Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skaffade nyligen ett litet förrÃ¥d hÀr och man var vÀldigt tillmötesgÃ¥ende. Jag missade att det var tilltrÀde först mÃ¥ndagen och stod och kom inte in vid förrÃ¥det men man var schysst och fixade sÃ¥ jag... ãã£ãšèŠã
Ãr verkligen jÀttenöjd! VÀldigt smidig process och kundservicen var outstanding! NÀr dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrÃ¥det vi hyrt sÃ¥ trollade personalen fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super frÀscha förrÃ¥d. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig nÃ¥gra timmar att fÃ¥ ett förrÃ¥d och jÀtteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svÃ¥rt att h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
City Self-Storage Sverige ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss hÀr:
- 0200 22 50 70
- cityselfstorage.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice! Alltid hjÀlpsamma, alltid snabba, alltid trevliga!
Rekommenderas varmt.

PrisvÀrt
PrisvÀrt, bra bemötande av personal som löste saker snabbt då jag behövde större förråd med kort varsel.

VÀldigt trevliga och hjÀlpsamma
VÀldigt trevliga och hjÀlpsamma. Bra förrÃ¥d dÀr lÃ¥s ingick ð

Trevligt bemötande och ingaâŠ
Trevligt bemötande och inga konstigheter alls.
Förutom att jag gick lite vilse förstås. SjÀlvförvållat! :)
Jag Àr mycket nöjd
Vi Àr Mycket nöjda !
Vi Àr Mycket nöjda ! Fantastisk service och personal !! Högsta betyg !!

City Self-Storage Sverige ããã®åç
Helt fantastiskt service nivÃ¥ pÃ¥ detâŠ
Helt fantastiskt service nivå på det hÀr gÀnget! Keep it up!

VÀldigt trevligt och proffsigt
VÀldigt trevligt, hjÀlpsamt och proffsigt bemötande, på TegeluddsvÀgen på GÀrdet. Bra förråd och lÀtt att frakta lådor från och till bilen. Bra öppettider både med och utan personal. Och bra pris, de första 4 månaderna.

Allt Àr vÀldigt bra men!
Allt Àr vÀldigt bra, dock finns det ingen toalett på plats vilket hade underlÀttat.

TillmötesgÃ¥ende personal och braâŠ
Tillmötesgående personal och bra tillgÀnglighet till och från förråd.
En del problem med trasig garageport samt för få vagnar tillgÀngliga till och från.
RFID tagga vagnarna?
Bra service och trevlig personal
Bra service och trevlig personal. Har och har haft förråd ett par år. Alltid varit smidigt och trevligt att ha med dem att göra. Lokalerna inte toppfrÀscha men fungerar bra. Toppen med två mycket stora hissar. Gick supersmidigt nÀr mitt behov förÀndrades och jag lnskade ett mindre förråd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ