City Autohouseレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. カーディーラー

当該企業による記述

Hos City Autohouse ApS er vores mål enkelt: Vi vil give dig en tryg, professionel og positiv oplevelse, når du køber din næste bil. Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler og sætter en ære i at tilbyde biler af høj kvalitet til skarpe priser. Vi ved, at køb af bil er en vigtig beslutning. Derfor tager vi os tid til at rådgive dig grundigt, så du finder netop den bil, der passer til dine behov og dit budget. Alle vores biler bliver nøje udvalgt og gennemgået, både mekanisk og kosmetisk, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi går op i ærlighed, god service og gennemsigtighed. Hos os møder du et engageret team, der brænder for biler og for at skabe tilfredse kunder. Uanset om du leder efter en økonomisk pendlerbil, en rummelig familiebil eller en mere eksklusiv model, hjælper vi dig hele vejen fra første kontakt til nøgleoverdragelsen. City Autohouse ApS er din pålidelige samarbejdspartner, når du vil gøre en god bilhandel – hurtigt, trygt og professionelt

優良

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

レビューの確認を行います

En pålidelig bilforhandlere,

“Vi har netop købt vores nye bil hos denne forhandler og er meget tilfredse med hele forløbet. Servicen har været yderst professionel, hjælpsom og velorganiseret fra start til slut. Alt er blevet håndteret effektivt og med stor grundighed, og vi har følt os i gode hænder gennem hele processen. Vi kan varmt anbefale forhandleren til andre.

2026年4月28日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse og super service!

Fantastisk oplevelse og super service!
​Jeg har lige købt bil her og det var en sand fornøjelse. De ydede en virkelig god service og var utrolig hjælpsom, ærlig og åben gennem hele forløbet. Ali gav sig god tid til at svare på alle spørgsmål, og alt gik præcis som aftalt. Hvis du leder efter en pålidelig bilforhandler, der holder sit ord, kan jeg varmt anbefale at handle her!

2026年6月22日

Perfekt bilhandel

Perfekt bilhandel. Meget hurtig sagsgang hos forhandleren. Rigtig fin betjening og fremvisning af bilen. Jeg kunne køre hjem i min nye bil hurtigere end jeg havde forventet. Alt er som det skal være - City Autohouse anbefales klart herfra!

2026年6月11日

Complete checklist.

Every single detail I wanted on the car was completed within a week, all kinds of maintenance were diligently done and recorded in time. The car had undergone a detailed and thorough cleaning and polishing. The price we received with the car in pristine condition was very reasonable. They went through my list of requirements and made sure everything is checked. Truly professional and personalised service. I recommend it without reservations.

2026年5月29日
5つ星のうち5の評価

Fremragende service og tryghed hele vejen igennem

Jeg købte en brugt Citroën C3 hos City Autohouse, og jeg har været utrolig glad for både bilen og den service, jeg har fået.

Det var første gang, jeg skulle købe bil, så jeg havde ikke meget erfaring. Derfor betød det meget, at jeg fik god og ærlig rådgivning hele vejen. Han tog sig tid til at hjælpe mig med at finde den rigtige bil, og jeg har virkelig følt mig i trygge hænder fra start til slut.

Derudover har City Autohouse hjulpet med service og rengøring af bilen uden beregning, hvilket jeg har sat stor pris på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale City Autohouse til andre, der leder efter en bil og en forhandler, man kan stole på.

2025年10月2日
5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse - Kan anbefales!

Virkelig god oplevelse ved køb af min MG4. Forhandleren var hurtige til at få bilen gjort klar, og både syn og service blev ordnet hurtigt og professionelt.

Ali gav en rigtig god service hele vejen igennem. Han var hjælpsom, svarede hurtigt og var altid til at få fat i på telefonen, hvis der var noget man ville spørge om. Det gjorde hele købsoplevelsen nem og tryg.

Klart 5 stjerner herfra.

2026年5月29日

Troværdig bilforhandler

Jeg har for nylig købt en bil hos City Autohouse og var meget tilfreds med hele forløbet. Servicen var professionel, effektiv og venlig fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale dem.

2026年2月26日

Tusind tak for anbefalingen 😊
Det glæder os meget, at du var tilfreds med hele forløbet og vores service. Rigtig god fornøjelse med bilen!
Mvh City Autohouse

100% tilfredshed herfra🤗

100% tilfredshed herfra🤗
Fandt min bil fra en annonce fra city autohouse.
Fra vi ankom, til alt var klaret, har jeg ikke modtaget andet end god behandling fra Jonas og Ali. De er præcis hvad man ønsker, når man skal handle bil.
Jeg havde en god og tryg oplevelse da jeg handlede med dem og det er det, der betyder meget for mig.
Bedste hilsner fra Kathrine

2026年5月22日

Tusind tak for de flotte ord, Kathrine 🤗
Det glæder os meget, at du havde en tryg og god oplevelse hos os. Rigtig god fornøjelse med bilen, og du er altid velkommen igen 😊
Mvh. City Autohouse

We close the deal in 15 min

We close the deal in 15 min. Nice and easy.

2026年5月16日

City Autohouse からの回答

Thank you for your trust! 😊
We’re happy to hear the deal was nice and easy. Enjoy your new car and welcome again!

Den bedste oplevelse

Den bedste betjening man overhovedet kan forstille sig. Jeg ved ikke ret meget om biler og stod akut og skulle købe min første el-bil. Valget faldt på en nyere brugt VW ID4 hos City Auto House, jeg havde set på nettet. Jeg blev hentet af Ali på Køge station tidligt om morgenen og kørte trygt hjem i min nye bil bare to timer senere. Super god behandling. Super kompetent. Super imødekommende. Og så virker Ali bare rar, venlig og meget tillidsvækkende. Rigtig rart når man ikke kender meget til biler, og det vigtigste er, at man føler at man kan stole på den der sælger bilen.

2026年5月19日

Hej Niels,
Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen 🙏
Det glæder os virkelig, at du følte dig tryg og godt behandlet hos os. Rigtig god fornøjelse med din VW ID.4 – og du er altid velkommen igen 😊
Mvh. Ali Mohsen

5つ星のうち5の評価

My dream model Passat now is real...

Over one year I was trying to find a car like I want to be, Passat, TDI, DSG transmision and many more things... 🙂
Finaly, I find my "dream" Passat and I ask the Manager can hi get that car for me and in less then 36 hours the car was waiting for me at City Autohouse. They put an efort and the car was here even on Sunday....
Big Thank You people, You make this year to be really happy with my new model Passat.... Big ❤️ for You and I will recomend you to all my friends and more...

2026年4月19日

City Autohouse からの回答

Thank you so much for your kind words ❤️
We’re very happy we could help you find your dream Passat. Enjoy your new car, and thank you for recommending us 🙏

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varms anbefale City Autohouse…

Jeg kan varms anbefale City Autohouse der med Smile mødte mig på udstillings området men et varmt, venlig smil. Smile kunne fortælle mig hvad jeg ville vide om bilen inden jeg besluttede mig for købet. Smile sendte mig videre til Ali hvor jeg ligeleden blev varmt modtaget ved forhandlings bordet. Ali gav mig en bedre pris for bilen jeg lagde i handlen end jeg havde forventet. Jeg er super glad for min nye bil og glæder mig hver dag til sætte mig bag rattet. Når tiden engang kommer til at skifte bil igen vil jeg kontakte City Autohouse igen.

2026年5月8日

City Autohouse からの回答

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! 😊
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos både Smile og Ali, og at du er blevet glad for din nye bil. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen hos City Autohouse igen i fremtiden. God fornøjelse bag rattet! 🚗
Mvh. City Autohouse

Super god service

Super god service. De var virkelig søde og gode til at guide og ordne alt, så det var super nemt.
Jeg er meget glad for alt deres hjælp og min nye bil!
Kan helt klart anbefales!

2026年4月25日

Kære Melisa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse, og stort tillykke med din nye bil, og tak for anbefalingen.

Mvh. City Autohouse 🚗

Real bilforhandler

Meget behagelig handel og virkelig god service

2026年4月6日

Kære Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både handel og service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mvh. City Autohouse 🚙

Super fin betjening

Super fin betjening. Alt hvad vi aftalte blev overholdt til punkt og prikke. Hilsen en glad ny Audi Q4 ejer. 😊

2026年4月24日

Kære Henrik

Vi er dybt taknemlige for din femstjernede vurdering og den positive anmeldelse af vores firma.

Din feedback betyder meget for os, og vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder konstant på at sikre fremragende kundeoplevelser.

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen igen en anden gang, når du skal købe din næste drømmebil.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。