Morres Wonen レビュー

5,291
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en na... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... もっと見る

企業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

当該企業による記述

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

連絡先

(5,291)

過去12か月のレビュー数: 195

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ruime keuze en altijd vriendelijk en…

Ruime keuze en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

2026年7月27日

Beste heer Redant,

Dat zijn leuke complimenten om te horen over ons assortiment en onze collega's, dank je wel!

5つ星のうち4の評価

Blij met Morres in Hulst

Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en nadelen .
Heel erg blij met hun geweest

2026年7月26日

Beste Frank,

Bedankt voor deze geweldige review! Fijn om te lezen hoe goed je bent geholpen en dat het combineren van de meubels zo geslaagd is. Amber en Dominique gaan hier een hele grote glimlach van krijgen. Veel plezier met de aankoop!

Thea - Morres

Deskundig advies en uitleg

Deskundig advies en uitleg - geduldig verkoper die ruim tijd voor ons heeft gereserveerd - aanbod Morres was veelzijdig zodat wij op ons gemak een goede keus hebben kunnen maken

2026年7月24日

Beste heer, mevrouw Antoine,

Mooie woorden voor het deskundige en geduldige advies van onze collega en ons veelzijdige assortiment. Heel hartelijk bedankt hiervoor en gefeliciteerd met jullie aankoop!

5つ星のうち5の評価

Levering netjes volgens afspraak.

Levering netjes volgens afspraak.
Goede communicatie vooraf over tijdstip levering.
Vriendelijke en correcte medewerkers.

2026年7月24日

Beste heer, mevrouw Van den Brande,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en de communicatie hierover. Ook daarmee dragen we graag bij aan jouw woonplezier.

Correcte service

Correcte service, zeer klantgericht, open voor feedback en vragen , alles netjes achtergelaten, perfect volgens afspraak

2026年7月21日

Beste mevrouw Causyn,

Bedankt voor deze fantastische review! Wat fijn te horen dat alles zo vlekkeloos en volgens afspraak is verlopen. Heel graag tot ziens bij Morres!

Thea - Morres

Eettafel t.w.v. €4200,- waterschade. Morres geeft geen reactie

Een eettafel gekocht t.w.v.€4200,-.
Deze gaf bij het eerste gebruik waterschade. De servicemonteur gaf aan dat de tafel niet goed is gedroogd en bewerkt voor de aflevering. Morres meubel geeft dit rapport niet vrij.
Na herhaaldelijke mails geeft Morres meubel na 4 weken nog steeds geen inhoudelijke reactie. De volgende stap is de geschillencommissie. Deze manier van klantenbehandeling waarbij niet aan de service -en garantievoorwaarden wordt voldaan is onacceptabel.

Beste Twan Morres Meubel,
Kunt u de link aangeven voor een prive bericht via Trust pilot?
Het betreft ordernr H15PBD

2026年6月22日

Beste heer/mevrouw Smitshoek,

Erg jammer om te vernemen dat u het bovenstaande ervaart mbt uw eettafel. Graag zouden we uw (order)gegevens ontvangen zodat we uw dossier kunnen inzien en uw klacht kunnen oppakken. Kunt u ons daarvoor uw gegevens alstublieft doorgeven via het privébericht van Trustpilot? Bij voorbaat dank.

5つ星のうち1の評価

Ontzettend goed geholpen door een leuke…

Ontzettend goed geholpen door een leuke verkoopster, waardoor wij met goed vertrouwen een tafel en salontafel hebben gekocht. Levering zou begin mei zijn, prima.
Eind mei nog niks vernomen, geen reacties op onze email of iets. Uit eindelijk een mail gehad om onze levering in te plannen en dat was half juni. (Jammer van het moeizame contact)
Tafel en salontafel geleverd, de tafel direct al beschadigd aan de poot, stukken er vanaf. In overleg hebben ze de tafel laten staan, want wij hadden geen vervangtafel meer. Restant bedrag moest nog afgerekend worden, wilden wij niet betalen. Betaal immers niet voor een kapotte tafel, na veel heen en weer tafel laten staan zonder betalen en wachten we op de nieuwe. Nu met gebruik van de tafel beschadigd de andere kant ook, wij zijn super ontevreden over de kwaliteit van deze tafel en zouden de nieuwe variant het liefst annuleren aangezien deze al zo slecht van kwaliteit is. Telefonisch wordt er gewoon niet opgenomen, via email slechte reacties. De nieuwe tafel komt 6/08 we zijn benieuwd. Jammer dat de klantenservice geen moeite neemt om ons persoonlijk telefonisch te woord te staan, of een excuses. Een tegemoetkoming zouden wij gepast vinden. Wij zullen zeker niet nog andere meubels bestellen, als er betere contact naar ons zou zijn, zal de service al veel schelen.

2026年7月13日

Beste Andrè,

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met uw nieuwe tafel. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag even mee.

---------------------------------------------
21-07-2026
Beste Andrè,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Uw klacht hebben we intern opgepakt en besproken met onze klantenservice. Over de tafel is vanuit onze klantenservice contact geweest en is inderdaad de levering van een nieuw exemplaar ingepland. We begrijpen dat het erg vervelend dat de geleverde tafel beschadigingen had en omgeruild wordt, via deze weg onze excuses voor het hierdoor ervaren ongemak. Na de levering zal er contact met u worden opgenomen om met u over een tegemoetkoming te spreken.

Twan- Morres

Zeer goed geholpen door Jacco

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons uiteindelijk naar de juiste keus kunnen loodsen, topadviseur!

2026年6月28日

Beste Erik,

Eindelijk geslaagd! Na drie jaar zoeken is het met het geduld en de expertise van Jacco gelukt om de perfecte bank te vinden voor die lastige maten. Wat een fantastische prestatie van deze topadviseur. Ontzettend veel plezier en comfort gewenst met de nieuwe bank!

Top!

In het beloofde tijdvak geleverd,.
Zeer vriendelijke en nette bezorgers.
Perfect gewerkt!

Beste meneer/mevrouw,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring! Geniet lekker van je nieuwe woonbeleving.

5つ星のうち5の評価

Prima ervaring goed geholpen en goede…

Prima ervaring goed geholpen en goede informatie

Beste heer, mevrouw,

Helemaal tevreden over onze hulp en goede informatie! Dank je wel voor het delen van deze ervaringen.

Levering bed en bank

Zeer correcte levering en personeel

Beste heer, mevrouw De Bruijn,

Dank je wel voor deze complimenten voor onze collega's en levering!

5つ星のうち5の評価

Morres al jaren service gericht

Wij zijn er geweest op en zeer warme doordeweekse dag. Het was heel rustig. We werden geholpen eerst door een dame daarna door Jacco voor een bankstel op maat van Natuzzi. Na sluitingstijd is Jacco rustig blijven helpen en heeft hij de tijd genomen om het netjes af te handelen.

2026年7月1日

Beste Soenita,

Gefelicteerd met jullie nieuwe bank en dank je wel voor deze mooie positieve review. Een dagje Morressen is altijd een goed idee, ook op een warme dag!

uitgebreid mooi opgesteld aanbod

uitgebreid en mooi opgesteld kwaliteitsvol aanbod, vriendelijke medewerkers, degelijk advies

2026年7月9日

Beste Marc,

Dat zijn nog eens complimenten voor ons assortiment, onze vriendelijke collega's en ons advies! Heel hartelijk dank voor het delen hiervan.

Een echte aanrader!

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad bij Morres in Hulst. De winkel is gemakkelijk bereikbaar en helemaal niet ver vanuit België, zeker vanuit de regio Lokeren. Er is ruime parking voorzien, wat het bezoek meteen aangenaam maakt.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je warm onthaald door zeer vriendelijke mensen. Ook de verkopers in de winkel zijn allemaal even vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Je merkt dat ze echt klaarstaan om te helpen, zonder opdringerig te zijn. Op bijna elke hoek wordt je bovendien een koffie of iets fris aangeboden, wat het bezoek nog aangenamer maakt.

De winkel zelf heeft een zeer mooie uitstraling en is prachtig gedecoreerd. Er is enorm veel keuze in meubels, decoratie, slaapkamers, keukens en alles om je interieur volledig te vernieuwen of op te knappen. Je kan er echt uren rondlopen om inspiratie op te doen. Naast de verkopers zijn er ook interieurspecialisten aanwezig die je professioneel kunnen begeleiden en adviseren.

Wat het extra leuk maakt, is dat je er ook een gezellig shoppingdagje van kan maken. Er is een aangename brasserie waar je uitgebreid kan ontbijten of lunchen. Daarnaast zijn er altijd wel promoties of interessante koopjes te vinden, en dankzij de vele verschillende stijlen vindt iedereen er wel iets naar zijn smaak.

Voor ons was het een zeer fijne ervaring: vriendelijk onthaal, mooie winkel, ruime keuze, goede service en een aangename sfeer. Morres in Hulst is absoluut een aanrader!

2026年7月9日

Beste Guy,

Wat enorm fijn om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaringen hebben gehad bij ons in Hulst! Het doet ons heel goed te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze winkel zelf, het onthaal, ons assortiment en onze klantvriendelijke collega's. Heel hartelijk dank voor jullie aanbeveling en alle pachtige complimenten.
Zo zie je: een dagje Morressen is altijd een goed idee, graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Vanaf binnenkomst tot aankoop begeleidt…

Vanaf binnenkomst tot aankoop begeleidt men je met het nodige advies . Vooral Dhr. P de Koning heeft ons met raad en daad bijgestaan .
Groetjes Mevr. Van Winckel en Mevr. Kleyn.

2026年7月8日

Beste Karin,

Helemaal tevreden over de begeleiding en het advies van onze collega, zo zorgen we graag voor jullie woonplezier. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaringen!

5つ星のうち5の評価

Morres daar moet je zijn!

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeker niet opdringerig was, Anneke deed zichtbaar haar uiterste best om ons uitgebreid verder te helpen. Ze nam de tijd, gaf heldere en deskundige uitleg en dacht echt met ons mee maakte ze direct een offerte op en stelde bijkomende mogelijkheden voor perfect afgestemd op wat we in gedachten hadden
Haar inzet, productkennis en betrokkenheid hebben voor ons het verschil gemaakt. Mede dankzij haar hebben wij beslist om onze salon bij Morres te bestellen.
Een oprechte dank voor de uitstekende service en de extra inspanning.
We wachten vol spanning onze bestelling af
Martine & Didier

2026年7月6日

Beste Martine,

Wat fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn, dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Consumentenmisleiding ten top

Vandaag bij Morres Meubelen een Pisterello-lamp gezien die voorzien was van een prijskaartje. We besloten de lamp te kopen en meldden ons bij een verkoopster. We werden vriendelijk ontvangen en kregen zelfs iets te drinken aangeboden terwijl zij overlegde met haar leidinggevende.

Helaas kwam zij terug met de mededeling dat de lamp niet verkocht kon worden, omdat deze verplaatst zou worden naar een andere showroom. Dat was een grote teleurstelling.

Als een artikel niet te koop is, zorg er dan voor dat dit duidelijk zichtbaar is. Verwijder het product uit de showroom, plaats een duidelijke melding “niet te koop” of haal het prijskaartje weg. Nu wordt bij de klant de indruk gewekt dat het product gewoon verkrijgbaar is, om vervolgens te horen dat het niet verkocht mag worden. Dat voelt als misleidend en zorgt voor een erg teleurstellende winkelervaring.

Jammer, want de service van de verkoopster was vriendelijk, maar de manier waarop dit door de organisatie is geregeld laat helaas te wensen over.

2026年6月27日

Beste mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Hoewel onze verkoopster uw vriendelijk heeft ontvangen, begrijpen we volkomen de teleurstelling dat u de lamp uiteindelijk niet kon kopen. Dit is zeker niet de ervaring die u willen meegeven. We nemen uw feedback over de duidelijke communicatie en het prijskaartje in de showroom heel serieus en gaan dit intern bespreken om dit in de toekomst te voorkomen. Excuus voor het ongemak!

Ronduit schandalig

Na onze ervaring met Morres Wonen in Hulst kunnen wij helaas niet anders dan zeggen dat dit voor ons ronduit schandalig is verlopen.

Begin maart hebben wij bij Morres een eetkamertafel en bijbehorende meubelen gekocht. Tijdens het verkoopgesprek werd aangegeven dat wij rond week 17 of 18 bericht zouden krijgen om de levering in te plannen. Toen dit bericht uitbleef, moesten wij zelf contact opnemen. Pas toen kregen wij te horen dat de levering was verschoven naar week 21. Vertraging kan gebeuren, maar het volledig ontbreken van communicatie vonden wij toen al erg teleurstellend.

Ook na week 21 bleef het opnieuw stil. Ruim drie weken later moesten wij wéér zelf achter de status van onze bestelling aan. Wij zijn onlangs verhuisd naar onze nieuwe woning en hebben twee jonge kinderen. Als wij vanaf het begin duidelijk waren geïnformeerd dat de levering pas eind juni of later zou plaatsvinden, hadden wij tenminste tijdig een tijdelijke oplossing kunnen regelen.

Toen de meubelen uiteindelijk na lang wachten geleverd werden, bleek de teleurstelling nog groter: de meubelen waren beschadigd. Nu blijkt dat deze beschadigde meubelen pas over ongeveer zes weken vervangen kunnen worden. Dus na maanden wachten zitten wij alsnog met beschadigde meubels in huis.

Daarbovenop is er tijdens de levering schade ontstaan aan onze splinternieuwe vloer. De chauffeur gaf aan dat dit genoteerd zou worden, maar op de afleverbon stond vervolgens vermeld: “beschadigingen aangebracht: nee”. De zwarte strepen op onze vloer zijn duidelijk zichtbaar en zelfs met stevige schoonmaakmiddelen niet te verwijderen. Zie ook de foto’s.

Wat het extra kwalijk maakt, is dat er door Morres wordt aangegeven dat de chauffeurs hebben verklaard dat zij de schade niet veroorzaakt kunnen hebben, omdat er standaard vilt onder de tafelpoten zou zitten. Op de foto’s is echter duidelijk te zien dat de losse viltjes gewoon op tafel liggen. Dat voelt voor ons als een zeer onjuiste voorstelling van zaken en absoluut niet eerlijk richting de klant.

De reactie van Morres hierop vinden wij echt ongelofelijk. Er wordt vooral gezegd dat de bezorgers zich nergens van bewust zijn en dat de oorzaak lastig vast te stellen is. Als “tegemoetkoming” wordt €150,- aangeboden, zonder erkenning van aansprakelijkheid. Met andere woorden: de beschadiging aan onze splinternieuwe vloer mogen wij verder zelf uitzoeken.

Voor ons voelt dit als 0,0 service en 0,0 communicatie. Wij hebben telkens zelf overal achteraan moeten gaan, kregen beschadigde meubelen geleverd, zitten nu nog eens weken te wachten op vervanging en blijven achter met schade aan onze vloer. Wat het misschien nog wel het meest kwalijk maakt: er is niet één keer oprecht excuses aangeboden. Geen “sorry”, geen begrip, geen fatsoenlijke opvolging.

Van een bedrijf als Morres Wonen hadden wij veel meer verwacht. Dit traject is voor ons ronduit onprofessioneel, klantonvriendelijk en teleurstellend verlopen. Ons vertrouwen is volledig verdwenen en dit is voor ons absoluut de laatste aankoop bij Morres geweest.

2026年6月2日

Beste Jeffrey,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring met Morres Wonen zo teleurstellend is verlopen. Dit is absoluut niet de service die we nastreven. Graag willen wij uw dossier inzien maar helaas ontbreekt uw ordernummer. Kunt u dit alsnog sturen via Trustpilot. Bij voorbaat dank.

Koen - Morres

Goede communicatie en bezorging

Goede communicatie, prima bezorging en de mannen hebben het netjes op z'n plek gezet, uitleg gegeven en de verpakking weer meegenomen

2026年6月26日

Beste meneer, mevrouw Barten,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat de communicatie en bezorging prima zijn verlopen. Ontzettend mooi dat de bezorgers alles netjes op z'n plek hebben gezet, een goede uitleg hebben gegeven en het verpakkingsmateriaal direct weer mee hebben genomen. Veel plezier met de nieuwe aankoop!

5つ星のうち5の評価

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij…

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch kontakt.
Correcte levering door zeer vriendelijke medewerkers.

2026年6月25日

Beste Marjan,

Dat horen we heel graag over onze collega's bij zowel het telefonische contact als bij de levering, dank je wel voor deze positieve review!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。