Damsgaard Service ApS  レビュー 283

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

When you lie, we don't see the dialogue differently until you find at least one person who has complained, because there is none, and yours contradict human rights. People in the Middle Ages were bu... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rengøring af min lejlighed: Veldefinerede opgaver, så medarbejderen, der skulle udføre opgaverne vidste, hvilke opgaver, der skulle udføres. Efter en rundvisning i min lille lejlighed gik medarbej... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ham der kom og pudsede mine vinduer var rigtig flink, dog var dansk ikke hans spidskompetence. Jeg havde læst at vinduesrammerne ville blive vasket af samtidig men det må han have glemt. Jeg havde fåe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu brugt Damsgaard i 5 år og har for det meste været meget tilfreds, det eneste som jeg godt ville have at de blev bedre til er at informere i god tid når der kommer en vikar eller en helt ny... もっと見る

企業情報

6. 窓ガラス清掃業

Damsgaard Service ApS について

当該企業による記述

Velkommen til Damsgaard Service ApS

Rengøring, vinduespolering og ejendomsservice til erhverv og privat - tilfredse kunder siden 1956

Din troværdige partner i professionel rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Grundlagt i 1956, er vores familieejede virksomhed stolt af at have tjent både erhvervs- og privatkunder gennem tre generationer med dedikation og ekspertise.

Hos Damsgaard Service ApS forstår vi betydningen af et rent og velholdt miljø. Derfor tilbyder vi erhvervsrengøring og privatrengøring, skræddersyet til dine behov. Vores team sikrer grundig og effektiv rengøring hver gang, uanset opgavens natur.

Vi er dybt engagerede i miljøbeskyttelse og anvender hovedsageligt miljømærkede rengøringsprodukter, såsom dem med Svanemærket, for at sikre et bæredygtigt valg for vores kunder og planeten.

Vores service inden for vinduespudsning er uovertruffen. Med moderne teknikker og udstyr sikrer vi, at dine vinduer står klare og skinnende, forbedrer både udsigt og indre lys. Vi garanterer en pletfri vinduespudsning ved hvert besøg.

Under ejendomsservice tager vi os af alt fra små reparationer til regelmæssig vedligeholdelse. Vi betjener ejerforeninger, udlejere, ejendomsinvestorer, og boligselskaber, hvilket gør os til et pålideligt valg for både erhvervs- og privatkunder. Vores viceværtservice inkluderer alt en vicevært kan tilbyde, plus omfattende facility service og trappevask.

Vi lægger stor vægt på at vores medarbejdere behandles godt og arbejder under ordnede forhold, hvilket afspejler sig i kvaliteten af deres arbejde og deres engagement over for vores kunder.

Med over 65 års erfaring, er Damsgaard Service ApS synonymt med pålidelighed, kvalitet og kundetilfredshed. Kontakt os i dag for at opleve forskellen en professionel rengørings- og vedligeholdelsesservice kan gøre for dig.

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Venlige og effektive

Venlige, effektive, punktlige og fint arbejde.

2026年4月7日

Kære Hj,

Mange tak for de fine ord — det glæder os!

Høj kvalitet

Høj kvalitet, høj service, fantastisk kommunikation, fleksibilitet

2025年12月27日

Tak for de flotte ord, Line 😊

Det er præcis det vi stræber efter hver eneste dag — kvalitet, service og god kommunikation. Dejligt at høre at vi rammer plet hos jer.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde!

5つ星のうち5の評価

I want to be the part of team

2026年3月24日
自発的なレビュー

Damsgaard Service ApS からの回答

Thank you for your interest in Damsgaard Service, Faizan! We're always happy to hear from people who want to be part of our team. Please fill out your application at https://www.damsgaard.dk/job/ — we look forward to hearing from you 😊

Søde og meget effektive

Hej Maria

Mange tak for den flotte anmeldelse — vi er glade for at du er tilfreds med vores arbejde 😊

Ha' en god dag

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for mine…

Jeg er meget glad for mine vinduespudser, de kommer altid til tiden laver et godt stykke arbejde, meget venlig så dem kan jeg kun anbefale.

Hej Anne

Mange tak for din flotte anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre at vinduespudserne gør et godt stykke arbejde og er venlige at have i huset. Din anbefaling betyder meget for os.

Ha' en god dag 😊

5つ星のうち5の評価

Overholder aftaler til punkt og prikke.

Overholder aftaler til punkt og prikke.
Fint arbejde.

Hej Bente

Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever vi overholder vores aftaler og leverer fint arbejde.

Ha' en god dag 😊

Verdensklasse

Hej Mads

Tak for de pæne ord — det sætter vi stor pris på 😊

Ha' en god dag

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv rengøring med…

Hurtig og effektiv rengøring med kompetente ansatte

Hej Lasse

Tak for din positive anmeldelse! Jeg er glade for at høre, at du oplevede vores rengøring som hurtig, effektiv og med kompetente ansatte. Det er netop det, vi stræber efter hos Damsgaard Service.

Fin oplevelse

Fin oplevelse

自発的なレビュー

Hej Kjeld

Tusind tak for den flotte anmeldelse — vi er glade for at høre, at du havde en fin oplevelse med os 😊

Ha' en god dag!

5つ星のうち3の評価

Ikke alle er hverken dansk eller…

Ikke alle er hverken dansk eller engelsk talende og pudsning er ikke perfekt.

Hej Mette

Jeg kan se at du har været fast kunde hos os i et lille års tid, og jeg er ked af, at pudsningen ikke levede op til dine forventninger.

Jeg kan se at det er 3 uger siden vi har pudset dine vinduer, men jeg kan ikke se at vi har modtaget nogen henvendelser om arbejdet før nu. Det arbejde vi levere skal være i orden, og hvis der er noget, der ikke er i orden, kommer vi naturligvis ud og retter det.

Alle vores vinduespudsere taler enten dansk eller engelsk.

5つ星のうち2の評価

Hej Monir

Tak for din feedback – vi tager det alvorligt når en kunde ikke er tilfreds med vores service.

Vi er opmærksomme på, at der har været udskiftning i personalet på opgaven, og vi forstår godt at det kan påvirke oplevelsen. Netop derfor har en af vores teamledere været forbi for nylig for at følge op og sikre, at kvaliteten er tilbage på det niveau vi forventer af os selv.

Vi vil meget gerne fortsætte dialogen direkte, så vi kan sikre at alt er som det skal være fremadover. Du eller din mor er altid velkomne til at kontakte os på tlf. 70 25 44 46 eller hej@damsgaard.dk.

Mvh. Jean-Paul
Damsgaard Service ApS