Vi har kÞbt to HAY barstole hos Circular Furniture, og vi er virkelig glade for dem. De er i super flot stand og lever helt op til vores forventninger â faktisk endnu bedre i virkeligheden. Det ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Service til 5 âïž + + BÊredygtigt kÞb der holder MAX! Bestiller torsdag aften 21.07 og 21.10 dropper der en mail ind om vi kan tage imod vores whiteboard dagen efter, hvilket hurtigt aftales. Bordet l... ãã£ãšèŠã
Jeg stod og skulle bruge et hÊve-/sÊnkestel til mig hjemmekontor. Fandt Circular Furniture, som havde et bredt udvalg af stel til ekstrem fair priser. Tog ud til deres lager, hvor der var en formida... ãã£ãšèŠã
For anden gang kÞbte jeg mÞbler hos Claus & Co. Fra man trÊder ind pÃ¥ lageret fÞler man sig velkommen - kaffe pÃ¥ kanden og alt bliver vist frem og prÊsenteret uden stress. Fandt 2 komplette k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi handler med Brugt inventar fra det Danske erhvervsliv. Vi arbejder for at give brugte mÞbler et lÊngere liv, så vi kan sÊnke behovet for produktion af nye mÞbler. Derved håber vi på at vi kan vÊre med til at sÊnke klimapåvirkningen fra mÞbelindustrien. Vi sÊlger alle former for inventar, både hÊve/sÊnkeborde, sofaer, kontorstole, konference mÞbler, mÞdelokal inventar, LoungemÞbler. Vi sÊlger mÞbler i alle prisklasser fra alle mÊrker, eksempelvis: IKEA, HolmrisB8, Hà G, Arper, HAY, GUBI og mange andre Har vi ikke de mÞbler du Þnsker på lager, så skriv til os på info@circularmovement.dk, så kan vi holde Þje med markedet for dig. Hilsen Simon, Joakim og Claus
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk koncept- virkelig godeâŠ
Fantastisk koncept- virkelig gode mÞbler og fremragende betjening og service. Handler der meget gerne igen
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle, kan kun anbefales på det varmeste!
Jeg kÞbte en kontorstol, knap havde jeg betalt, fÞr jeg fik besked om at den ville blive leveret dagen efter. Den kom som lovet.
Vi havde problemer med at samle den og ringede til firmaet. Der ville komme én ud og se på det samme dag. Claus kom og fiksede lynhurtigt problemet.
Det er da en udsÞgt service. Jeg er ovenud tilfreds.
Super service og hurtig levering
Virkelig gode, og billige produkter
Virkelig gode produkter, rimelige priser, styr på logistikken og hurtige. Kan man Þnske sig mere?
KÞbte en brugt kontorstol af de bedre. Fuldt ud tilfreds med prisen, kÞbsoplevelsen, produktet og leveringen. NÊsten ingen brugsspor.
Kan klart anbefale virksomheden. Det er ikke sidste gang jeg kÞber her!
Genbrug er simpelthen godt
Genbrug er simpelthen godt, nÃ¥r kvalitetsmÞbler fÃ¥r et liv nummer 2. Jeg var pÃ¥ udkig efter en god kontorstol til hjemmebrug, og fik lov til at âprÞvesiddeâ utallige stole pÃ¥ lageret. Superservice ð. Joakim vidste meget om de forskellige mÊrker, og var simpelthen sÃ¥ serviceminded og kommunikerende. Vi kÞbte to, som blev rengjort, mens vi ventede ð. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her, og Þnsker de tre indehavere alt muligt held med dette projekt
Super professionel service
Hurtig levering selvom der var snestorm - produktet er helt som beskrevet.
Jeg er meget tilfreds med handlen.
Efter min bestilling og inden levering var prisen på produktet sat ned med 25 %, da jeg gjorde opmÊrksom på det, fik jeg straks krediteret det belÞb jeg havde betalt 'for meget'
Nemt og rigtig god service
Jeg kÞbte 2 kontorstole, som er i super stand - helt som nye. Joakim kontaktede mig samme dag på e-mail og vi aftalte leveringstid. 3 dage efter fik vi leveret stolene af en super venlig fragtmand og alt i alt har det vÊret en super nem og god oplevelse at handle hos Circular furniture. Jeg blev anbefalet at kÞbe kontorstole hos Circular furniture og vil helt sikkert selv anbefale videre til alle jeg kender.
Meget professionel og venlig kundeservice
Meget professionel og venlig kundeservice.
I fÞrste omgang fik jeg en stol leveret, hvor det viste sig at det venstre armlÊn ikke fungerede optimalt. Straks efter jeg havde skrevet tilbage, tilbÞd firmaet at jeg kunne få afslag i pris. Jeg skrev at fejlen var for omfattende i armlÊnet til at stolen reelt kunne bruges, og at refusion i pris ikke rigtig var en lÞsning. Straks derefter tilbÞd firmaet at jeg kunne få stolen byttet til en anden. Allerede efter et par dage var den gamle stol hentet og en ny leveret. Den nye stol fungerer optimalt. Tak for meget effektiv service!
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering, kan anbefale at kÞbe ved circularfurniture.dk
Hurtig levering, sublim kundeservice
Bestilte en kontorstol sÞndag d. 5/11. Samme dag modtager jeg personlig mail fra Joakim, der vil hÞre om jeg er hjemme til at modtage den allerede om tirsdagen (d. 7/11). Hurtig levering uden problemer!
Opdager desvÊrre ved udpakningen, at der ikke er armlÊn med til kontorstolen (som der ellers stod i produktbeskrivelsen og -billederne på hjemmesiden). Jeg skriver med det sammen en mail, hvorefter jeg bliver sat i kontakt med Claus. Aftenen efter (d. 8/11) leverer (og monterer) Claus armlÊnene personligt.
Jeg kan kun anbefale Circular Furniture. Kundeservicen er altså i top! Og så er det et bÊredygtigt tiltag!
Kan KLART anbefales!
Bestilte en HÃ
G stol de havde til salg, til halv pris af hvad en ny kostede.
Mindre end et dÞgn efter, blev en stol de fÊrreste ville kunne se havde vÊret brugt - leveret på vores adresse.
Ikke alene formåede vi at spare penge og få et produkt der stod som nyt - vi har nu også vÊret med til at bekÊmpe "kÞb og smid vÊk" kulturen.
Der er ingen tvivl om at vi vil kÞbe derfra igen - min varmeste anbefaling.
HÞj kvalitet til gode priser med service på hÞjt niveau
En ualmindelig god oplevelse at handle med Circular Furniture. Billeder og beskrivelser i overensstemmelse den faktiske stand.
Jeg havde lidt udfordringer med at beslutte mig, men blev guidet godt igennem og endte med nogle mÞbler, i en meget hÞj kvalitet til en god pris, som vi alle er glade for.
Mine varmeste anbefalinger herfra!
Meget trovÊrdigt
Fint udvalg til sÊrdeles skarpe priser. Beskrivelse og billeder passer meget godt overens med den faktiske stand. Professionel og imÞdekommende service fra personalet. Hurtig og effektiv handel, og levering som aftalt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Virkelig god kundeservice og hurtig ogâŠ
Virkelig god kundeservice og hurtig og fin levering.
Personlig service og opmÊrksomhed
Hurtig ekspedition af ordre. De leverede stole er meget pÊne og velholdte, så vi har fået vÊrdi for pengene.
OpmÊrksomhed fra firmaet under hele processen, der giver en positiv fÞlelse af, at der hele tiden er fokus på ens bestilling.
Bedste service lÊnge
Bedste service lÊnge.
Bestilte et hÊve-sÊnkebord og kontorstol til mit hjemmekontor. Jeg var i tvivl om kvaliteten og fik vejledning af firmaet og yderligere billeder af sÊttet jeg havde interesse i. Derefter blev jeg ringet op ang fragt og vi lavede en aftale der passede.
Jeg vil klart anbefale circular funiture til andre.
Ganske fin service synes jeg
Ganske fin service synes jeg. Hurtig respons og hurtig levering. Vil uden tvivl kÞbe der igen hvis jeg skal få brug for noget igen.
Jeg havde fornÞjelsen af at kÞbe etâŠ
Jeg havde fornÞjelsen af at kÞbe et skrivebord og en skrivebordsstol fra Circular Furniture. I begyndelsen var jeg i tvivl om, prÊcis hvad jeg behÞvede til mit hjemmekontor, men med hjÊlp fra deres kyndige team, fandt vi frem til det helt rigtige setup. Min tilfredshed med såvel kÞbsprocessen som efterbehandlingen af har vÊret lige i skabet!
Jeg anbefaler på det kraftigste Circular Furniture!
Hurtig levering og super service!
Jeg bestilte et bord hos Circular Furniture lÞrdag, og modtog det allerede mandag.
Der var perfekt service fra Joakim undervejs, og selve bordet levet fuldt ud op til forventningerne - kun med mindre brugsspor.
Jeg handler gerne til min virksomhed her igen!
Fabelagtig service og produkt
Jeg fik mail vedr. bestilling umiddelbart efter kÞb og produktet kom rettidigt. Det lever helt op til mine forventninger. Firmaet får hermed mine bedste anbefalinger :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ