レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.

5぀星のうち5の評䟡

Skaffade nyligen ett litet förrÃ¥d hÀr och man var vÀldigt tillmötesgÃ¥ende. Jag missade att det var tilltrÀde först mÃ¥ndagen och stod och kom inte in vid förrÃ¥det men man var schysst och fixade sÃ¥ jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Är verkligen jÀttenöjd! VÀldigt smidig process och kundservicen var outstanding! NÀr dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrÃ¥det vi hyrt sÃ¥ trollade personalen fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super frÀscha förrÃ¥d. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig nÃ¥gra timmar att fÃ¥ ett förrÃ¥d och jÀtteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svÃ¥rt att h... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. セルフストレヌゞ斜蚭
  2. 匕越し・倉庫保管業
  3. 匕っ越し甚品店
  4. 保管斜蚭

City Self-Storage Sverige に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos oss kan du hyra sÀkra och uppvÀrmda förråd utan insyn. Våra förråd Àr vÀl lÀmpade för både privatpersoner och företag som behöver extra förvaringsutrymme.

Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss hÀr:

5぀星のうち1の評䟡

Ingen återkoppling

2022幎11月9日
5぀星のうち5の評䟡

Skaffade nyligen ett litet förrÃ¥d hÀr

Skaffade nyligen ett litet förråd hÀr och man var vÀldigt tillmötesgående. Jag missade att det var tilltrÀde först måndagen och stod och kom inte in vid förrådet men man var schysst och fixade så jag fick komma in på söndagen. Bra lastningsmöjligheter med saxlift och vagnar att dra saker på. En liten lastbil med bakgavellyft kan lasta direkt på bryggan.

2022幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Problemfritt! Mycket bÀttre Àn Servistore!!

Problemfritt!1000 gånger bÀttre Àn Servistore, minst!

2022幎4月29日
自発的なレビュヌ

Hej Clas!

Vad kul att du Àr så nöjd och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!

Smidigt!!!!

2022幎4月25日

City Self-Storage Sverige からの回答

Vad kul att du fick en positiv upplevelse. Tack för ditt omdöme!

Otroligt bra service

Otroligt bra service, snabba svar och tillmötesgående personal.

2022幎4月5日

City Self-Storage Sverige からの回答

Vad kul att du fick en så positiv upplevelse. Och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra service och lösningsinriktad

Mycket bra service och lösningsinriktad för kundens bÀsta

2022幎3月28日

Hej Abgar!

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Och vad roligt att du Àr så nöjd. Vår personal strÀvar alltid efter att kunden alltid ska få en bra upplevelse!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。