En rigtig god klinik der hjÊlper med behandlinger af rynker m.m. Har fÃ¥et behandling hos city Care igennem en del Ã¥r og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst ânÃ¥le an... ãã£ãšèŠã
Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kÊmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen sÃ¥ dygtig til det hun laver og er bare altid i det skÞnneste humÞr. Jeg fik lave... ãã£ãšèŠã
Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fÃ¥et en effektiv, kompetent og fantastisk hjÊlp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprÊngninger pÃ¥ benene. SmÃ¥ problemer fikses med én behandling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fÃ¥et en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af hÞjtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gÞr, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: HÞjtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen
Strandvejen 86, stuen, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯
- 71990586
- info@citycare.dk
- citycare.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Utrolig sÞd og nÊrvÊrende behandling afâŠ
Utrolig sÞd og nÊrvÊrende behandling af Nicoline! GlÊder mig til nÊste gang â€ïž

City Care Hellerup ããã®åç
KÊmpe anbefaling af Nicoline og laserbehandlingsforlÞbet!
Hvis du gÃ¥r og er i tvivl om at fÃ¥ lavet laser hos City Care, sÃ¥ kan jeg kun sige én ting: GÞr det ! Jeg er i gang med et laserbehandlingsforlÞb hos dem, og jeg er Sà glad for resultatet indtil videre. Nicoline (behandleren) er vildt professionel, og samtidig enormt behagelig og bare mega sÞd - jeg har fÞlt mig tryg gennem hele forlÞbet og kan kun anbefale City Care til alle ð

City Care Hellerup ããã®åç
SkÞn klinik og fantastiske piger
Jeg har vÊret inde hos de sÞde piger hos City Care og som altid er jeg blevet mÞdt af super service og fantastisk behandling. Kan kun anbefale klinikken på det varmeste. Nicoline er bare så skÞn og dygtig. Tak for jer

City Care Hellerup ããã®åç
Fantastisk service og sÃ¥ dygtigeâŠ
Fantastisk service og sÃ¥ dygtige behandler.. jeg kommer helt sikkert igen â€ïž

City Care Hellerup ããã®åç
Altid en fornÞjelse at komme tilâŠ
Altid en fornÞjelse at komme til behandling hos City Care ð
Jeg giver dem mine varmeste anbefalingerð

City Care Hellerup ããã®åç
Tilfredshedsgaranti og god stemning!
Jeg har vÊret til 3 behandlinger med fedtfrysning af dobbelthage og underansigtet. I morgen venter 4 behandling, som så er 2. Behandling af området. Nicoline har vÊret så positiv og imÞdekommende fra fÞrste gang man trÊder ind på klinikken. Jeg er så glad for det resultat jeg har fået indtil videre, og så spÊndt på, hvordan det hele ser ud om en måned. Men går man med overvejelser om fedtfrysning eller blot at vÊlge klikken til andre behandlinger, så er de, og bestemt Nicoline, et besÞg vÊrd! AfhÊngighedsgaranti ;)

City Care Hellerup ããã®åç
Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde
Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde!
Jeg har fÃ¥et lavet laser, og var egentlig ret nervÞs. Men Nicoline fik mig til at slappe helt af, og det gik super fint. Jeg glÊder mig til at komme igen snart - 5 stjerner fra mig ððððð

City Care Hellerup ããã®åç
Fantastisk god service i behageligeâŠ
Fantastisk god service i behagelige omgivelser!
Jeg har nu prÞvet at blive behandlet af både Jian og Nicoline, og kan derfor ytre, at de begge er enormt dygtige til deres arbejde! De er begge Êrlige og realistiske ift. deres services, og jeg fÞler mig altid godt taget imod på klinkken.

City Care Hellerup ããã®åç
Tusind tak for superfin behandling ððžâŠ
Tusind tak for superfin behandling ððž Kan anbefales- skÞnne piger â€ïžð€©

City Care Hellerup ããã®åç
Endnu en fantastisk behandling hosâŠ
Endnu en fantastisk behandling hos Nicoline. Jeg har fået fedtfrysning på BH dellerne og resultatet har vÊret helt fantastisk efter fÞrste behandling 4cm mindre !!! Det virker!! og Nicoline og personalet hos City Care er så professionele og dygtige , de giver tryghed og super service. Jeg glÊder mig til resultatet at anden behandling.

2. Behandling ð
SÃ¥ har jeg fÃ¥et 2. behandling det var endnu en god oplevelse med rigtig positiv og glad service, Nicoline er bare den bedste ð

City Care Hellerup ããã®åç
Dejlig og tryg oplevelse.
MÞdte op på klinikken til min behandling. Jeg blev taget godt imod af Nicoline, som gjorde behandlingen til en rar og tryg oplevelse.
Jeg ser frem til nÊste behandling og resultaterne heraf.

City Care Hellerup ããã®åç
Super professionel og god oplevelse
Nicoline er professionel, venlig og tager sig tid til samtale. Derudover fÞler man sig 100% tryg under hendes effektive laserbehandlinger. City Care kan varmt anbefales

City Care Hellerup ããã®åç
Altid kompetent og venlig vejledning ogâŠ
Altid kompetent og venlig vejledning og behandling. Kommer helt sikkert igen ð

City Care Hellerup ããã®åç
Meget professionelle og sÞde, kÊmpe anbefaling
Citycare kan kun anbefales, meget sÞde og dygtige behandlere

Er meget glad for at komme hos Citycare
Er meget glad for at komme hos Citycare
Nicoline er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg er mere end tilfreds hver gang, at jeg går derfra.
Derover er Nicoline utrolig omsorgsfuld og kÊrlig, når hun behandler mig

City Care Hellerup ããã®åç
Flotte resultater og personlig og usnobbet service
Her får man god og professionel vejledning og super personlig og usnobbet service.
De har et nemt online bookingsystem, og lÞbende god kommunikation pr. mail, sms og telefon.
Og resultaterne af deres behandlinger er super gode, og noget der bringer mig glÊde hver gang jeg ser i spejlet.

Fantastisk oplevelse hos City Care
Fantastisk oplevelse hos City Care!
Nicoline er meget grundig, sÞd og får en til at fÞle sig tryg og velkommen. Jeg glÊder mig til at komme derhen igen snart.

Super
Nicoline og Jian virkelig dygtig til deres arbejde.... det er ikke sidste gangð

Laserbehandling af karsprÊninger
Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjÊlp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprÊngninger på benene. Små problemer fikses med én behandling, mens mirakler naturligvis tager lidt lÊngere tid. Ud over behandlingen er det altid en fornÞjelse at mÞde ind hos Nicoline og hendes gode humÞr. Stor tak herfra og på gensyn i Hellerup