レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

ImÞdekommende og positive mennesker at leje hos. Skal noget repareres, skiftes ud eller forbedres, sker det hurtigt og uden problemer. Fraflytning, syn af bolig og tilbagefÞrsel af indskud gik helt g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har boet til leje hos Cityejendomme i 3,5 år, og har vÊret yderst tilfredse med at bo til udlejning hos dem. Man mÞder imÞdekommende udlejere, som gÞr meget for at man finder den rette lejlighed.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Skive City Ejendomme er et af de vÊrste firmaer jeg har haft med at gÞre. Totalt uprofessionelle, modbydelige, og de stjÊler lejeres depositum. Hold jer langt vÊk. Update: Efter sagens afslutnin... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

jeg har boet ved nogle forskellige boligforeninger uden den bedste erfaring men flyttede til skive og ved cityejendomme jeg vil helt klart andbefale cityejendomme for er der det mindste sender de... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

City Ejendomme Skive er et privatejet boligudlejningsselskab der udlejer lejligheder og boliger i Skive og omegn. Vi står altid klar til en fremvisning. Kontakt udlejning på 23 28 11 22 eller 52 92 38 28.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

På på loret kan vÊre fyldt med rotter

På på loret kan vÊre fyldt med rotter og man får ikke depositum tilbagebetalet

2025幎4月9日

City Ejendomme Skive からの回答

Jeg kunne godt vÊre interesseret i at hÞre den adresse du har boet på, når jeg sÞger dit navn i vores system får jeg ikke noget resultat.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har boet til leje ved city

Jeg har boet til leje ved city ejendomme skive siden januar 2025 og har vÊret rigtig glad for det de er rigtig sÞde og snakke med og de hjÊlper virkelig med og få styr på tingene hvis man har brug for det virkelig rare mennesker kan kun anbefale dem som udlejer

2026幎2月26日

City Ejendomme Skive からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, det var om hjertet.

Altid til UG

Har altid boet til leje ved Cityejendomme og vÊret ovenud tilfreds. Nem kommunikation med hele teamet, opstår der problemer, bliver de fikset. De gÞr tingene efter bogen og er altid behagelige og rare. Kan kun anbefale at bo til leje her :-)

2025幎3月19日

City Ejendomme Skive からの回答

Hej, mange tak for din flotte anmeldelse.

Kan varmt anbefales

KÊresten og jeg har boet til leje hos dem i et sted mellem 5/6 år.
Vi har vÊret rigtig glade for lejligheden, der ligger dejlig centralt.
Det har vÊret en tryg og problemfri oplevelse hele vejen igennem, og skulle vi flytte tilbage til Skive ville vi nok leje gennem dem igen.

2025幎1月10日

Bedste anbefalinger

Den tid jeg har boet til leje hos Cityejendomme, har jeg kun fået en positiv og god behandling hele vejen igennem. Det samme har vÊret gÊldende for fraflytning. Fuld tilfredshed herfra og kun de allerbedste anbefalinger.

2024幎10月17日

God afslutning

Har boet ved Skive City Ejendomme i cirka 9 år og har vÊret ovenud tilfreds, men var pludseligt nÞdt til at flytte på grund af en trÊls oplevelse med en overbo.
Jeg var i dialog med Camilla hele fraflytnings-perioden, og hun tog sindsygt godt hånd om mig og min situation, og var behjÊlpelig med at finde noget andet.

Samletset et kÊmpe plus til City Ejendomme Skive og ikke mindst Camilla som har vÊret fantastisk.

2024幎10月18日

God oplevelse

Jeg har vÊret fuldt ud tilfreds med at bo ved City Ejendomme.
Administrationen er meget venlige og hjÊlpsomme og nemme at få fat på.
Jeg kan kun anbefale City Ejendomme.

2024幎9月24日

City Ejendomme Skive からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Vi er utrolig glad for at hÞre at i har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at vores lejere er tilfredse, dette motiverer os til at fortsÊtte med at levere service i topklasse. Tak!

Super god service

Super god service, da min dreng skulle fraflytte sin lejlighed. Jeg havde kontakten til Camilla ved udlejer, og hun er virkelig en fantastisk person. Alt gik på skinner. Jeg kan varmt anbefale dem til andre boligsÞgende. Vh Viggo

2024幎8月4日

City Ejendomme Skive からの回答

tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Vi er utrolig glad for at hÞre at i har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at vores lejere er tilfredse, og din feedback motiverer os til at fortsÊtte med at levere service i topklasse. Tak!!

5぀星のうち5の評䟡

Meget tilfreds, kan varmt anbefales

Jeg har boet sammenlagt ca 15 år hos city ejendomme. Det kan varmt anbefales. Har aldrig haft det mindste problem hvis der er opstået noget, når jeg har ringet er tingene stort set blevet lavet med det samme, og udlejer er en man altid kan snakke med.

2024幎2月27日

Hej Marianne
Det er vi stolte af tak

Bedste udlejere i Skive!

Super sÞde udlejere og utrolig hjÊlpesomme med alle former for problemer der skulle kunne opstå! Jeg kan personligt sige jeg aldrig finder en anden udlejer! Vil opfordre alle i Skive og omegn til at benytte sig af City Ejendomme!

2024幎2月23日

Hej Rasmus