ImÞdekommende og positive mennesker at leje hos. Skal noget repareres, skiftes ud eller forbedres, sker det hurtigt og uden problemer. Fraflytning, syn af bolig og tilbagefÞrsel af indskud gik helt g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har boet til leje hos Cityejendomme i 3,5 aÌr, og har vÊret yderst tilfredse med at bo til udlejning hos dem. Man mÞder imÞdekommende udlejere, som gÞr meget for at man finder den rette lejlighed.... ãã£ãšèŠã
Skive City Ejendomme er et af de vÊrste firmaer jeg har haft med at gÞre. Totalt uprofessionelle, modbydelige, og de stjÊler lejeres depositum. Hold jer langt vÊk. Update: Efter sagens afslutnin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jeg har boet ved nogle forskellige boligforeninger uden den bedste erfaring men flyttede til skive og ved cityejendomme jeg vil helt klart andbefale cityejendomme for er der det mindste sender de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
City Ejendomme Skive er et privatejet boligudlejningsselskab der udlejer lejligheder og boliger i Skive og omegn. Vi står altid klar til en fremvisning. Kontakt udlejning på 23 28 11 22 eller 52 92 38 28.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
På på loret kan vÊre fyldt med rotter
På på loret kan vÊre fyldt med rotter og man får ikke depositum tilbagebetalet

City Ejendomme Skive ããã®åç
Jeg har boet til leje ved cityâŠ
Jeg har boet til leje ved city ejendomme skive siden januar 2025 og har vÊret rigtig glad for det de er rigtig sÞde og snakke med og de hjÊlper virkelig med og få styr på tingene hvis man har brug for det virkelig rare mennesker kan kun anbefale dem som udlejer

City Ejendomme Skive ããã®åç
Jeg har vÊret meget glad for at lejeâŠ
Jeg har vÊret meget glad for at leje lejlighed af city ejendomme!
Altid rare, retfÊrdige og meget hjÊlpsomme ansatte.

City Ejendomme Skive ããã®åç
Nem og hurtig indflytning âºïž

City Ejendomme Skive ããã®åç
Er altid blevet behandlet godt hosâŠ
Er altid blevet behandlet godt hos city ejendomme Skive , de har ogsÃ¥ fÃ¥et en mega dygtig kontor dame som ogsÃ¥ viser lejemÃ¥lene sÃ¥ tak for dig Kamilla ððð
Udlejede en lejlighed af City EjendommeâŠ
Udlejede en lejlighed af City Ejendomme imens jeg var i stÃ¥endestyrke. Fed lejlighed og udlejere som var til at komme i kontakt med efter behov.ð
Har boet ved dem flere gange og harâŠ
Har boet ved dem flere gange og har vÊret glad for det hver gang. Kan godt anbefales at bo ved dem.
Altid til UG
Har altid boet til leje ved Cityejendomme og vÊret ovenud tilfreds. Nem kommunikation med hele teamet, opstår der problemer, bliver de fikset. De gÞr tingene efter bogen og er altid behagelige og rare. Kan kun anbefale at bo til leje her :-)

Kan varmt anbefales
KÊresten og jeg har boet til leje hos dem i et sted mellem 5/6 år.
Vi har vÊret rigtig glade for lejligheden, der ligger dejlig centralt.
Det har vÊret en tryg og problemfri oplevelse hele vejen igennem, og skulle vi flytte tilbage til Skive ville vi nok leje gennem dem igen.
Bedste anbefalinger
Den tid jeg har boet til leje hos Cityejendomme, har jeg kun fået en positiv og god behandling hele vejen igennem. Det samme har vÊret gÊldende for fraflytning. Fuld tilfredshed herfra og kun de allerbedste anbefalinger.
God afslutning
Har boet ved Skive City Ejendomme i cirka 9 år og har vÊret ovenud tilfreds, men var pludseligt nÞdt til at flytte på grund af en trÊls oplevelse med en overbo.
Jeg var i dialog med Camilla hele fraflytnings-perioden, og hun tog sindsygt godt hånd om mig og min situation, og var behjÊlpelig med at finde noget andet.
Samletset et kÊmpe plus til City Ejendomme Skive og ikke mindst Camilla som har vÊret fantastisk.
God oplevelse
Jeg har vÊret fuldt ud tilfreds med at bo ved City Ejendomme.
Administrationen er meget venlige og hjÊlpsomme og nemme at få fat på.
Jeg kan kun anbefale City Ejendomme.

Super god service
Super god service, da min dreng skulle fraflytte sin lejlighed. Jeg havde kontakten til Camilla ved udlejer, og hun er virkelig en fantastisk person. Alt gik på skinner. Jeg kan varmt anbefale dem til andre boligsÞgende. Vh Viggo

City Ejendomme Skive ããã®åç
God indflytning og ingen problemerâŠ
God indflytning og ingen problemer undervejs. Fraflytningen gik som smurt og var meget gennemskuelig i forhold til hvad jeg har oplevet ved andre udlejere

City Ejendomme Skive ããã®åç
Siden jeg er flyttet ind har jeg kunâŠ
Siden jeg er flyttet ind har jeg kun fået god service og de har opfyldt alle de spÞrgsmål jeg har stillet!
Kan kun anbefales

City Ejendomme Skive ããã®åç
Meget tilfreds, kan varmt anbefales
Jeg har boet sammenlagt ca 15 år hos city ejendomme. Det kan varmt anbefales. Har aldrig haft det mindste problem hvis der er opstået noget, når jeg har ringet er tingene stort set blevet lavet med det samme, og udlejer er en man altid kan snakke med.

God og imÞdekommende udlejer
God og imÞdekommende udlejer, altid til at snakke med

Bedste udlejere i Skive!
Super sÞde udlejere og utrolig hjÊlpesomme med alle former for problemer der skulle kunne opstå! Jeg kan personligt sige jeg aldrig finder en anden udlejer! Vil opfordre alle i Skive og omegn til at benytte sig af City Ejendomme!

God og imÞdekommende udlejer
God og imÞdekommende udlejer, altid til at snakke med