レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En rigtig god klinik der hjÊlper med behandlinger af rynker m.m. Har fÃ¥et behandling hos city Care igennem en del Ã¥r og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nÃ¥le an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kÊmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen sÃ¥ dygtig til det hun laver og er bare altid i det skÞnneste humÞr. Jeg fik lave... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fÃ¥et en effektiv, kompetent og fantastisk hjÊlp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprÊngninger pÃ¥ benene. SmÃ¥ problemer fikses med én behandling... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fÃ¥et en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 日垰りスパ
  3. スキンケア クリニック
  4. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af hÞjtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gÞr, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: HÞjtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe anbefaling af Nicoline og laserbehandlingsforlÞbet!

Hvis du gÃ¥r og er i tvivl om at fÃ¥ lavet laser hos City Care, sÃ¥ kan jeg kun sige én ting: GÞr det ! Jeg er i gang med et laserbehandlingsforlÞb hos dem, og jeg er SÅ glad for resultatet indtil videre. Nicoline (behandleren) er vildt professionel, og samtidig enormt behagelig og bare mega sÞd - jeg har fÞlt mig tryg gennem hele forlÞbet og kan kun anbefale City Care til alle 💖

2021幎11月10日

Iiiih hvor dejligt. GlÊder mig til vi ses igen <3

5぀星のうち5の評䟡

SkÞn klinik og fantastiske piger

Jeg har vÊret inde hos de sÞde piger hos City Care og som altid er jeg blevet mÞdt af super service og fantastisk behandling. Kan kun anbefale klinikken på det varmeste. Nicoline er bare så skÞn og dygtig. Tak for jer

2021幎11月3日

City Care Hellerup からの回答

Tusind tak <3 Altid en fornÞjelse.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service og så dygtige

Fantastisk service og så dygtige behandler.. jeg kommer helt sikkert igen ❀

2021幎10月15日

City Care Hellerup からの回答

Så dejligt at vide vi gÞr et godt arbejde <3 Vi glÊder os til at se dig igen snart :-)

5぀星のうち5の評䟡

Altid en fornÞjelse at komme til

Altid en fornÞjelse at komme til behandling hos City Care 🎀
Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger🌟

2021幎10月14日

Tusind tak for denne dejlige anmeldelse af at komme hos os <3 Ses snart igen

5぀星のうち5の評䟡

Tilfredshedsgaranti og god stemning!

Jeg har vÊret til 3 behandlinger med fedtfrysning af dobbelthage og underansigtet. I morgen venter 4 behandling, som så er 2. Behandling af området. Nicoline har vÊret så positiv og imÞdekommende fra fÞrste gang man trÊder ind på klinikken. Jeg er så glad for det resultat jeg har fået indtil videre, og så spÊndt på, hvordan det hele ser ud om en måned. Men går man med overvejelser om fedtfrysning eller blot at vÊlge klikken til andre behandlinger, så er de, og bestemt Nicoline, et besÞg vÊrd! AfhÊngighedsgaranti ;)

2021幎9月29日

City Care Hellerup からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse at mÞde ind til. <3 Tusind tak! Vi/Jeg glÊder os/mig til at tage imod dig som altid :-)

5぀星のうち5の評䟡

Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde

Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde!

Jeg har fÃ¥et lavet laser, og var egentlig ret nervÞs. Men Nicoline fik mig til at slappe helt af, og det gik super fint. Jeg glÊder mig til at komme igen snart - 5 stjerner fra mig 🌟🌟🌟🌟🌟

2021幎9月16日

City Care Hellerup からの回答

Hihi, tusind tak for en hyggelig behandling og de fine ord. FornÞjelsen var helt på min side. Ses snart igen <3

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god service i behagelige

Fantastisk god service i behagelige omgivelser!

Jeg har nu prÞvet at blive behandlet af både Jian og Nicoline, og kan derfor ytre, at de begge er enormt dygtige til deres arbejde! De er begge Êrlige og realistiske ift. deres services, og jeg fÞler mig altid godt taget imod på klinkken.

2021幎9月11日

Dejligt at få en så skÞn kunde anmeldelse. Ses snart igen :-) <3

5぀星のうち5の評䟡

Endnu en fantastisk behandling hos

Endnu en fantastisk behandling hos Nicoline. Jeg har fået fedtfrysning på BH dellerne og resultatet har vÊret helt fantastisk efter fÞrste behandling 4cm mindre !!! Det virker!! og Nicoline og personalet hos City Care er så professionele og dygtige , de giver tryghed og super service. Jeg glÊder mig til resultatet at anden behandling.

2021幎8月23日

City Care Hellerup からの回答

Tak Susanne for den dejlige anmeldelse og glÊden over dit flotte resultat. Vi glÊder os til at have dig tilbage igen <3 Altid en fornÞjelse med kunder som dig på klinikken. :-)

2. Behandling 😊

Så har jeg fået 2. behandling det var endnu en god oplevelse med rigtig positiv og glad service, Nicoline er bare den bedste 😊

2021幎8月23日

City Care Hellerup からの回答

Hvor heldig kan man vÊre med flere rosende anmeldelser fra samme kunde/kunder!? Tusind tak! :-)

5぀星のうち5の評䟡

Dejlig og tryg oplevelse.

MÞdte op på klinikken til min behandling. Jeg blev taget godt imod af Nicoline, som gjorde behandlingen til en rar og tryg oplevelse.
Jeg ser frem til nÊste behandling og resultaterne heraf.

2021幎8月16日

City Care Hellerup からの回答

Tusind tak for dejlig feedback. <3 Ser også frem til nÊste behandling.

5぀星のうち5の評䟡

Super professionel og god oplevelse

Nicoline er professionel, venlig og tager sig tid til samtale. Derudover fÞler man sig 100% tryg under hendes effektive laserbehandlinger. City Care kan varmt anbefales

2021幎8月13日

1000 tak for den fine besked <3 GÞr vores bedste

Er meget glad for at komme hos Citycare

Er meget glad for at komme hos Citycare
Nicoline er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg er mere end tilfreds hver gang, at jeg går derfra.

Derover er Nicoline utrolig omsorgsfuld og kÊrlig, når hun behandler mig

2021幎7月15日

City Care Hellerup からの回答

Ih så dejligt og hjertevarm feedback. Tusind tak. Du er en fantastisk kunde. GlÊder mig/os til at se dig igen til efteråret. <3

5぀星のうち5の評䟡

Flotte resultater og personlig og usnobbet service

Her får man god og professionel vejledning og super personlig og usnobbet service.
De har et nemt online bookingsystem, og lÞbende god kommunikation pr. mail, sms og telefon.
Og resultaterne af deres behandlinger er super gode, og noget der bringer mig glÊde hver gang jeg ser i spejlet.

2021幎7月15日

City Care Hellerup からの回答

Vi er SÅ ubegribeligt taknemmelig for at du som kunde har det må den måde. Tusind tak for tiden du har brugt på denne gode anmeldelse. <3

Fantastisk oplevelse hos City Care

Fantastisk oplevelse hos City Care!
Nicoline er meget grundig, sÞd og får en til at fÞle sig tryg og velkommen. Jeg glÊder mig til at komme derhen igen snart.

2021幎7月13日

City Care Hellerup からの回答

Uh! Tusind tak for din fine, sååå sÞde anmeldelse. GÞr os glade at vide at du fÞler dig i gode hÊnder. :-) GlÊder os til du kommer igen <3

Super

Nicoline og Jian virkelig dygtig til deres arbejde.... det er ikke sidste gang😊

2021幎7月6日

City Care Hellerup からの回答

Uha tak mange gange :-) Vi gÞr vores bedste!

Laserbehandling af karsprÊninger

Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjÊlp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprÊngninger på benene. Små problemer fikses med én behandling, mens mirakler naturligvis tager lidt lÊngere tid. Ud over behandlingen er det altid en fornÞjelse at mÞde ind hos Nicoline og hendes gode humÞr. Stor tak herfra og på gensyn i Hellerup

2021幎6月28日

City Care Hellerup からの回答

SÞde Susanne, hvor er du bare fantastisk! Altid en kÊmpe fornÞjelse at behandle dig <3

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。