Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus レビュヌ

1,107
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bubber & Malene er fantastiske vÊrter i bÞrnhÞjde - bÃ¥de for bÞrnene og barnlige sjÊle (som os). Alt var sÃ¥ velorganiseret pÃ¥ alle mÃ¥der. Fantastisk sjov oplevelse. Vi havde vores reserve-bÞrnebÞr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Cirkus er stadig en fantastisk oplevelse for hele familien. Dejlig forestilling med super dygtige artister. Men lydniveauet var generelt alt for hÞjt! IsÊr nÃ¥r Malene sang blev lyden skinger og ub... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det var en super hyggelig aften med mit barnebarn pÃ¥ snart 4 Ã¥r, hun fulgte levende med i det der foregik i manegen, nogle klovne startede deres nummer lige ved vores pladser, det gjorde et stort in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk forestilling, og underholdning Vi blev underholdt fra start til slut, med flotte cirkus numre, og dejligt nÊrvÊr af kunsterne og Marlene og Bubber, som vi ikke har oplevet i noget andet... もっず芋る

䌁業情報

1. サヌカス

圓該䌁業による蚘述

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og GrÞnland. Cirkus Arena er prisbelÞnnede verdensartister, sÞde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

連絡先

(1,107)

過去12か月のレビュヌ数: 323ä»¶

レビュヌを曞く

Bubber & Malene er fantastiske vÊrter i

Bubber & Malene er fantastiske vÊrter i bÞrnhÞjde - både for bÞrnene og barnlige sjÊle (som os).
Alt var så velorganiseret på alle måder. Fantastisk sjov oplevelse.
Vi havde vores reserve-bÞrnebÞrn med (tvillinger - d/p) på 6,5 år. Det var fÞrste gang, de var i cirkus (forÊldrene kommer fra udlandet, og har boet i DK siden tvillinger fra 1/2 år). BÞrnene morede sig vildt meget og nåede at hilse og tale med Bubber og Malene i pausen. ForÊldrene fortÊller, de ikke taler om andet end cirkusturen. Glemte også lige at sige, at kunstnerne fra fantastisk. Og så fint, der både deltager bÞrn og ikke mindst jonglÞren med Downs Syndrom, som gjorde det så formidabelt. Hos jer er der plads til alle. 1000 tak for en dejlig oplevelse på HÞrsholm Stadium forleden!!!!

2026幎7月27日
5぀星のうち1の評䟡

En underlig oplevelse

Flere af artisterne eller stort set alle sammen lavede en eller flere fejl i deres numre. Arena fik desvÊrre ikke gjort det sÊrlig magisk - det var alt for kommercielt og for meget show. Vi savnede en tryllekunstner, en linedanser, flere dyr end kun to heste (som for Þvrigt blev behandlet lidt hÃ¥rdhÊndet synes vi ), nummer med ild , meget sjovere klovne , mindre sang og dans, mindre playback og sÃ¥ kan vi ikke forstÃ¥ at arena startede med at gÞre det til jubilÊumforestilling og nostalgisk fordi cirkusdirektÞrerne Hanne og Benny Berdino markerer deres 50-Ã¥rs jubilÊum i spidsen for cirkuset. Det var pÃ¥ ingen mÃ¥de gennemfÞrt. De kunne for eksempel have lavet lidt gamle cirkusnumre eller hvad man gjorde dengang da det hele startede op. Jo, der blev spillet sange fra 50 Ã¥r siden (og mÃ¥ske lidt Êldre) men det var lidt underligt det blev sluttet af med BrÞdrene Olsens sang ‘Smuk som et stjerneskud’ som de vandt Melodi Grand Prix med i Ã¥r 2000. Lige sÃ¥ underligt var det at cirkusdirektÞren Benny Berdino ikke var til stede da det var ham man fejrede. SÃ¥ det var lidt underligt de ikke fulgte den til dÞrs.

Noget af det imponeret mig mest var de to bÞrn og speciel pigen med bolden. De var meget dygtige kva deres alder.

2026幎7月1日
Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus ロゎ

Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus からの回答

Hej Jonas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Smag og forventninger til cirkus kan vÊre meget forskellige, og din oplevelse er heldigvis ikke den feedback, vi normalvis modtager, hvis man lÊser pressens anmeldelser eller anmeldelserne her på Trustpilot. Vi lÊser dog altid publikums respons nÞje og tager den til os, så du skal have tak for at have delt dine tanker. Dog må vi gÞre opmÊrksom på fÞlgende:

Når en artist må tage et trick om, er det faktisk et udtryk for, hvor krÊvende artistdisciplinerne er. I Cirkus Arena udfÞres alle numre live, og netop derfor oplever publikum også den Êgte spÊnding - både når et trick fÞrst mislykkes, og dernÊst når tricket lykkes. Når et vanskeligt trick lykkes, ved man, at det er resultatet af stor dygtighed.

Du nÊvner også, at du savnede en tryllekunstner. Der medvirker faktisk en tryllekunstner med et cirka otte minutter langt tryllenummer i årets forestilling, ligesom der også er balance på hÞjeste niveau på programmet - bl.a. en ni meter hÞj 15-hjulet cykel. Så disse elementer har vi faktisk med :)

Årets show markerer samtidig, at Hanne og Benny Berdino i Ã¥r kan fejre 50 Ã¥r som cirkusdirektÞrpar – en milepÊl som ingen andre cirkusdirektÞrer i verden har opnÃ¥et. Dette er vi meget stolte af, og det fortjener at blive markeret. Derfor indledes forestillingen med en sÊrlig jubilÊumssekvens, og flere af numrene har en direkte relation til direktÞrparrets egen artistkarriere, hvilket Bubber og Malene ogsÃ¥ fortÊller om undervejs. Benny og Hanne medvirker i en indspillet sekvens, da de begge er over 80 Ã¥r og derfor ikke deltager fysisk i samtlige forestillinger. Benny er dog ofte at finde pÃ¥ cirkuspladsen fÞr forestillingen, hvor mange gÊster benytter lejligheden til at hilse pÃ¥ ham og sige tak for cirkusoplevelserne gennem Ã¥rene.

Vi er til slut glade for, at du fremhÊver de unge artister – isÊr den unge boldartist – som imponerede dig. Vi er ogsÃ¥ stolte af at kunne prÊsentere artister i verdensklasse, uanset alder.

God sommer og på gensyn.

Fantastisk Cirkus

Fantastisk god oplevelse. Verdensklasse artister i et relativt lille telt så det hele fÞles meget intimt. Bubber og Malene gÞr det virkelig godt. Jeg elskede de indlagte sang numre. Malene har en fantastisk stemme!

Det er også sjovt at det er artisterne der sÊlger popcorn m.m. i pausen.

Vi kommer helt sikkert tilbage til nÊste Ã¥r 😁

5぀星のうち1の評䟡

En tynd omgang

FÞrst og fremmest anbefaler vi bestemt ikke lykkeposen! Prisen er alt for hÞj og noget var gået i stykker inden brug, resten gik i stykker efter kort tid. (Cirkus er selvfÞlgelig kontaktet, men har ikke vendt tilbage).

Derudover synes vi simpelthen det var en kedelig omgang. Mit barn var slet ikke imponeret og sangene kender de mindre ikke noget til og hvor blev orkestret af? Vi synes ikke det var pengene vÊrd.

2026幎6月18日
Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus ロゎ

Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus からの回答

Hej Pernille. Tak for din anmeldelse.

Det er vi naturligvis kede af at lÊse, da vi bestrÊber os på at give alle gÊster en god oplevelse.

Hvad angår lykkeposen, er indholdet sammensat forskelligt fra pose til pose. Hvis der var produkter, som var beskadigede allerede ved modtagelsen, ville vi meget gerne have byttet dem. Vores personale i souvenirkiosken kan hjÊlpe med det samme, hvis man henvender sig under besÞget.

Vores ambition er at skabe en cirkusoplevelse for hele familien med artister i verdensklasse og musik, der både rummer velkendte klassikere og nye indslag. Mange bÞrn oplever netop glÊden ved at stifte bekendtskab med noget nyt gennem cirkus, og heldigvis viser både publikumsreaktioner, pressens anmeldelser og de mange Þvrige anmeldelser her på Trustpilot, at forestillingen rammer bredt og rigtigt.

Flot show

Dygtige artister, gode konferencier alt i alt et flot show, men lydniveauet for hÞjt - også med tanke på de mindre bÞrn. Mit Applewatch advarede flere gange om, at db var over 90, og at jeg risikerede hÞretab.

2026幎7月21日

En god Cirkus oplevelse

En god Cirkus oplevelse, det var bedre i år end sidste år. Mit barnebarn og jeg har gjort det til en fast tradition, at komme i cirkus Arena .
En masse fantastiske artister.
Det er nogle gode cirkus vÊrter i Bubber og Malene.

Fantastisk forestilling

Fantastisk forestilling, og underholdning
Vi blev underholdt fra start til slut, med flotte cirkus numre, og dejligt nÊrvÊr af kunsterne og Marlene og Bubber, som vi ikke har oplevet i noget andet cirkus. De har virkelig kontakt med deres publikum. Og klovnen med grÃ¥ paryk er fantastisk🀩
Vi skal helt sikkert se Cirkus Arena igen til nÊste Ã¥r 🀩🀩

Super underholdende

Det var en super hyggelig aften med mit barnebarn på snart 4 år, hun fulgte levende med i det der foregik i manegen, nogle klovne startede deres nummer lige ved vores pladser, det gjorde et stort indtryk.
Dejligt at opleve ting, der sker lige foran Þjnene, med de fejl, og succeser der var undervejs.
Super underholdende for barnebarn og bedste😊

2026幎7月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス