Itâs a great place, definitely vakue for the money and sweet staff too. They offer sugaring treatment, which is a rare gem in CPH
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har fÃ¥et lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk. Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun anbefales! Havde aldrig prÞvet wax eller sugaring og har nu prÞvet begge dele hos Beauty Wax bar. Det er mit indtryk, at de anvender nogle af de bedste produkter pÃ¥ market derinde. Man er i tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- ã¢ã€ãã㊠ããŒ
- è±æ¯ãµãŒãã¹
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- æ¯ã®ãã¯ã€ããã³ã° ãµãŒãã¹
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beauty Wax Bar â Professionel skÞnhedsklinik i Sydhavn, KÞbenhavn Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skÞnhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, KÞbenhavn. Vi er specialiserede i hÃ¥rfjerning med bÃ¥de sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til bÃ¥de kvinder og mÊnd, og vi tilbyder skrÊddersyede behandlinger med fokus pÃ¥ kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange Ã¥rs erfaring i skÞnhedsbranchen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ professionalisme, tryghed og en personlig tilgang â uanset om det er din fÞrste voksbehandling, eller du besÞger os regelmÊssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, sÃ¥ du altid fÞler dig i trygge hÊnder. Vi arbejder udelukkende med nÞje udvalgte produkter, der er skÃ¥nsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregÃ¥r i en rolig og afslappet atmosfÊre, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere pÃ¥ velvÊre og selvforkÊlelse. Vores mest populÊre behandlinger inkluderer: ⢠Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen â skÃ¥nsom hÃ¥rfjerning uden kemikalier ⢠Voksbehandlinger â hurtig og effektiv hÃ¥rfjerning med varmvoks ⢠Ansigtsbehandlinger â dybderens, glÞd og hudpleje tilpasset din hudtype ⢠Bryn og vipper â retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen â noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gÞr os umage for at skabe resultater, du bÃ¥de kan se og mÊrke. ð Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn â tÊt pÃ¥ offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores klinik â hvor skÞnhed, tryghed og faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Great sugaring treatment
Grundige, nÊrvÊrende og effektive behandlere. Man er i trygge hÊnder i beauty wax bar
Super sÞde og nÊrvÊrende medarbejdere. Effektiv og grundig behandling hver gang. Booker ny tid med det samme.
Ãdelagte vipper
Jeg er Êrligt i chok over, hvor Þdelagte mine vipper er blevet efter et lash lift her. Mine vipper er nu fuldstÊndigt krÞllet sammen i små klumper, tÞrre, skÊve og ser nÊrmest brÊndte ud. Det er virkelig ubehageligt at se på, og jeg må nu gå og vente i flere måneder på, at mine egne vipper vokser normalt ud igen.
Det vÊrste er, at jeg har fået lavet lash lift mange gange fÞr andre steder uden problemer. Jeg valgte bare at prÞve et nyt sted denne gang, hvilket jeg virkelig fortryder.
Jeg kontaktede klinikken meget pÊnt og forstÃ¥ende, fordi jeg godt ved, at fejl kan ske ved kosmetiske behandlinger. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt vÊret aggressiv eller ubehagelig. Alligevel blev jeg bare mÞdt med total afvisning og fik at vide, at det ikke kunne skyldes lash liftet, fordi det fÞrst blev tydeligt efter nogle dage â selvom det er helt normalt, at skader pÃ¥ vipper efter lash lift fÞrst viser sig 5â10 dage senere, nÃ¥r vipperne tÞrrer ud og Êndrer struktur.
Det er Êrligt bekymrende, at man som kunde kan få så Þdelagte vipper og derefter blive mÞdt uden nogen form for hjÊlp, ansvar eller lÞsning. Jeg ville virkelig Þnske, at nogen havde advaret mig inden.
Hvis du overvejer lash lift her, så tÊnk dig virkelig om.
Amazing service!
Amazing service!
Iâve been going to the salon for a year now and they help me clear my acne. The staff is always friendly offer advices and recommendations. I would definitely recommend the salon for their facial treatments! Also brow shaping- my brows look amazing!!
Super natural but beautiful eyebrowâŠ
Super natural but beautiful eyebrow design! Not too much or too little.
Great service
Great service, friendly staff.
Best place to get eyebrows done in Cph
Always a great serviceð«¶ð»
Manicure
Jeg har de sidste par år fået lavet negle hos Beautywaxbar og jeg kunne ikke drÞmme om at gå et andet sted hen. Der er altid en behagelig og rolig atmosfÊre og jeg går derfra med et smukt og holdbart resultat hver gang. Varmeste anbefalinger herfra!
KÊmpe anbefaling !
Jeg har vÊret fast kunde siden jeg flyttede til KBH i 2022. De sÞde ansatte er de eneste som får lov til at lave mine vipper og bryn. KÊmpe anbefaling her fra <33
Thanks to Mana
Thanks to Mana. She is sooo professional â€ïž
Rigtig sÞde og dygtige behandler.
Rigtig sÞde og dygtige behandler.
Great experience!
The beauty clinic is clean and well organised. Rani is very professional and itâs always a pleasure to come back for the treatments.
KÊmpe anbefaling
Har vÊret kunde hos Beauty Wax Bar i flere år efterhånden og bliver ved med at komme igen. Alle er sÞde og imÞdekommende, og leverer gode resultater hver gang - kÊmpe anbefaling her fra.
Professionel klinik.
Dejlig klinik med en rolig atmosfÊre.
Rigtig god beliggenhed, nem at komme til samt fra.
Gode muligheder indfor behandlings Þnsker.
Johanne Kosmetologen: kan klart anbefales. Meget omhyggelig og professionel. Grundig i sit arbejde samt hyggelig at snakke med,-skulle det Þnskes. Giver altid et godt resultat hver gang. Kan ikke udtale mig om noget som helst negativt. 100 ud af 100!ðð€
I have been working with Rani andâŠ
I have been working with Rani and beauty wax bar for a few years now and everything has been great! She gives good advice and makes you feel very comfortable
Rigtig godt sted
Rigtig godt sted. Venligt og professionelt personale.

Beautywaxbar ããã®åç
A+ service and good price
Rani is fast, thorough, and fun to chat with. Iâve tried many businesses closer to home but this one is worth the commute!

Beautywaxbar ããã®åç
Intet mindre end fantastisk ð€©
ð€©â€ïž Fantastisk sted, fantastisk personale og en fantastisk dejlig, skÞn og behagelig oplevelse. Har allerede booket en ny tid. Jeg fik rettet bryn, farvet bryn, fjernet hÃ¥r pÃ¥ hage og overlÊbe og en klassisk ansigtsbehandling, massagen var himmelsk.

Lovely experience all around
I had a lash lift done at the clinic. The result was beautiful, the surroundings were elegant, and the staff was really sweet and welcoming. Iâll definitely be coming back again! <3

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ