レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jeg kan se mange giver dÃ¥rlige anmeldelser. Hvad forventer I nÃ¥r prisen er lav? Ja maskiner er slidte og skal virke. Men hvor fÃ¥r man liveshow og cirkus til den pris? Vi er kommet der i ni Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det var som at trÊde ind i et spÞgelseforlystelsespark. Meget fÃ¥ og slidte forlystelse. Mange af forlystelserne virkede ikke, og dem der kÞrte var meget slidte, Þdelagte sÊder, strips, lÞ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Sikkerheden er bestemt nedprioteret i denne mennesketomme forlystelses park. Alt ser slidt og forfaldent ud. Der var store revner i den forreste vogn i drage rutchebanen sÃ¥ jeg under den eneste tur i... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De to stjerner gÃ¥r udelukkende til shows. Vi gav 626 kr for at komme ind, to voksne og to bÞrn. Halvdelen af forlystelserne kÞrte slet ikke den dag, den ene forlystelse ungerne prÞvede udenfor lÞd so... もっず芋る

2.5

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Nedslidt sted

Puha 179kr pr person ja det er så hvad det er - men når man kommer ind til så nedslidt halv forladt sted så det absolut ikk 179kr vÊrd.

3 forlystelser virkede ikk - de lukker kl 16 eller dvs de lukker så allerede for forlystelser kl 15.15 så her kan man vÊlge at kÞrer hjem
Eller se deres cirkus show - men det slut med at prÞve flere forlystelser.

Inde i hallen er der simpelthen så mÞrkt og koldt så der ikk sÊrlig hyggeligt at vÊre.

Deres klovn Michael var om ikk andet med til at lÞfte stemningen han var energifyldt og sjov og ikke den typiske klovn med store fÞdder.

2024幎7月8日
5぀星のうち3の評䟡

Nu har jeg besÞgt cirkusland to gange i

Nu har jeg besÞgt cirkusland to gange i alt, fÞrste gang sidste år, hvor vi havde en virkelig god oplevelse, medarbejderne smilede og havde tid til at snakke, hvilket gjorde at jeg var helt sikker på at min familie og jeg skulle afsted igen i år, hvilket vi har vÊret, her var det en fin oplevelse og jeg hyggede mig utrolig meget med min kÊre familie, men her oplevede jeg desvÊrre ikke den samme imÞdekommenhed. Virkede som dem som var ansatte der ude havde mere travl med at snakke med hinanden, men min bÞrn havde der sjovt og ellers vare det en fin oplevelse :)

2024幎7月1日

FÞj!

Vi var 4 personer, der var ude at hÞre Lars Lilhols d. 29/6.
Koncerten var der absolut intet at sÊtte en finger på.
DesvÊrre valgt vi, og efter flere drÞftelser med "dÞrmanden" om hvor vidt man måtte inspicere buffeten inden, man sagde ja tak, at sige tak til buffet til 249,00/pr pers.
Og hold da op en gang elendigt gang mad!
Tror nÊsten ikke at, jeg nogensinde har fået så dårlig mad
Broccolisalaten smagte ganske forfÊrdeligt. Tror ikke, at dem i kÞkkenet har smagt på det eller har begreb om, hvordan det skal smage.
Bortset fra pomme frites, bearnaise og flÊskesvÊr, altså dem der var sprÞdstegte, salatbaren, hvilket ikke kan gå galt, var det en slatten omgang.
Aldrig om jeg kommer til at spise i Cirkusland igen eller anbefale maden. FÞj
Det var usselt med usselt på.
Cirkusland skal virkelig oppe sig!

2024幎6月28日

ForfÊrdeligt!

FÞj.
For det fÞrste er der skimmelsvamp i legelandet, hvor bÞrnene render og tumler rundt (jeg sÃ¥ det).. der er ihverfald ikke gjort rent lÊnge. TÊnk at man byder bÞrn det

For det andet kÞrte kun omtrent halvdelen af forlystelserne, eftersom I vÊlger at prioritere at lave Þdelagte maskiner i Ã¥bningstiden, i stedet for at lade de forlystelser der virker kÞre istedet - og sÃ¥ lave de Þdelagte uden for Ã¥bningstiden. De virker i dÃ¥rlig stand og ikke sÊrlig up-to-date. Sikkerheden var skrÞbelig og dem som stÃ¥r ved forlystelserne, fatter ikke et pip dansk.. dejligt betryggende jo

For det tredje var jeres mad, det dårligste mad vi lÊnge har fået. Og som har resulteret i madforgiftning. Fy fÞj.
Jeres tÞrre flÊskestegssandwich kunne i ikke engang lave rigtigt.. sÃ¥ vi fik 3 flÊskestegssandwich, som alle var forkerte. Efter at vi havde tjekket dem (pillet i dem), tog i dem tilbage for at lave dem rigtigt. Den ene var bestÃ¥ende af to top burgerboller
?
Som ikke engang 1 minut efter, rÞg retur ud til en anden kunde som ventede på mad.
Altså han fik MIN flÊskestegssandwich, som jeg lige havde stået og rodet og raget i. (Den som var bestående af to top burgerboller) ad!!
Og vi fik 3 nye, som alle var knas tÞrre og dårligt noget dressing i. Oven i det, var alt jeres mad kold og kedelig.
Min nevÞ fik nuggets og pommes (som han elsker), men ville ikke engang spise det.
Pommes var kedelige og halvfÊrdige, nuggets’ne var vitterligt det klammeste jeg lÊnge har smagt. FÞj de smagte afskyeligt.
Man skulle nÊsten tro det var gamle nuggets som havde stået på bordet og så var varmet igen.. fÞj!!
Og oven i det, tager i fand*** 69kr for flÊskestegssandwich som ikke engang er friske, 49kr for kedelige og klamme nuggets og pommes. 35kr for et almindeligt glas sodavand, 25kr for en vand!?!? og 50kr for et helt almindeligt glas Þl. Det er fand*** det rene tyveri.
Nå ja, og 20kr for et ballondyr.. så for allerede ét ballondyr, kan i kÞbe en hel pose balloner igen.. fand*** tyveri, når man tÊnker på at cirkusset er til for bÞrnene.

Her kommer vi ihverfald aldrig igen.

Varieret cirkus

Jeg havde en skÞn dag i Cirkusland. Det gode ved Cirkusland er, at showene varierer, så man kan bruge hele dagen der. Der er noget for en hver smag. Det interaktive show med Max, Dut og Dino har masser af publikumsinddragelse, hvilket gÞr det underholdende at vÊre en del af. David Hammarberg imponerer med sine vilde gymnastiske tricks. Mr. Tik Tak er så god til at interargere med gÊsterne, at han endda er oppe at prÞve forlystelserne sammen med gÊsterne.
Cirkusland er en oplevelse vÊrd.

Vinterferie

Vi var afsted i dag. Hvilket skulle vÊre hyggeligt at gÞre i vinterferien.
Alt er så forfaldent så man er er i tvivl om det holder. De tÊnger helt klart til at få gået alt igennem, sikkerheden virker ikke til at have en betydning.
Det meste er bare i dårlig stand.
Alt er så dyrt, maden er kold og ikke det vÊrd.
Det eneste som simpelthen bare var godt og gennemfÞrt, som fortjener 5 stjerner er showet med Max, Dut og dino. Det var genialt og mega fedt bÃ¥de for bÞrn og voksne!😅😊
Men alt andet var godt nok skuffende.

Vinterferie i Cirkusland

Det var gode shows med gode artister - og det var sjovt at vÊre i cirkusskole. Husk at tage godt med tÞj pÃ¥, da der er kÞligt i “hallerne” (uge 7)

(Victor og Marius, 9 år)

Man kan godt se at Cirkusland har nogle år på bagen / men det er hyggeligt at tilbringe familietid i Cirkusland

2024幎2月12日

Til trods vind,kulde

Til trods vind,kulde, regn og meget meget fÃ¥ mennesker havde vi en hyggelig dag men.. det der virkelig reddede vores dag var shows med Susanne Berdino og hendes dejligste dyr. ♥Specielt da min datter deltog i det ene show! Spot on!!! 👌👌Men vi savnede flere forlystelser ville kÞrer og varme. Og mÃ¥ske en ide at fÃ¥ flere varer med jeres logo pÃ¥, fx en kaffekop, madkasser, skoleartikler, hÃ¥ndklÊder osv man kunne kÞbe i jeres lille bod. Men ellers en hyggelig dag og smukke artitster♥

2023幎10月21日
5぀星のうち3の評䟡

Efter en fantastisk dag i Cirkusland

Efter en fantastisk dag i Cirkusland lÞrdag 22/7 med mit barnebarn skulle vi afslutningsvis have en tur i Dragen. Det blev den vÊrste tur, aldrig har jeg oplevet noget lignende. Forlystelsen startede med at kÞre frem og tilbage 3 gange inden den tog hele vejen rundt på nogle ramlende og skramlende skinner. Vognene rystede så vildt at jeg endte ud med blå mÊrker og Þmme overarme af at holde fast på både mig selv og mit barnebarn. Efter turen blev vi spÊndt op og medarbejderen der lÞftede bÞjlen fik ikke sat den fast med det resultat ar jeg fik den for fuld kraft oven i hovedet. Det gav en meget stor bule og en hovedpine der Þdelagde cirkusforestillingen, resten af lÞrdagen og dagen i dag sÞndag.
Gudskelov var det mig der rejste mig fÞrst ellers havde mit 5 årrige barnebarn taget slaget. Det tÞr jeg ikke tÊnke på.
Jeg har skrevet mail med billeder af et enormt blåt mÊrke d. 23/7-23 uden resultat og jeg har ringet også uden resultat.

2023幎7月22日

Usselt cirkusland

Jeg vidste ikke at der fandtes så dårligt et cirkusland i Danmark. Det var forfÊrdeligt og usselt. Jeg kan ikke anbefale det. Det er beskidt, dårligt show, legeland på MCDONALD'S er 100 gange bedre.

2023幎8月1日
5぀星のうち4の評䟡

Vi havde en rigtig god eftermiddag i

Vi havde en rigtig god eftermiddag i Cirkus land. Der var masser at prÞve ,legeområder, show og afslutning med en cirkusforestilling. Den eneste grund at vi ikke giver 5 stjerner , er at det hele var lidt slidt og personalet kunne ikke komme hurtigt nok hjem. Men som sagt det var nok mere os voksne som bemÊrkede det og ikke bÞrnene som havde en fantastisk dag.

2023幎7月31日

Queen Machine koncert og fyrvÊrkeri

Vi var til Queen Machine koncert, en helt igennem fin oplevelse.
Fin parkerings plads.
Vi kÞbte flÊskestegssandwich og pomfritter, kÞdet var mÞrt og det smagte godt.
Queen Machine var helt i top, selv om det ikke bliver så stemningsfuldt, når man må ha stole med. Og dermed er mere spredt.
Til slut det mest fantastiske fyrvÊrkeri jeg nogensinde har set.
Det var helt vildt.

2023幎7月28日

Vi kommet i Cirkus Land i gennem flere

Vi kommet i Cirkus Land i gennem flere år, og hvert år bliver det bedre. Som far er der intet bedre end at se mine bÞrn have det sjovt og vÊre glade. Forestillingerne er mere gode og sjove. , forlystelserne bliver beder selvom de "kniker" nogle gange men det gÞr det på nÊste Alle andre karruseller i Danmark.
Det er vores årlige tradition, og vi elsker det!

2023幎7月29日
5぀星のうち5の評䟡

Har lige spist en rigtig god

Har lige spist en rigtig god koncertbuffet, og nu glÊder vi os til Queen Machine. Buffeten var rigtig god og varieret mad til enhver smag. Godt oksekÞd, flÊskesteg med sprÞd svÊr, og en god og saftig kylling. TilbehÞret var varieret, og smagte godt, og var hverken overkogt eller smaglÞst.

2023幎7月28日
5぀星のうち1の評䟡

Vi kom dertil i dag den 20/7-2023.

Vi kom dertil i dag den 20/7-2023.
Vi nÃ¥ede at vÊre der en times tid, fÞr vi tog hjem. Mine bÞrn og mand prÞvede “danger”, kort tid efter start lÞd der et hÞjt knald og sÃ¥ knirkede den mere end den gjorde fÞr, lidt efter lÞd endnu et knald og en stor kÊde rÞg ud gennem jernet, som skulle holde pÃ¥ den. FÞrst der trykkes der pÃ¥ nÞdstop.
Forlystelsen stod opklodset pÃ¥ trÊstykker

Det undre mig i dén grad at eksterne tilsyn ikke har lukket ned for stedet.
I dragen var flere af de jernstÊnger som holder den bukkede!
I en anden forlystelse spurgte vi om der var en vÊgtgrÊnse, det var personalet usikre på men mente ikke der var.

Jeg troede at anmeldelserne herinde var lidt overdrevne, derfor gav vi stedet en chance da vi fÞr har besÞgt det uden klager.. men(!) anmeldelserne er IKKE overdrevne.
Det er et spÞrgsmål om tid fÞr der sker alvorlige uheld.

2023幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

En meget utilfredsstillende oplevelse i

En meget utilfredsstillende oplevelse i et middelmådigt forsÞg på at skabe Þkonomi på aflagte forlystelser.

Slidte, rustne og udtjente forlystelser og karruseller som er bedst tjent til skrot. Jeg kan undre mig over om Force Technology har godkendt alle forlystelserne.

Personligt synes jeg at forholdet mellem pris og vare, ikke hÊnger sammen.

- Slidte, rustne mooncars med enten flade dÊk eller dÊk uden noget som helst mÞnster tilbage.
- Uengageret personale.
- 5 magre pony heste der snapper
- Beskidt legeland.
- Forlystelser med synlige rustne sÞm og skruer
- Ingen kontrol med gÊster om man har betalt eller ej - du kan sagtens bare vade ind.
- DÃ¥rlig skiltning.
- Karruseller med dyr/biler/figurer uden vedhÊftning til gulvet.
- Bungee-trampoliner uden fjedre - der bliver brugt cykel-elastikker i stedet.
- Generel mangel på sikkerhed omkring forlystelser.

Vi talte sågar med ham som betjente radiobilerne. Han var mÞdt ind 10 minutter fÞr vi kom til hans fÞrste vagt, uden nogen form for oplÊring og fÞlte sig meget usikker. Han vidste f.eks ikke hvordan sikkerhedsselerne i radiobilerne fungerede. Meget utrygt.

Min konklusion: en kirkegård for Tivoli forlystelser fra hele Europa som ingen andre gider ha. Forståeligt - men ikke pengene eller tiden vÊrd. Lad vÊr med at tá dertil.

2023幎7月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス