppenbra och trevligt stÀlle.

2022幎5月23日

Eget slarv - straffavgift

Hyrde en bil på Circle - K i KungÀlv och var 1 timme och 45 minuter sen med återlÀmningen på söndagen på grund av att jag var instÀlld på att jag hade en helgbil, som jag alltid hyrt förut och inte bara 2 dygn. Slarvigt av mig. Jag fick då betala en hel dags extra hyra av bilen inklusive skaderisk eliminering, trots att bilen var uthyrd ett par timmar senare.
Är detta bra kundbemötande?
Jag gjorde fel - jag erkÀnner, men jag tar nog en annan firma om jag hyr bil eller slÀp någon mer gång.

2022幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Sedan 27/3 ville jag att ångra mig med köpet (standard biltvÀtt abonnemang) och sedan dess meddelade jag er flera gånger, utan att få pengarna tills nu!
HÀr Àr Àrenden nummer:
03206293
03207225
Tills nu jag har inte fått mina reklamation pengar tillbaka !

2022幎4月9日

Förskottsbetalning på Circle-K

Circle-K i Piteå har nyligen börjat med förskottsbetalning innan man tankar. Sagt och gjort, jag gick in, betalade 500 kr, fick ett kort med en kod jag skulle anvÀnda. Men koden fungerade inte, det stod att bensinen var ej tillgÀnglig (jag tankar 98, p.g a Àldre bil)..Gick in o meddelade det, en expedit följde mig ut, och prövade..samma svar...Då bad jag honon gå in o slå igång pumpen så jag fick tanka, men det kunde han inte heller. Påstod att han måste ringa till Stockholm och prata med någon. Dessutom var det fullt med folk i butiken, så det skulle bli vÀntetider..ytterligare..Jag bad att få tbx 500 kr o åkte dÀrifrån. Svagt, tycker jag..TUMMEN NER

2022幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

urusel kundtjÀnst nÀr man söker hjÀlp

urusel kundtjÀnst nÀr man söker hjÀlp nÀr det krånglat till sig med ett nytt betalkort.
kan vÀl ge sina kunder en kupong för billigaste biltvÀtt eller en gratis kaffe/bulle nÀr deras system inte kan hantera en simpel kortregistrering. något borde man Àndå göra för att försöka hålla sina kunder nöjda, men tyvÀrr så Àr det ju så att de inte behöver bry sig om sina kunder alla måste ju tanka Àndå...

2022幎3月4日

Köpte biltvÀtt för 300 kr pÃ¥ Circle K

Köpte biltvÀtt för 300 kr pÃ¥ Circle K Karlskrona missade utgÃ¥ngstiden pÃ¥ tvÀtt kvittot med nÃ¥gra dagar. GÃ¥ in i butiken och förklara lÀget och var tvÀrsÀker pÃ¥ att de ville vara lite hjÀlpsamma men inte! Är man lite serviceinriktad sÃ¥ kunde man Ã¥tminstone erbjudit en budgettvÀtt de har trotts allt fÃ¥tt betalt 300 kr för tvÀtten ÀndÃ¥! Preem finns bredvid sÃ¥ börja handla och tanka dÀr i stÀllet.

2022幎2月22日
5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra biluthyrare

Jag har de senaste fyra-fem åren hyrt bil hos Circle K en till två gånger per månad.

Detta har alltid fungerat mycket vÀl.

Det Àr mycket enkelt att boka via WWW. Proceduren vid uthyrning Àr smidig, liksom proceduren vid tillbakalÀmnande av bilen. Bilarna Àr oftast helt nya och av mycket hög kvalitet, inte sÀllan helt nytvÀttade.

Så vitt jag kÀnner till Àr kostnaden inte högre hos Circle K Àn hos någon konkurrent.

Sammantaget Àr jag mycket nöjd med den biluthyrningstjÀnst som Circle K erbjuder.

2021幎12月25日

icke nöjd kund

icke nöjd kund

9 dec. på bring.se står att ett paket "... har lastats för utkörning..."
Spårnings-ID: 473400014403498010
10 dec : hÀnder ingenting
10 dec kontaktar bring. de sÀger åk till circel k ( ligger på andra sidan av stan) och hÀmta ditt paket. kommer till circel K Ludvika och de sÀger att de inte kan hitta paketet utan qr-kod
åker hem (15min åktid) och ser att nu går det att hÀmta paketet.....så blir tvungen att åka tillbaka igen!

2021幎12月10日

Var in pÃ¥ Circle K i HÀrnösand skulle

Var in på Circle K i HÀrnösand skulle handla något litet åkte Mc och gick in med hjÀlmen på så fort jag kom in blev jag ombedd att ta av mig hjÀlmen av killen ikassan som sa "så vi inte tror att du ska råna oss" !!!!! . Undrar om han sÀger så till de som har mössa och munskydd på sig också.

2021幎10月11日

Circle K Mastercard

Försökte höja Circle K Mastercard kreditgrÀnsen från 12000 till 13000 genom deras webbformulÀr, gick inte att höja eller sÀnka beloppet, felmeddelande vid varje Àndringsförsök. Ringer till Cirkle K angående problemet på deras webbplats, de vill inte hjÀlpa till, kommer med diverse lögner om varför kreditgrÀnsen inte kan Àndras. Oseriösa skojare, bytte till ett annat kreditkort från ett annat företag, klart bÀttre.

2021幎9月11日
5぀星のうち1の評䟡

Hyrde en mellan lastbil precis vid

Hyrde en mellan lastbil precis vid Olskroken i Göteborg.
LÀmnade tillbaka den och hade tankat full tank Diesel 63,23kr som man ska göra nÀr den återlÀmnas.
ÄndÃ¥ hÀvdar ”personalen” att Jag kört 73km och ska betala ytterligare för att Jag kört lÀngre Àn grÀnsen pÃ¥ 50km.
HUR KAN JAG KÖRA 73km -DIESEL - för 63,23kr???
Eftersom jag inte hade tagit kort pÃ¥ mÀtarstÀllningen innan KRÄVDE de betalt.

Jag måste skaffa mig en sån lastbil!!!
SÀmsta stÀllet någonsin
-hyr inte bil på Circle K.

2021幎8月29日

Kraftigt underbemannat.Lång kö

Kraftigt underbemannat.Lång kö, stackars tjej som jobbar ensam med att steka korv till stort gÀng, samtidigt hyra ut slÀpvagnar och sköta kassan helt sjÀlv mitt i sommaren i rusning ( kl 17) kön vÀxer och kunder lÀmnar. Klipper korten och kastar dem i soporna, kommer aldrig mer bli kund.. SkÀmmes och skÀrp er Statoil!

2021幎7月1日
5぀星のうち2の評䟡

Horrible customer service

Horrible customer service, Terrible experience when returning a van I rented at Circle K Söderleden, Gothenburg!
Had cleaned the van and filled it prior to returning but was forced by an irresponsible cocky fellow to try filling it again in his prescence! Then kept waiting another 15 minutes while he inspected it ..... utter rubbish ! Almost lost it !!!
Not going back there period! .... I’ll take my business elsewhere!

2021幎6月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ