レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Excellent venue small place but 100 guest accommodated, can use for Nikki ceremony, birthday party, wedding anniversary. Please book your party. Very friendly atmosphere.

Fint sted, lidt nederen garderoben kostede 25kr for tasker og yderligere 25kr for jakker, og at man ikke bare mÃ¥tte have ansvar for sine egne ting. Vil anbefale stedet, hvis man har et stort arrang... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefales. Booket og betalt til en efterskole afslutning for 150 elever mellem 15-17 Ã¥r. Festen var aftalt fra kl 20-01. Til trods for dette blev festen lukket ned og de un... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ファンクション ルヌム斜蚭

圓該䌁業による蚘述

City Lounge driver en rÊkke festlokaler fordelt på KÞbenhavn og resten af SjÊlland. Festlokalerne er velegnede til private fester, arrangementer og lignende, hvor man Þnsker at opnå en Êgte "natklub stemning", men i et privat festlokale. Lokalerne er veloplagte til: firmafest, fÞdselsdag, studiefest, afslutningsfest, svendegilde, efterskolefest og lignende. Festerne hos City Lounge afvikles altid i trygge rammer.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

142件のレビュヌ

LÆSE INDEN DI TAGER TIL EN CITY 3 FEST

Jeg var til en city 3 fest. Vagterne stod og valgte hvem mÃ¥tte kom ind og hvem ikke mÃ¥tte, selv om de havde betalt for billetter. De har skrevet til os at vores billetter inkludere fri bar, kopper, isterninger, spring kÞren over, en times pre party og gratis garderobe. Vi komme 10 minutter fÞr pre party starter. KÞen er 100m lang, vi kom ind efter 30 minutter af vores 1 times pre party. NÃ¥r vi kom ind stÃ¥r der det koster 25kr for garderobe. SÃ¥ siger jeg vi har vip billetter sÃ¥ vi har gratis garderobe hvor medarbejderen snÊrer “ det gÊlder ikke her”. SÃ¥ banker han pÃ¥ broderet for at skynde pÃ¥ mig. Og efter 2 timer gÃ¥r jeg op for at hente en cola hvor de siger det koster 30kr. Og vores fribar gÊlder kun den fÞrste time som vi brugt i kÞen. Det stÃ¥r INGEN steder nogle af de her ting. Arbejderne stÃ¥r og RÅBER os op i hovde og lyser med lommelygter i folks Þjne. Kun tag der hen hvis i ved disse ting

2025幎1月31日

City Lounge からの回答

KÊre Vega. Jeg tror du har forvekslet os med "City3".

Vi er "City Lounge" og tilbyder hverken pre-party, vip eller nogle af de andre ting som du skriver.

Rasmus

En fornÞjelse med tryghed

Efterskole fest med 100 elever, var intet problem med den fantastiske service personalet leverede. StÞttende, vejledende og empatiske overfor vores unge mennesker.

En absolut fornÞjelse også for det lille forÊldrenetvÊrk der supporterede festen.

2024幎11月14日

Hold jer til sandheden

Hold jer til sandheden! Det vil klÊde jeres selskab.

2024幎6月27日

KÊre Vibeke

Jeg kan ikke finde dig i vores system. Vil du rÊkke ud til mig, så jeg kan opklare dette?

Rasmus
City Lounge

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales.
Booket og betalt til en efterskole afslutning for 150 elever mellem 15-17 år.
Festen var aftalt fra kl 20-01.
Til trods for dette blev festen lukket ned og de unde mennesker smidt på gaden en time fÞr aftalt.
Her stod så 150 elever i silende regn midt på gaden i over en time og ventede på forÊldre fra nord, syd, Þst og vest SjÊlland.
EfterfÞlgende er det IKKE muligt at få citylounge i tale, for at hÞre deres begrundelse for at lukke lokalet en time eller mere fÞr aftalt.
Dårlig dårlig og uprofessionel håndtering af unge mennesker.
Totalt uacceptabelt.

2024幎6月27日

Hej Vibeke

Hvad er dit nummer? Kan ikke se du skulle have hverken ringet eller skrevet til os. SÃ¥ giver jeg et kald.

Det er fÞrste gang i mange år vi har måtte lukke en fest fÞr tid, fordi gÊsterne ikke kunne opfÞre sig ordentligt. Der blev kastet store glasflasker efter vores vagter, samt inde til festen. (tÊnk hvis en af gÊsterne havde fået denne i hovedet) Spejle revet ned af vÊggen og hÊrvÊrk.

Intet af personale eller vagter var trygge ved at lade festen fortsÊtte. Vi har et ansvar og det var ikke trygt at lade festen fortsÊtte med denne opfÞrsel. Det skal lige siges, at alt personale og vagter var enige i denne beslutning.

GÊster/arrangÞr blev briefet lÞbende og kunne godt selv se det var ude af proportioner. Ligesom mange forÊldre viste forståelse for situationen, når de kom og hentede deres unge.

Snydt af personale

Snydt af personale
Har holdt fester flere gange i lokalet mod betaling.

Til vores sidste fest var vi blevet lovet et belÞb for at holde fest deroppe.
Men da festen er ovre dagen efter, skriver vi med personalet som ikke vil give os vores belÞb som lovet, da festen ikke gik op til personales forventninger.

Skriver til personalet flere gange uden svar, men kan dog se de har lÊst og set min besked.

Det synes jeg er rigtig uprofessionelt da vi har lagt meget tid og krÊfter i både at sÊtte gang i en facebook gruppe, designe og redigere et cover billede, og besvare rigtig mange spÞrgsmål fra gÊster, og i det hele taget holde festen for dem, SELVOM ham der lovede os belÞb ikke engang selv mÞdte frem til festen.

Da vi på festens dato finder ud af der ik er kommet specielt mange gÊster ber han mig om at invitere folk gratis igennem den facebook gruppe vi havde lavet og lukke dem ind når de kommer frem
Altså igen bruge en aften på mere arbejde end at feste som var planen

Derfor gir jeg en rigtig ringe anmeldelse, og vÊr opmÊrksom på dette kan ske, hvis du sku blive tilbudt det samme.

2022幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。