Jeg er virkelig glad for alle de forskellige pilates øvelser jeg kan lave, man kan virkelig mærke det i kroppen! Derudover passer traineren rigtig godt ind i min stue og kan nemt foldes sammen😊
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Nemt at at bestille pilatesboardet fra hjemmesiden, og rigtig hurtig levering (2 hverdage). Er meget glad for min oplevelse hos Pura Studio. Kæresten træner nu derhjemme med smil over hele femøren😁
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos Pura Studio tror vi på, at træning skal være enkel, inspirerende og tilgængelig for kvinder. Vi designer pilates-produkter med fokus på ro, styrke og æstetik – til træning på dine præmisser.
連絡先
Fanstastisk
5 stjerner!
Har nu fået trænet pilates med produktet i omkring 1 måned og jeg føler mig stærkere og smidigere allerede. Jeg glæder mig til at se udviklingen efter et halvt års brug. Jeg anbefaler Pura Studio til alle som vil komme i god form :-)
Træningsguiden hjælper virkelig meget…
Træningsguiden hjælper virkelig meget hvis man er ny til Pilates ligesom mig. Pilates traineren er yderst effektiv, og skønt med hurtig levering☺️
Hurtig levering
Hurtig levering - så nem at bruge - ser allerede gode resultater. Tak til jer💪
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service - alt i alt var jeg meget tilfreds 😊
Enkelt og effektivt, og hurtig ekspedition
Tak til Pura Studio for en hurtig ekspedition af pilates reformer.
Har købt den til min kæreste, som er meget begejstret for enheden - og glæder sig over resultaterne, som allerede er synlige efter ganske kort tid!
Enkelt og effektivt :-)

Pura Studio からの回答
Nemt at at bestille pilatesboardet fra…

Pura Studio からの回答
Endelig fandt jeg et hjemmetræningsredskab, som kan give mig en ordentlig træning!
Endelig fandt jeg et hjemmetræningsredskab som kan give mig en ordentlig træning. Jeg har prøvet så mange forskellige redskaber, som ikke har givet mig nogen positiv udvikling i styrke. Reformer boardet fra Pura Studio har overrasket mig så positivt. Jeg kan allerede mærke at jeg efter to ugers træning er blevet stærkere. Jeg bruger ca. 20 min morgen og aften. Øvelserne er hårde, men så ved man at det virker. Derudover et kæmpe plus at jeg fik min ordre leveret allerede to dage efter bestilling. 🤩

Pura Studio からの回答
Skønt til intensiv og nem træning
Skønt til intensiv træning på lidt under en time om dagen. Jeg kan virkelig mærke en forbedret styrke i min core, så jeg kan klart anbefale produktet 🙌

Flot og æstetisk træningsudstyr
Flot og æstetisk træningsudstyr, der er nemt at opbevare i hjemmet. Min kone er meget glad for det

Pura Studio からの回答
Jeg er virkelig positivt overrasket
Jeg er virkelig positivt overrasket over udstyret fra PuraStudio.dk. Kvaliteten er høj, det er solidt og behageligt at bruge, og det giver en træningsoplevelse, der minder meget om professionelle reformer-timer.
Det bedste er dog, hvor mange penge det sparer i længden. I stedet for dyre reformer-hold kan jeg nu træne derhjemme, når det passer mig – uden at gå på kompromis med kvaliteten af træningen.
Et virkelig godt køb, som hurtigt har tjent sig selv hjem. Kan klart anbefales til alle, der elsker reformer-træning og vil have frihed og fleksibilitet i hverdagen.

Pura Studio からの回答
Hurtigt over overskueligt at handle på…
Hurtigt over overskueligt at handle på jeres hjemmeside og hurtig levering. Kan helt klart anbefales

Pura Studio からの回答
Kvalitetsprodukt og vanvittig hurtig…
Kvalitetsprodukt og vanvittig hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig😃

Pura Studio からの回答
Skønt design og god kvalitet
Designet er super lækkert og rigtig godt til en bred vifte af pilatesøvelser🤩

Pura Studio からの回答
Boardet er et mega godt alternativ til…
Boardet er et mega godt alternativ til et pilatesabonnement. Man kan lave mange af de samme øvelser som man kan hvis man går til reformer på abonnement, og jeg får trænet meget mere nu, da det passer perfekt ind i mit pressede skema!😁

Pura Studio からの回答
Min kæreste er super glad for gaven
Min kæreste havde været skrevet op til et pilates abonnement på et hold i omkring et år, og jeg kan tælle på en hånd hvor mange gange hun har gjort brug af det. Derfor besluttede jeg mig for at købe jeres Pilates board. Jeg kan roligt sige at hun er glad for det. Hun bruger det stort set hver dag, så det kan klart anbefales.

lækkert design og nem
lækkert design, og nem at træne hjemme og man stadig får den fulde work out

Pura Studio からの回答
Efter jeg kom på barsel har det været…
Efter jeg kom på barsel har det været svært for mig at finde tid til at få dyrket noget motion. Der her reformer board løser virkelig dette problem. Nu kan jeg træne derhjemme når som helst, samtidig med at jeg passer mit barn. Det er et super alternativ, og jeg kan virkelig mærke fremskridt!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。