Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed! De er meget servicemindet, svarer hurtigt pÃ¥ spÞrg- mÃ¥l og overholder alle aftaler. Det har vÊret en god oplevelse, at handle med Kontorplus. dk. Venlig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sendte forespÞrgsel angÃ¥ende kinnarps kontorstol hvor jeg havde brug for nye armlÊn, fik udsÞgt hjÊlp fra Peter Hassing som ovenikÞbet tog sig tid til at ringe mig op flere gange da jeg havde modtaget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞber 2 renoverede kontorstole. Stolene ankommer som aftalt, hver overtrukket med 35 meter VitaVrap ð DesvÊrre mangler den ene stol et hjul, sÃ¥ jeg kontakter firmaet, der sender et nyt hjul - al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kontorplus.dk er en online butik specialiseret i salg af kvalitetsbrugte kontorstole. Virksomheden fokuserer pÃ¥ at levere bedre brugte kontorstole af hÞj kvalitet, der kombinerer komfort, funktionalitet og holdbarhed. Med et dedikeret fokus pÃ¥ genbrug og bÊredygtighed tilbyder Kontorplus.dk et miljÞvenligt alternativ til traditionelle kontormÞbler. Sortimentet omfatter et udvalg af nÞje udvalgte kontorstole, der er blevet omhyggeligt renoveret for at sikre, at de opfylder hÞje standarder for bÃ¥de Êstetik og ydeevne. Virksomheden strÊber efter at imÞdekomme behovene hos en bred vifte af kunder, herunder virksomheder, hjemmekontorer og enkeltpersoner, der Þnsker kvalitetskontorstole til konkurrencedygtige priser. Med fokus pÃ¥ bÊredygtighed og genbrug bidrager Kontorplus.dk til at reducere miljÞpÃ¥virkningen af ââkontormÞbler ved at give brugte stole nyt liv. Kundeservice og tilfredshed er centrale vÊrdier for virksomheden, der strÊber efter at skabe en bekvem og pÃ¥lidelig online shoppingoplevelse for alle, der sÞger budgetvenlige og miljÞvenlige kontorstole.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
super tilfreds aldrig oplevet bedreâŠstol
super tilfreds aldrig oplevet bedre service og venlighed, tusind tak for hjÊlpen, kan kun andbefale Jer
Jeg kan varmt anbefale Kontorplus.dk.
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed!
De er meget servicemindet, svarer hurtigt på spÞrg-
mål og overholder alle aftaler. Det har vÊret en god
oplevelse, at handle med Kontorplus. dk.
Flemming Olsen

Rigtig fint forlÞb hos Kontorplus
Rigtig fint forlÞb hos Kontorplus. Fik bestilt den forkerte model og Peter fik straks bestilt fragtfirma til at hente stolen og pengene retur på ingen tid. Meget tryg og god behandling.
Hurtig levering og God service.
Hurtig levering og God service.
Renoveret stol , ser 100% ny ud.
Vi ses igen ð

Et godt kÞb
Et godt kÞb! Har lige modtaget en Håg kontorstol fra Kontorplus.dk Den er brugt, renoveret, nye hjul og ligner og fÞles som en ny stol. Hurtig levering! Fordelagtig pris! Den var perfekt pakket ind og sendt i en stor papkasse lige til dÞren ... gratis. Kan varmt anbefale at besÞge Kontorplus.dk!

Beautiful office chair!
Wow, I am so impressed!! I bought a used HÃ¥g Capisco on DBA some years back for 2000 KR, and it was fine. But spending the extra money to get an absolutely BEAUTIFUL refurbished Capisco was worth it. The chair arrived as if it were new: not a single scratch on it, the upholstery was fresh and seemingly new, everything was well oiled, and the wheels were new and roll like a dream. The package arrived the following day, and they took care to package it safely for transport. Thank you all so much for the beautiful addition to my office space.
Fantastisk service
Peter fra kontorplus har vÊret utrolig hjÊlpsom, helt ud over det forventelige af et firma.
Min stol er brugt, men er renoveret så flot, det ligner en ny.
Så kan på det varmeste anbefale denne firma.
G.Bernhard
Good product at a fair price.
Modtog inden for 2 dage
KÞbte en brugt kontorstol. Den er i super stand og lever op til beskrivelsen.
God hsndelsoplevelse.
Jeg har kÞbt et produkt, som var angivet som brugt. Jeg modtog det i rigtig pÊn og god stand.
Fin handel. Hurtig service.
Super kontorstole fra Kinnarp og helt iâŠ
Super kontorstole fra Kinnarp og helt i top kundeservice.
Perfekt vare til tiden âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Varen var som beskrevet og levede mere end op til forventningerne. Klimabevidste og meget elegant håndtering af leveringen. Super hurtige og meget professionelt.
Er meget meget glad for varen.
Husk: denne virksomhed sÊtter klimaet hÞjt på dagsorden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ