City Self-Storage Norge - Helsfyr レビュー 17

4.3

Grenseveien 71, 0663 Oslo, Gamle Oslo, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Dere har lagt ned butikken i Grenseveien hvor jeg har flere lagere. Det var en veldig fordel og en trygghet å ha folk der. De tok imot pakker og varer for meg, og jeg fikk hjelp hvis det var noe kr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte lager på nett til 758,- pr måned. Ingen forbehold på nettsiden. Får regning på 857,- pr måned. Jeg spør om hvorfor og får bare et tåkesvar. Sender dem screenshot av hva jeg har bestilt o... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Lageret var litt mindre enn hva jeg betalte for, da det var to store rør i rommet. Ellers fornøyd

企業情報

1. セルフストレージ施設
  2. 引越し・倉庫保管業
  3. 保管施設
  4. 倉庫

当該企業による記述

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Lageret var litt mindre enn hva jeg…

2024年7月4日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Ingrid! Takk for din tilbakemelding. Om du tar kontakt med kundeservice på 810 12345 eller sender mail til kundseservice@cityselfstorage.com så kan vi se om vi kan finne en annen løsning for deg. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkelt og greit

Enkelt og greit, og ingenting å utsette på noe som helst. Godt fornøyd!

2023年11月23日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Christian! Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Din positive erfaring er viktig for oss. Ønsker deg en flott dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Kjempegod kundeservice

2023年11月21日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Tom Eirik! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Effektivt og ryddig

2023年11月22日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Bjørg! Takk for din tilbakemelding. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Topp kundeservice

Rask respons, løsningsorientert, fleksibel og god kundebehandling!

2023年11月20日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at dere er fornøyd med vår kundeservice. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Jeg er fornøyd.

2023年3月22日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Shiv! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Meget praktisk løsning.

Kort avstand fra der jeg bor.
Lett tilgjengelig i bakkenivå.
Gode traller.

2023年3月18日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Ottar! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom

5つ星のうち2の評価

Dere har lagt ned butikken i Grenseveien

Dere har lagt ned butikken i Grenseveien hvor jeg har flere lagere.
Det var en veldig fordel og en trygghet å ha folk der.
De tok imot pakker og varer for meg, og jeg fikk hjelp hvis det var noe krøll med faktura.
Har fått bra hjelp på tlf etterpå, men er ikke det samme.

2022年12月9日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei, Anders! Takk for at tar deg tid til å svare. Jeg skjønner at det ikke blir det samme som tidligere, men vi har bemannet avdeling på Ryen og Adamstuen. Jeg kan i første omgang sette deg i kontakt med min kollega ved Ryen avdelingen, og se om du kan finne en løsning som er egnet dine behov. Vennlig hilsen Tom Hansen

Lageret var rent

Lageret var rent, pent og varmt.
Lett adkomst og flott tilgang med tralle.

2022年11月6日

Hei, Lucy! Takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Tom Hansen

5つ星のうち1の評価

Useriøse!

Sender dem screenshot av hva jeg har bestilt og spør igjen om hvorfor de opererer med annen pris enn den jeg bestilte. De svarer at prisen ikke er en feil, men at de bare oppgir lavere på nett enn de egentlig har. De legger, av uforståelige grunner, med et screenshot av fakturaen min. Tatt fra deres software “Radical IQX Space Manager". På screenshoten kan jeg også lese navnet på alle de andre 21 leietakerne på stedet (!)

De bryter altså først markedsføringsloven med ikke-eksisterende lokkepriser. Dernest et GDPR-brudd med å dele ut kundelisten sin til fremmede helt ut av det blå. Styr unna!

2021年11月2日

Hei Håvard,
Takk for din tilbakemelding og en hyggelig telefonsamtale vedrørende saken.
Trist at du har hatt en negativ opplevelse med oss. Vi streber etter å yte best service og det er synd at du ikke fikk nettopp dette!
Vi tar veldig alvorlig på at kundedata har kommet på avveie. Dette skal selvfølgelig ikke skje og er absolutt ikke noe som vil forekomme igjen. Vi har gransket rutiner for slik formidling av informasjon og sørget for at dette ikke skjer igjen!
Har undersøkt saken nærmere og det viser seg å være en misforståelse når det kommer til dette med pris. Om du fortsatt er interessert i et rom, skal vi selvfølgelig gi deg en god deal og rommet til korrekt pris!

5つ星のうち3の評価

Døren var skjev

Døren var skjev. Hadde store problemer med å låse.

2021年10月12日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Hei Richard. Takk for din tilbakemelding til oss.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og setter stor pris på din tilbakemelding. Kom innom kontoret i åpningstiden (09-17), slik at vi kan få tilgang til beslaget og utbedre dette for deg.

Anbefales!

Enkel adkomst med bil. Mulighet for inn- og utlasting under tak. Rent og ryddig. Hyggelige ansatte som gir god service. Anbefales!

2021年1月20日

City Self-Storage Norge - Helsfyr からの回答

Så hyggelig at du har hatt en god opplevelse hos oss, og takk for anbefalingen!
Mvh Emilie.

Trustpilot エクスペリエンス