レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fÃ¥et lavet microneedling hos Siv fra Cleanic, og jeg er virkelig imponeret over bÃ¥de behandlingen og resultatet. Siv er ekstremt professionel og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Verdens bedste Siv hos Cleanic 🀍 Siv er ekstremt dygtig og virkelig specialiseret i det, hun laver. Hun ved prÊcis, hvad der passer til én. En Êgte hud ekspert og skarp til spraytan. Alt er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Der findes bare ikke et bedre sted i byen, nÃ¥r det kommer til professionel vejledning, kundepleje og den hyggeligste atmosfÊre. Alle er sÃ¥ dygtige pÃ¥ hver deres felt. Jeg fik ansigtsbehandling fra Si... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe anbefalinger til Cleanic og kosmetisk behandler Siv. Hun har en fantastisk forstÃ¥else for hud og er virkelig grundig, bÃ¥de til at forklare om de processer hun tager dig igennem, men ogsÃ¥ grundig... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Cleanics mission er at forbedre dine skÞnne trÊk. Vores mÃ¥l er at fÃ¥ dig til at fremstÃ¥ som den bedste version af dig selv. SmÃ¥ Êndringer kan gÞre en kÊmpe forskel, og vi strÊber netop efter naturlig skÞnhed – med lidt hjÊlp. Det er ikke meningen, at andre skal se, at du har vÊret forbi vores skÞnhedsklinik. Derimod skal du efterlade klinikken med den stÞrste selvtillid i maven og smil pÃ¥ lÊben. Vi ved, at du bruger god tid pÃ¥ at vÊlge den helt rigtige klinik for dig, og vi arbejder pÃ¥ at vÊre dit foretrukne valg til hver en tid. Vi sÞrger for, at du bliver lyttet til, at dine behov bliver mÞdt og at sikkerheden er i top. Du er i centrum hos Cleanic, og uanset om du Þnsker en enkelt behandling eller har brug for en behandlingsplan, sÃ¥ er vi med dig hele vejen – og sÞrger altid for et tilfredsstillende resultat. Du er altid velkommen til at komme til en gratis konsultation.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Microneedling hos Cleanic

Jeg har fået lavet microneedling hos Siv fra Cleanic, og jeg er virkelig imponeret over både behandlingen og resultatet.

Siv er ekstremt professionel og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Hun er grundig i sin rådgivning og forklarer prÊcis, hvad der sker under behandlingen, og hvad man kan forvente efterfÞlgende.

Selve behandlingen blev udfÞrt meget omhyggeligt, og man kan tydeligt mÊrke, at hun har stor erfaring og ved, hvad hun laver. Resultatet har allerede vÊret over forventning – min hud fÞles mere jÊvn, frisk!

Jeg kan klart anbefale Siv og Cleanic til alle, der overvejer microneedling. Jeg kommer helt sikkert igen!

2026幎3月31日

Byens bedste - punktum

Der findes bare ikke et bedre sted i byen, når det kommer til professionel vejledning, kundepleje og den hyggeligste atmosfÊre. Alle er så dygtige på hver deres
felt. Jeg fik ansigtsbehandling fra Siv Aagesen og kan kun give hende mine bedste anbefaling. Det er bare om at komme derned.

2026幎3月30日

Verdens bedste Siv hos Cleanic 🀍

Verdens bedste Siv hos Cleanic 🀍

En Êgte hud ekspert og skarp til spraytan. Alt er gennemtÊnkt og udfÞrt med erfaring og prÊcision, og altid med et naturligt resultat.

KÊmpe anbefaling for magiske behandlinger med en varm, Êrlig og personlig rådgivning.

2026幎3月19日

Den BEDSTE oplevelse hos Cleanic

Den BEDSTE oplevelse hos Cleanic. Deres behandler Siv har både hjulpet mig med min hud fÞr, under og efter min graviditet. IsÊr Super Glow har jeg vÊret glad for under min graviditet hvor jeg ikke måtte få andre behandlinger. Jeg får lavet Frax på mit kejsersnit ar og det er allerede blevet meget flottere efter bare en gang.
Nu glÊder jeg mig bare til flere behandlinger og en god sommer glow.
Jeg har prÞvet nok 15 forskellige cremer til ansigtet for at få fugt nok til min hud, Siv vejledte mig grundigt igennem deres produkter fra Scinceuticals, som nu har givet mig den fugt jeg behÞver efter en lang vinter.
Cleanic og Siv kan varmt anbefales.

2026幎3月25日

Bedste behandlere

Jeg har haft mange gode oplevelser hos Cleanic og kan varmt anbefale klinikken.

Jeg har gennem flere Ã¥r fÃ¥et flere behandlinger der, og jeg kan virkelig se en stor forskel pÃ¥ min hud – isÊr fordi jeg har fulgt deres anbefalinger. Resultaterne taler for sig selv.

Fra start har jeg fÞlt mig tryg og i meget professionelle hÊnder. Der er en rolig og behagelig atmosfÊre, og man bliver mÞdt med både nÊrvÊr og grundig rådgivning.

En sÊrlig stor ros til Siv, som laver de skÞnneste behandlinger. Hun er utrolig dygtig, grundig og fÃ¥r én til at fÞle sig helt afslappet – man gÃ¥r derfra med en fantastisk fÞlelse og flot resultat.

Derudover vil jeg også fremhÊve Zia, som er meget professionel og kompetent. Hun er god til at forklare processer fra start til slut, så jeg fÞler mig tryg hele vejen igennem og altid opmÊrksom på at resultatet skal passe til mit Þnske. Hun er meget Êrlig og falder ikke for skÞnhedstrends, men har fokus på det naturlige resultat.

Jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen!

2026幎3月24日

Smukke og naturlige resultater

Den bedste klinik, med smukke resultater!

Jeg har fået lavet kemisk peeling som har givet mig en smuk og glat hud!

Jeg blev anbefalet at vi fjernede min gamle filler og lavet noget nyt, og jeg er så lykkelig over resultatet, jeg har fået mine drÞmmelÊber, men som stadig er naturlige at se på.

Det er vigtigt at vÊlge de rigtige i disse behandlinger og det er en stor anbefaling herfra!

2026幎3月12日

KÊmpe anbefalinger til Siv og Cleanic

KÊmpe anbefalinger til Cleanic og kosmetisk behandler Siv. Hun har en fantastisk forståelse for hud og er virkelig grundig, både til at forklare om de processer hun tager dig igennem, men også grundig ifht. behandling. Hun tager sig god tid i et roligt tempo, en behandling hos Siv fÞles som 8 timers uforstyrret sÞvn. :)

2026幎3月4日

UsÊdvanlig hÞj ekspertise

UsÊdvanlig hÞjt serviceniveau og en personlig rådgivning, som har gjort mig tryg hele vejen igennem mine behandlinger. Personalet er imÞdekommende, veluddannede og anbefaler ikke kun de dyreste lÞsninger, men de ting som jeg som kunde rent faktisk har brug for. Priserne er konkurrencedygtige og jeg har på alle måder fÞlt, at jeg fik stor "value for money" hos CLEANIC. - Jeg giver min varmeste anbefaling.

2024幎11月19日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastiske resultater med permanent hårfjerning

Jeg er simpelthen overvÊldet over resultaterne! Efter blot et par behandlinger begyndte jeg at se betydelig reducering i min hårvÊkst, og nu er jeg efter at have afsluttet behandlingen helt hårfri i de områder, jeg Þnskede.

Jeg besluttede mig for at prÞve permanent hårfjerning for fÞrste gang og Maria gjorde hele processen til en fornÞjelse. Hendes professionelle og venlige tilgang gjorde mig straks komfortabel. Hun tog sig tid til at forklare hele proceduren og besvarede alle mine spÞrgsmål.

KÊmpe anbefaling herfra

2023幎9月22日