レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

It’s a great place, definitely vakue for the money and sweet staff too. They offer sugaring treatment, which is a rare gem in CPH

Jeg har fÃ¥et lavet Þjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imÞdekommende..man fÞler sig altid i trygge hÊnder. Mine bryn bli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har vÊret helt fantastisk. Jeg blev mÞdt af et imÞdekommende og venligt personale, der sÞrger for, at jeg fÞlte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun anbefales! Havde aldrig prÞvet wax eller sugaring og har nu prÞvet begge dele hos Beauty Wax bar. Det er mit indtryk, at de anvender nogle af de bedste produkter pÃ¥ market derinde. Man er i tr... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. アむブロり バヌ
  3. 脱毛サヌビス
  4. スキンケア クリニック
  5. 歯のホワむトニング サヌビス
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Beauty Wax Bar – Professionel skÞnhedsklinik i Sydhavn, KÞbenhavn Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skÞnhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, KÞbenhavn. Vi er specialiserede i hÃ¥rfjerning med bÃ¥de sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til bÃ¥de kvinder og mÊnd, og vi tilbyder skrÊddersyede behandlinger med fokus pÃ¥ kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange Ã¥rs erfaring i skÞnhedsbranchen. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ professionalisme, tryghed og en personlig tilgang – uanset om det er din fÞrste voksbehandling, eller du besÞger os regelmÊssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, sÃ¥ du altid fÞler dig i trygge hÊnder. Vi arbejder udelukkende med nÞje udvalgte produkter, der er skÃ¥nsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregÃ¥r i en rolig og afslappet atmosfÊre, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere pÃ¥ velvÊre og selvforkÊlelse. Vores mest populÊre behandlinger inkluderer: • Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen – skÃ¥nsom hÃ¥rfjerning uden kemikalier • Voksbehandlinger – hurtig og effektiv hÃ¥rfjerning med varmvoks • Ansigtsbehandlinger – dybderens, glÞd og hudpleje tilpasset din hudtype • Bryn og vipper – retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen – noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gÞr os umage for at skabe resultater, du bÃ¥de kan se og mÊrke. 📍 Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn – tÊt pÃ¥ offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores klinik – hvor skÞnhed, tryghed og faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

65件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Ødelagte vipper

Jeg er Êrligt i chok over, hvor Þdelagte mine vipper er blevet efter et lash lift her. Mine vipper er nu fuldstÊndigt krÞllet sammen i små klumper, tÞrre, skÊve og ser nÊrmest brÊndte ud. Det er virkelig ubehageligt at se på, og jeg må nu gå og vente i flere måneder på, at mine egne vipper vokser normalt ud igen.

Det vÊrste er, at jeg har fået lavet lash lift mange gange fÞr andre steder uden problemer. Jeg valgte bare at prÞve et nyt sted denne gang, hvilket jeg virkelig fortryder.

Jeg kontaktede klinikken meget pÊnt og forstÃ¥ende, fordi jeg godt ved, at fejl kan ske ved kosmetiske behandlinger. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt vÊret aggressiv eller ubehagelig. Alligevel blev jeg bare mÞdt med total afvisning og fik at vide, at det ikke kunne skyldes lash liftet, fordi det fÞrst blev tydeligt efter nogle dage — selvom det er helt normalt, at skader pÃ¥ vipper efter lash lift fÞrst viser sig 5–10 dage senere, nÃ¥r vipperne tÞrrer ud og Êndrer struktur.

Det er Êrligt bekymrende, at man som kunde kan få så Þdelagte vipper og derefter blive mÞdt uden nogen form for hjÊlp, ansvar eller lÞsning. Jeg ville virkelig Þnske, at nogen havde advaret mig inden.

Hvis du overvejer lash lift her, så tÊnk dig virkelig om.

2026幎4月4日

Amazing service!

Amazing service!
I’ve been going to the salon for a year now and they help me clear my acne. The staff is always friendly offer advices and recommendations. I would definitely recommend the salon for their facial treatments! Also brow shaping- my brows look amazing!!

2026幎4月7日

Manicure

Jeg har de sidste par år fået lavet negle hos Beautywaxbar og jeg kunne ikke drÞmme om at gå et andet sted hen. Der er altid en behagelig og rolig atmosfÊre og jeg går derfra med et smukt og holdbart resultat hver gang. Varmeste anbefalinger herfra!

2026幎1月27日

KÊmpe anbefaling

Har vÊret kunde hos Beauty Wax Bar i flere år efterhånden og bliver ved med at komme igen. Alle er sÞde og imÞdekommende, og leverer gode resultater hver gang - kÊmpe anbefaling her fra.

2025幎12月17日

Professionel klinik.

Dejlig klinik med en rolig atmosfÊre.
Rigtig god beliggenhed, nem at komme til samt fra.
Gode muligheder indfor behandlings Þnsker.

Johanne Kosmetologen: kan klart anbefales. Meget omhyggelig og professionel. Grundig i sit arbejde samt hyggelig at snakke med,-skulle det Þnskes. Giver altid et godt resultat hver gang. Kan ikke udtale mig om noget som helst negativt. 100 ud af 100!👌🀗

2025幎10月27日

Rigtig godt sted

Rigtig godt sted. Venligt og professionelt personale.

2025幎9月23日

Beautywaxbar からの回答

Hej Maj, Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har nydt dine behandlinger hos os.

A+ service and good price

Rani is fast, thorough, and fun to chat with. I’ve tried many businesses closer to home but this one is worth the commute!

2025幎9月17日

Beautywaxbar からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you enjoy both the service and the company, and that the commute is worth it.

Intet mindre end fantastisk 🀩

🀩❀ Fantastisk sted, fantastisk personale og en fantastisk dejlig, skÞn og behagelig oplevelse. Har allerede booket en ny tid. Jeg fik rettet bryn, farvet bryn, fjernet hÃ¥r pÃ¥ hage og overlÊbe og en klassisk ansigtsbehandling, massagen var himmelsk.

2025幎8月22日

Beautywaxbar からの回答

Tusind tak for de fantastiske ord! Det glÊder os meget, at du har haft en dejlig og behagelig oplevelse hos os.

Lovely experience all around

I had a lash lift done at the clinic. The result was beautiful, the surroundings were elegant, and the staff was really sweet and welcoming. I’ll definitely be coming back again! <3

2025幎8月22日

Beautywaxbar からの回答

Thank you so much for your lovely feedback! We’re thrilled to hear you enjoyed your lash lift and felt welcomed by our team.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。