En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m. Har fået behandling hos city Care igennem en del år og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle an... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kæmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver og er bare altid i det skønneste humør. Jeg fik lave... もっと見る
Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjælp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprængninger på benene. Små problemer fikses med én behandling... もっと見る
企業が回答しました
Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fået en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af højtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: Højtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen
Strandvejen 86, stuen, 2900, Hellerup, デンマーク
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
karsprægning behandling
Jeg købte 3 behandlinger til karsprængninger fra downtown. det var beskrivet på deres hjemmeside på det tidspunkt 20-30 min. per behandling.
Ud fra informationen købte jeg 3 beh. Jeg tog i klinikken og oplevede at 1 behandling tog kun 4 min. Behandlen fortalte mig at det er kun 100 skud. Jeg fortalte behandleren hvad står på deres hjemmeside fra 20 til 30 min. per behandling
Efter samtalen 2 dage efter har citycare fjernet informationen 20 til 30 min.per beh. fra deres hjemmeside
Jeg føler mig snydt. Jeg synes at det er meget dyrt 500 kr. kun for 4 min.
Jeg købte behandlingen med rabat fra downtown til 500kr. per behandling,
Pris uden rabat cå.1000 kr. per behandling til cå 4 min. .
Meget dårlig service/behandling.
Jeg synes ikke at jeg har fået løst problemet med karsprægningerne kun på 4 min.
Behandlern fortalte mig at det virker for en og det virker ikke for andre.
Jeg har hørt for mange undskyldinger hos citycare.
Mange misinformationer, dårlig vejledning,for Dyrt og ikke resultater.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。