Vi har i dag haft besøg af Cleania og…
Vi har i dag haft besøg af Cleania og rengøringen var meget tilfredsstillende.
Den indledende telefonsamtale afdækkede mit behov, vi indgik en aftale og nu har de også leveret.
Godt arbejde
Hos Cleania leverer vi professionel rengøring til både private hjem og erhverv på hele Sjælland. Vi går op i kvalitet, pålidelighed og tillid – så du altid kan nyde et rent og sundt miljø.
デンマーク
Vi har i dag haft besøg af Cleania og rengøringen var meget tilfredsstillende.
Godt arbejde
Vi er simpelthen så tilfredse! Hun gjorde et helt fantastisk stykke arbejde og gik virkelig i detaljer på en måde, jeg slet ikke havde forventet. Jeg er normalt ret svær at imponere, når det kommer til rengøring, men her var der intet at sætte en finger på.
De er også meget hjælpsom, og det er super nemt at kommunikere.
Vi har prøvet flere forskellige firmaer før, men nu har vi endelig fundet det helt rigtige. Kan varmt anbefales.
Dygtige og imødekommende rengøringsfolk, der kommer helt ind i krogene med et smil. Mvh. Gitte og Ronnie

Cleania からの回答
Ömer og hans medarbejder har været de sødeste og rareste. Det var skønt at have dem herhjemme, og min lejlighed var så pæn og ren – det var virkelig øje for detaljen.

Cleania からの回答
Fantastisk stykke arbejde, professionelle og kompetente. God service og punktlighed er opfyldt. Kan klart anbefales.

Cleania からの回答
Rigtig god service og sød personale. Meget tilfreds med den rengøring vi fik, kan klar anbefale det til alle.

Cleania からの回答
Simpelt hurtigt og i den grad effektiv rengøring.
Kan 100 % anbefales.

Cleania からの回答
Man får virkelig meget for pengene. Især fordi de er meget grundige med deres rengøring.. 5 stjerner herfra
Vil helt klart bruge dem igen!

Cleania からの回答
Vi har brugt dem herhjemme i noget tid, og er positivt overrasket!
Har aldrig i mit liv set så rent et hjem, som før vi fik en aftale på plads med Cleania!
Og deres kundeservice wow! Vi skulle på ferie, og vores faste aftale var pludselig i vejen, men det tog dem ingen gang en time at vende tilbage! Og prisen er sgu nok den bedste i branchen!

Cleania からの回答
Grundig og udførlig rengøring af både min lejligheder og mit kontor. Også fleksible ift. tid.

Cleania からの回答
Vi har brugt Cleania til privat rengøring og er rigtig tilfredse. Aftalen blev overholdt, rengøringen var grundig, og kommunikationen var nem og hurtig hele vejen igennem. Det var tydeligt, at der blev taget ansvar for opgaven, og resultatet levede op til det, vi havde aftalt. Vi vil uden tøven bruge Cleania igen.

Cleania からの回答
Grundig rengøring og professionel service! Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Cleania😃

Cleania からの回答
Rigtig smukt arbejde og fantastisk service. Personalet er virkelig dygtige og professionelle.

Cleania からの回答
Meget tilfreds med det hele og særligt rigtig god service.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。