1: Na een week heb ik de order nog niet ontvangen en ook geen info over de status van de order ontvangen. 2: gedwongen worden om een voor mij onbekende App van SHOP te downloaden is niet gewenst.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
City Soda als bedrijf is persoonlijk en bereikbaar. Zitten echte mensen die daadkrachtig, communicatief en oplossing gericht denken en doen. Had zelf een issue met mijn Quooker aansluiting en City Sod... ãã£ãšèŠã
Ik zat al 3 weken te wachten op mijn bestelling bij een andere firma. Toen een bestelling Via City Soda. City soda stuurde de bestelling de zelfde dag en ik had alles de volgende dag binnen. Een ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De goedkoopste koolzuurcilinders van Nederland met het makkelijkste ruilsysteem. City-Soda Koolzuurcilinders zijn te gebruiken met de volgende apparaten: SodaStream, ION Water Cooler, Aarke & Levivo, Grohe, Blue en MySoda
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle service maar belachelijke verpakking
Bestelling was snel geregeld en ook snel bezorgd.
Maar een doos van 55 x 40 x 15 cm gebruiken voor 3 cilinders slaat echt helemaal nergens op.

City Soda ããã®åç
Ik ben erg blij met hoe het hele procesâŠ
Ik ben erg blij met hoe het hele proces is verlopen. Snelle levering, ook inname loopt soepel en mag ik de de flessen ook langs brengen op het kantoor die leeg zijn. Scheelt weer transport acties wat weer goed voor het milieu is :-)
Snel en betrouwbaar
Super snelle levering
Supersnel, betaalbaar en nog geduldig met warhoofdige klanten ook!
De bestelde gaspatronen werden op een Belgisch adres geleverd met de snelheid van het licht. Als ik het goed heb bieden jullie dit product aan voor delaagste prijs op de markt. Lege gaspatronen kunnen terugsturen is goed voor het milieu én de portemonnee.
Ook heel indrukwekkend: door mijn vergetelheid had ik niet 8 maar slechts 4 flessen teruggestuurd, waardoor de rekening niet klopte. Ik kreeg een hele beleefde en vriendelijke mail terug om mij te wijzen op mijn fout. Zeer klantvriendelijke service. Ik ben nu jullie promomeisje in België. Doe zo verder! Tien op tien wat mij betreft.
Liesbeth
Snelle levering en kwaliteit product!
Tevreden alom
Telefonische vraag adequaat beantwoord, gemakkelijk bestelproces en snelle levering.
Retourneren is een drama
Levering is prima. Retourneren een drama. Dpd heeft al weinig afleveringen. En het retourticket moet afgedrukt zijn scannen is niet voldoende... handig wanneer je geen printer hebt.
Niks ontvangen
Top service
Top service, het pakket kwam niet aan met DHL direct een nieuwe verstuurd via PostNL.
Hele snelle levering
Hele snelle levering. De beste prijzen. Ik raad het iedereen aan.
Super service!
Goede en vriendelijke klantenserviceâŠ
Goede en vriendelijke klantenservice die mij verder hebben geholpen.
Eenvoudig bestellen
Eenvoudig bestellen. Handig ruilsysteem van cylinders. Snelle levering!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã