Jeg er kommet fast hos Merve i 4 Ã¥r. Jeg kÞrer langt hver gang, fordi jeg kun vil vokses af hende. Hun fÃ¥r min varmeste anbefaling - hun er en fantastisk person, effektiv og arbejdsom. Citywax skal vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Til trods for, at det af naturlige Ã¥rsager kan gÞre en lille smule ondt, er det altid en god oplevelse af besÞge Yalda og hendes team. PÊn klinik med store hensyn til blufÊrdigheden og evt. sÊrheder... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et voksbehandling her, og jeg er desvÊrre skuffet over, at huden ikke blev strammet ordentligt, da voksen blev fjernet. NÃ¥r man ikke trÊkker ud i huden, Þger det risikoen for smerte, blÃ¥ mÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er kommet fast hos Merve i lidt over 2 Ã¥r, og altid haft en skÞn oplevelse. At blive vokset er selvfÞlgelig aldrig en behagelig oplevelse, men hun er altid sÞd og snakkesalig og mega effektiv, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sugaring og voksbehandling pÃ¥ Frederiksberg. Effektiv og skÞnsom hÃ¥rfjerning pÃ¥ ben, arme, ryg, ansigt, bikini, brasiliansk. Bestil tid i online dag â
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- citywax.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid god service
Altid god service, flot stykke arbejde og til en god pris!
Medarbejder virkede irriteret og var ikke serviceminded
Forleden var jeg hos Citywax for at få fjernes hår med tråd 1 time fÞr lukketid. Medarbejderen var på ingen måde service minded og virkede lettere irriteret. Det virkede som om hun meget gerne ville hjem og havde travlt. Jeg har efterfÞlgende fået ar under mine bryn, ved Þvre kindben og ved lÊbe.

Citywax ããã®åç
Altid en vinder!!
Har vÊret fast kunde i nÊsten et Ã¥r og gÃ¥r altid vildt tilfreds derfrað€© super sÞde medarbejdere som er professionelle og altid sÞrger for at man er glad for resultatet inden man gÃ¥r derfraâ¥ïž
Altid en professionel og personlig fornÞjelse!
Til trods for, at det af naturlige årsager kan gÞre en lille smule ondt, er det altid en god oplevelse af besÞge Yalda og hendes team. PÊn klinik med store hensyn til blufÊrdigheden og evt. sÊrheder. (Taler af erfaring)
Personalet gÞr sig umage for at sende kunderne glade og tilfredse ud af dÞren.
Jeg har kun STORE roser at videregive.
Super klinik!
Super klinik!
Jeg var til âsugaringâ behandling i gÃ¥r, og det var en rigtig god oplevelse (bortset fra, at det selvfÞlgelig gjorde mega ondt, men det er jo prÊmissen!)
Gode priser, kompetent arbejde samt sÞdt og hyggeligt personale.
Klar anbefaling herfra!
Nogle virkelig sÞde og dygtigeâŠ
Nogle virkelig sÞde og dygtige medarbejdere. Har vÊret 1 gang hos Yalda og 2 gange hos Rosa. De har taget rigtig godt imod mig hver gang og vÊret meget forståelige.
Er rigtig glad for jeg har fundet dette sted â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã