Jeg har fÃ¥et lavet microneedling hos Siv fra Cleanic, og jeg er virkelig imponeret over bÃ¥de behandlingen og resultatet. Siv er ekstremt professionel og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste Siv hos Cleanic ð€ Siv er ekstremt dygtig og virkelig specialiseret i det, hun laver. Hun ved prÊcis, hvad der passer til én. En Êgte hud ekspert og skarp til spraytan. Alt er... ãã£ãšèŠã
Der findes bare ikke et bedre sted i byen, nÃ¥r det kommer til professionel vejledning, kundepleje og den hyggeligste atmosfÊre. Alle er sÃ¥ dygtige pÃ¥ hver deres felt. Jeg fik ansigtsbehandling fra Si... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger til Cleanic og kosmetisk behandler Siv. Hun har en fantastisk forstÃ¥else for hud og er virkelig grundig, bÃ¥de til at forklare om de processer hun tager dig igennem, men ogsÃ¥ grundig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cleanics mission er at forbedre dine skÞnne trÊk. Vores mÃ¥l er at fÃ¥ dig til at fremstÃ¥ som den bedste version af dig selv. SmÃ¥ Êndringer kan gÞre en kÊmpe forskel, og vi strÊber netop efter naturlig skÞnhed â med lidt hjÊlp. Det er ikke meningen, at andre skal se, at du har vÊret forbi vores skÞnhedsklinik. Derimod skal du efterlade klinikken med den stÞrste selvtillid i maven og smil pÃ¥ lÊben. Vi ved, at du bruger god tid pÃ¥ at vÊlge den helt rigtige klinik for dig, og vi arbejder pÃ¥ at vÊre dit foretrukne valg til hver en tid. Vi sÞrger for, at du bliver lyttet til, at dine behov bliver mÞdt og at sikkerheden er i top. Du er i centrum hos Cleanic, og uanset om du Þnsker en enkelt behandling eller har brug for en behandlingsplan, sÃ¥ er vi med dig hele vejen â og sÞrger altid for et tilfredsstillende resultat. Du er altid velkommen til at komme til en gratis konsultation.
é£çµ¡å
Dag Hammerskjölds Alle 5, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- info@cleanic.dk
- cleanic.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig en stor fornÞjelse at vÊre hosâŠ
Virkelig en stor fornÞjelse at vÊre hos Cleanic med deres dygtige sygeplejerske og fantastiske kundepleje. Så naturligt og lÊkkert resultat hver gang. Kan virkelig anbefale stedet.
Microneedling hos Cleanic
Jeg har fået lavet microneedling hos Siv fra Cleanic, og jeg er virkelig imponeret over både behandlingen og resultatet.
Siv er ekstremt professionel og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Hun er grundig i sin rådgivning og forklarer prÊcis, hvad der sker under behandlingen, og hvad man kan forvente efterfÞlgende.
Selve behandlingen blev udfÞrt meget omhyggeligt, og man kan tydeligt mÊrke, at hun har stor erfaring og ved, hvad hun laver. Resultatet har allerede vÊret over forventning â min hud fÞles mere jÊvn, frisk!
Jeg kan klart anbefale Siv og Cleanic til alle, der overvejer microneedling. Jeg kommer helt sikkert igen!
Byens bedste - punktum
Der findes bare ikke et bedre sted i byen, når det kommer til professionel vejledning, kundepleje og den hyggeligste atmosfÊre. Alle er så dygtige på hver deres
felt. Jeg fik ansigtsbehandling fra Siv Aagesen og kan kun give hende mine bedste anbefaling. Det er bare om at komme derned.
Verdens bedste Siv hos Cleanic ð€
Verdens bedste Siv hos Cleanic ð€
En Êgte hud ekspert og skarp til spraytan. Alt er gennemtÊnkt og udfÞrt med erfaring og prÊcision, og altid med et naturligt resultat.
KÊmpe anbefaling for magiske behandlinger med en varm, Êrlig og personlig rådgivning.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Fantastisk behandling. De ved prÊcis hvad jeg gerne vil have. ð
Fantastisk vibe
Fantastisk vibe! Super dygtige behandlere og isÊr deres signaturbehandling er et must try <3
Den BEDSTE oplevelse hos Cleanic
Den BEDSTE oplevelse hos Cleanic. Deres behandler Siv har både hjulpet mig med min hud fÞr, under og efter min graviditet. IsÊr Super Glow har jeg vÊret glad for under min graviditet hvor jeg ikke måtte få andre behandlinger. Jeg får lavet Frax på mit kejsersnit ar og det er allerede blevet meget flottere efter bare en gang.
Nu glÊder jeg mig bare til flere behandlinger og en god sommer glow.
Jeg har prÞvet nok 15 forskellige cremer til ansigtet for at få fugt nok til min hud, Siv vejledte mig grundigt igennem deres produkter fra Scinceuticals, som nu har givet mig den fugt jeg behÞver efter en lang vinter.
Cleanic og Siv kan varmt anbefales.
Bedste behandlere
Jeg har haft mange gode oplevelser hos Cleanic og kan varmt anbefale klinikken.
Jeg har gennem flere Ã¥r fÃ¥et flere behandlinger der, og jeg kan virkelig se en stor forskel pÃ¥ min hud â isÊr fordi jeg har fulgt deres anbefalinger. Resultaterne taler for sig selv.
Fra start har jeg fÞlt mig tryg og i meget professionelle hÊnder. Der er en rolig og behagelig atmosfÊre, og man bliver mÞdt med både nÊrvÊr og grundig rådgivning.
En sÊrlig stor ros til Siv, som laver de skÞnneste behandlinger. Hun er utrolig dygtig, grundig og fÃ¥r én til at fÞle sig helt afslappet â man gÃ¥r derfra med en fantastisk fÞlelse og flot resultat.
Derudover vil jeg også fremhÊve Zia, som er meget professionel og kompetent. Hun er god til at forklare processer fra start til slut, så jeg fÞler mig tryg hele vejen igennem og altid opmÊrksom på at resultatet skal passe til mit Þnske. Hun er meget Êrlig og falder ikke for skÞnhedstrends, men har fokus på det naturlige resultat.
Jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen!
Siv er uden tvivl min favoritâŠ
Siv er uden tvivl min favorit behandler!
Aldrig har jeg fÞlt mig så forkÊlet.
Mommy makeover & Makroneedling er mine go-to behandlinger, og kan varmt anbefales herfra :)
Smukke og naturlige resultater
Den bedste klinik, med smukke resultater!
Jeg har fået lavet kemisk peeling som har givet mig en smuk og glat hud!
Jeg blev anbefalet at vi fjernede min gamle filler og lavet noget nyt, og jeg er så lykkelig over resultatet, jeg har fået mine drÞmmelÊber, men som stadig er naturlige at se på.
Det er vigtigt at vÊlge de rigtige i disse behandlinger og det er en stor anbefaling herfra!
De varmste anbefalinger til Siv
Jeg har fået en rÊkke behandlinger hos Siv, der altid er super professionel og dygtig - og hun udviser altid en stor forståelse for mine behov og Þnsker.
KÊmpe anbefalinger til Siv og Cleanic
KÊmpe anbefalinger til Cleanic og kosmetisk behandler Siv. Hun har en fantastisk forståelse for hud og er virkelig grundig, både til at forklare om de processer hun tager dig igennem, men også grundig ifht. behandling. Hun tager sig god tid i et roligt tempo, en behandling hos Siv fÞles som 8 timers uforstyrret sÞvn. :)
Botox hos Zia
Jeg kommer og får botox hos Zia, og det er en fornÞjelse hver gang! Kan virkelig anbefales!
Et hyggeligt hjÞrnested
Siv er fantastik, dygtig og meget sÞd. Det er en rigtigt sted at få EMSculpt behandling.
Jeg er super glad for oplevelse. Anbefale 1000 gange ;)
UsÊdvanlig hÞj ekspertise
UsÊdvanlig hÞjt serviceniveau og en personlig rådgivning, som har gjort mig tryg hele vejen igennem mine behandlinger. Personalet er imÞdekommende, veluddannede og anbefaler ikke kun de dyreste lÞsninger, men de ting som jeg som kunde rent faktisk har brug for. Priserne er konkurrencedygtige og jeg har på alle måder fÞlt, at jeg fik stor "value for money" hos CLEANIC. - Jeg giver min varmeste anbefaling.
De sÞdeste piger
De sÞdeste piger, Zia er super dygtig, hun laver smukke lÊber, og lytter til en, behandler uden at overbehandle.
Du bliver mÞdt af en dejlig rolig atmosfÊre
I had an amazing experience atâŠ
I had an amazing experience at Cleanic!! I highly recommend Cleanic to everyone. Thank you so much for being so nice with me all of you, specially Maria.
God service og sÞde medarbejdere.
Cleanic er en virkelig lÊkker Clinic. God service og rigtig sÞde medarbejdere. Jeg er fuld tilfreds med de behandlinger jeg får lavet hos dem.
Fantastiske resultater med permanent hårfjerning
Jeg er simpelthen overvÊldet over resultaterne! Efter blot et par behandlinger begyndte jeg at se betydelig reducering i min hårvÊkst, og nu er jeg efter at have afsluttet behandlingen helt hårfri i de områder, jeg Þnskede.
Jeg besluttede mig for at prÞve permanent hårfjerning for fÞrste gang og Maria gjorde hele processen til en fornÞjelse. Hendes professionelle og venlige tilgang gjorde mig straks komfortabel. Hun tog sig tid til at forklare hele proceduren og besvarede alle mine spÞrgsmål.
KÊmpe anbefaling herfra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹