Goede prijs/kwaliteitsverhouding Producten smaken erg goed, je weet wat je koopt en geen onnodige toevoegingen. Het product is puur en clean. Goed aanbod, snelle levering en mooie acties!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De whey banaan net een banaanmilkshake, echt heel erg lekker! De perzik whey zoet en lekker fris, ook aan te raden! 3 potten pre workout besteld, hierover later een review. Tevens de klantens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb de creatine en pre workout besteld T was er al na een dag en dat met de feestdagen kreeg er nog een gratis shakebeker bij helemaal top Hier ga ik zeker vaker bestellen en t belangrijkste het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Classic Nutrition is een jong en snelgroeiend bedrijf dat is opgezet om jou van de beste supplementen te voorzien voor een eerlijke prijs! Zonder een waslijst aan ingrediënten bieden wij transparantie maar vooral eigen keuze naar onze klanten. Krijg wat je koopt zonder extra (onnodige) toevoegingen. We streven ernaar om jou te voorzien van de beste kwaliteit in producten maar ook in onze klantenservice. Persoonlijk en klantgericht zijn is dan ook een van onze hoogste prioriteiten. We bieden een ruim assortiment aan, en zijn continu bezig om dit te verbreden, met unieke producten maar ook met de essentials. KEEP IT CLASSIC!
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- classicnutrition.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top supplementen met heerlijke smaken!
Top supplementen met heerlijke smaken!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goed aanbod, snelle levering en mooie acties!
De clear whey isolate is erg lekker
De kwaliteit van de producten
De kwaliteit van de producten, verpakking, ontvangst en informatie is op zeer hoog niveau

Classicnutrition ããã®åç
Snelle levering, leuke gratis cadeautjes en een top product. Hier kan ik wel even mee vooruit

Gratis proef paket
Gratis proef paket besteld en volgende dag was het al in huisð€ªð€ª

Klantvriendelijk en service gericht
Bij PostNL was mijn pakket zoekgeraakt wat kan gebeuren natuurlijk. Na een berichtje naar CN werd het enorm snel opgepakt en stuurden ze me gelijk een nieuwe zending. Klantvriendelijk en service gericht dus! Producten bevallen super goed!

Is dit legaal joh?
Focus, pomp, energie⊠alles gaat op standje krankzinnig. 1 scoop en je wilt je oma deadliften. Echt Bizar spul.

Fijne producten!
Snelle verzending, lekkere producten! Ik raad dit zeker aan :)

Aanrader!
Snelle levering en erg tevreden met de producten! Aanrader :)

Ga zo door toppers!
De whey banaan net een banaanmilkshake, echt heel erg lekker!
De perzik whey zoet en lekker fris, ook aan te raden!
3 potten pre workout besteld, hierover later een review.
Tevens de klantenservice erg vriendelijk!
Tot nu toe zeeeeeer tevreden

Classicnutrition ããã®åç
De whey proteïne die ik hebâŠ
De whey proteïne die ik heb uitgeprobeerd, is echt top. En ik kreeg er zelfs een gratis shakebeker bij. Eerlijk gezegd, de prijzen zijn echt niet slecht. Zeker een aanrader

Tasty protein, speedy delivery. 10/10
Ordered some protein back in December, great taste. Very speedy delivery. Everything you'd want from a nutritional needs company. 10/10

Very Good and fast delivery
Very Good and fast delivery, love the products. Really recommend - from sweden

Pre workout en Clear whey
Ik heb pre workout gebruikt en de clear whey zeer tevreden erover!

Classicnutrition ããã®åç
Ik heb de creatine en pre workoutâŠ
Ik heb de creatine en pre workout besteld
Hier ga ik zeker vaker bestellen en t belangrijkste het was betaalbaar topervaring ððœððœ

Classicnutrition ããã®åç
Hele snelle levering en fijne service
Hele snelle levering en fijne service! Ook de vele acties en korting zijn super. Al met al een aanrader!

Classicnutrition ããã®åç
Proteïne shakes erg lekker en makkelijk te maken.
Proteïne shakes erg lekker en makkelijk te maken zonder dat er klonten in zitten.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã