Classic Clean レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Classic Clean lever fuldt ud op til vores Þnsker og forventninger mht rengÞring. Samtidig er der god personlig opfÞlgning og kontakt til Classic Clean. Derfor har vi brugt Classic Clean igennem fler... もっず芋る

Vi har gennem lang tid brugt Classic Clean til rengÞring i Svane KÞkkenet Randers, og kan bestemt anbefale dem. De er grundige, mÞdestabile og yderst fleksible, hvis vi har behov for yderligere tjen... もっず芋る

Stor ros fra min mor, som valgte classic clean fremfor hjemmeplejen, da hun udelukkende skulle ha hjÊlp til rengÞring. Altid sÞde og dygtige mennesker, som kommer for at klare opgaven. Dato angivel... もっず芋る

RengÞring helt i top. Hende som kommer hos os er grundig, omhyggelig, bruger sin tid fuldt ud, er opmÊrksom hvis noget trÊnger ekstra meget. Helt perfekt rengÞring efter vores mening og behov. Samti... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃員

圓該䌁業による蚘述

RengÞringslÞsninger til boligforeninger, kommuner og erhverv. Kvalitet og nÊrvÊr siden 1995.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk firma

Skriver denne på vegne af min Êldre mor. Min mor har nu haft Monica ved classic Clean, og hun er så glad for hende. Hun er altid smilende og glad når hun kommer og er virkelig grundig og mega dygtig. Personalet man ringer til når man har spÞrgsmål er også hjÊlpsom og sÞde.

SÃ¥ kun roser herfra .

2023幎3月16日

5-stjernet medarbejder

Jeg er rigtigt godt tilfreds med rengÞringen. Der har aldrig har vÊret en finger at sÊtte på det, men dét der skubber anmeldelsen op på 5-stjerner, er at Monica altid er sÞd og venlig, og klar til at hjÊlpe.

2023幎3月6日

Vi stod i en flytning

Vi stod i en flytning, og havde haft et andet firma til at hjÊlpe os i starten. Dem endte vi med at have forbi 3 gange, hvor det stadigvÊk slet ikke var acceptabelt.
Jeg får fat i Classic Clean, og de er hurtige, professionelle og behjÊlpelige med det samme.
Nu står vi tilbage med en god fÞlelse inden vi skal overrÊkke vores leje bolig.

2022幎12月8日
自発的なレビュヌ

Yderst kompetent og respektfuld udfÞrelse af kompliceret rengÞringsjob

Vi har brugt Classic Clean til en kompliceret rengÞring af en bolig, som var ud over mange andre rengÞringsfirmaers kompetencer. Vi gennemgik boligen med den ene indehaver Joakim, som kom for at besigtige opgaven, så vi kunne få et prisestimat. Vi blev mÞdt med en utrolig kompetent og respektfuld person, som havde stor forståelse for at denne opgave, som vi havde brug for hjÊlp til, krÊvede en vis diskretion. Vi fik derudover en pris, som var utrolig fair i forhold til andre tilbud. Opgaven blev udfÞrt perfekt indenfor tidsfristen, og alt hvad der var aftalt blev overholdt. Vi er derfor meget tilfredse, og vil uden at tÞve benytte Classic Clean en anden gang.

2022幎11月10日

Fantastisk service 🥇

Ringede med en akut rengÞring som nok ikke var den stÞrste forretning for den , men alligevel fik de det til at passe ind i en dag hvor de ellers havde travlt

Det var en super fin rengÞring af et badevÊrelse der var fyldt med kalk og alle hjÞrner som der var mange af er taget og står skarpt

Den ene af den der var der ville faktisk have gjort noget mere ved min bruser 🚿 men synes det var at vÊre ekstra grundig

2022幎9月30日

RengÞring

Der er flere steder i Bjellerupparken som der kun får fejet i opgangene, en sjÊlden gang vasker man trappen. Men ved der er flere der går til boligforeningen og brokker sig,så vi håber de strammer sig ang.den lejlighed jeg bor i gjorde de også ren eller dvs de gjorde måske hvad de kunne for ren var den ikke .

2022幎5月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt rengÞringsprodukter gennem

Jeg har kÞbt rengÞringsprodukter gennem Classic Clean. Har prÞvet alverdens forskellige rengÞringsmidler mod kalk i min brusekabine og aldrig uden et tilfredsstillende resultat. Men nu har jeg fundet en perfekt afkalker, den gÞr rent så alting skinner og den lugter ikke kradsbÞrstig. GlÊder mig til at prÞve deres andre produkter.

2022幎5月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。