䌁業情報

4. 日甚品店
  5. ハりス クリヌニング業
  6. リフォヌム業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Cleanstream.dk gÞr vi det nemt at holde kalkproblemer nede i hjemmet helt uden brug af skadelig kemi. Vores produkter er effektive, miljÞvenlige og lette at bruge, så du får rene overflader, mindre vedligehold og et sundere hjem. Vi tror på kvalitet, enkelhed og god service, og vi står altid klar til at hjÊlpe, hvis du har spÞrgsmål eller brug for rådgivning.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bedste og venligste kundeservice ever.

Bedste og venligste kundeservice ever.
Havde glÊdet mig til at få afkalket vandet med cleanstream, men havde problemer med rÞrfÞringen i huset- fÞrst virkelig venligt forsÞg på at hjÊlpe, og derefter igen utroligt imÞdekommende kommunikation i forbindelse med ( desvÊrre) returnering.
Man kan ihvertfald roligt handle med cleanstream.

2026幎2月21日

Hej,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Selvom det selvfÞlgelig er Êrgerligt, at installationen ikke kunne lade sig gÞre hos dig, betyder det meget for os, at du har fÞlt dig godt hjulpet hele vejen, også i forbindelse med returneringen.

Du skal vÊre hjertelig velkommen til at kontakte os igen en anden gang, hvis forholdene Êndrer sig. Vi stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe😊

Kristian - Cleanstream

Nem hjemmeside og et produkt der lover

Nem hjemmeside og et produkt der lover at kalken ikke sÊtter sig.
Har lige sat cleanstream kalkfjerner på, så jeg kan ikke sige noget om virkningen endnu, men jeg jeg håber at den gÞr.

2026幎1月13日

Hej Kenny,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med hjemmesiden og har fået monteret kalkoplÞseren.

Vi håber selvfÞlgelig, at du bliver rigtig glad for resultatet, og du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål undervejs.

God dag😊

Kristian - Cleanstream

Super hurtig respons tid og meget

Super hurtig respons tid og meget venlige folk bag. Hurtig levering og alt meget meget simpelt. Om det virker, har jeg svÊrt at vurdere. Den har vÊret monteret i ca. 1.5 mdr., nu, ja jeg synes jeg fornemmer kalk pulver, men om det fordi jeg er opmÊrksom på det nu! Den får lov til at sidde

2026幎1月5日

Hej Michael,
Tusinde tak for din fine og Êrlige anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede hurtig respons og levering, det betyder meget for os 😊

Hvor er det godt, at du allerede fornemmer KalkoplÞseren gÞr noget ved kalken. Det er ofte sådan effekten viser sig i starten, at kalken Êndrer karakter og bliver lettere at håndtere.

Giv den endelig lidt tid endnu og du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spÞrgsmÃ¥l 💧

Virker som den skal

Virker som den skal

2026幎1月5日

Hej,
Tusinde tak for din anmeldelse 🙏

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at den virker som den skal. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse😊

Kristian - Cleanstream

Bestilte en kalkknuser og modtog den

Bestilte en kalkknuser og modtog den som aftalt. Den kunne dog ikke monteres, da vi ikke har frit stykke rÞr, sÃ¥ sendte den retur igen. Vi fik penge retur uden problem. 👍👍
Super kundeservice 😊

2026幎1月2日

Hej Danny,

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Selvom det ikke var muligt at montere KalkoplÞseren hos jer, er vi rigtig glade for at hÞre, at returprocessen forlÞb nemt, og at du oplevede god kundeservice 😊

Rigtig god dag!

Kristian - Cleanstream

Hurtig levering og fungerer optimalt!

2025幎11月30日

Hej Lukas,
Mange tak for din anmendelse!

Vi er glade for at KalkoplÞseren virker, som den skal. Og dejligt at hÞre at leveringen var hurtig. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive:-)

Du Þnskes en god dag!

Kristian - Cleanstream

Efter jeg har kÞbt kalkoplÞseren

Efter jeg har kÞbt kalkoplÞseren, er mit hår blevet meget blÞdere. Tusinde tak for det, og den hurtige levering!

2025幎11月28日

Hej Clara,
Tusinde tak for din anmendelse!

Hvor er det dejligt at hÞre, at du kan mÊrke en positiv effekt. Og dejligt at hÞre at leveringen var hurtig. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive:-)

Har brugt den i 14 dage og har ikke set

Har brugt den i 14 dage og har ikke set nogen forandring i nu

2025幎10月3日

Hej Egon,

Tak for din anmeldelse!

At du endnu ikke ser en forandring efter 14 dage, er ganske normalt. Der kan ofte gÃ¥ 1–2 mÃ¥neder, fÞr den fulde effekt viser sig. Det skyldes, at der kan sidde gamle kalkrester i rÞr og pÃ¥ overflader, som fÞrst skal “oplÞses” og skylles ud. Hvor hurtigt det sker, afhÊnger bÃ¥de af vandets hÃ¥rdhed i dit omrÃ¥de og alderen pÃ¥ rÞrene.

For at sikre, at alt fungerer som det skal, vil vi meget gerne tage et hurtigt kig på installationen.
Hvis du vil sende os et billede af opsÊtningen på info@cleanstream.dk, så hjÊlper vi dig med at dobbelttjekke, at alt sidder korrekt.

Giv det endelig lidt tid endnu, og hvis du stadig ikke oplever forbedringer efter 1–2 mÃ¥neder, vil vi meget gerne hÞre fra dig igen, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig videre.

Rigtig god dag!

Kristian fra Cleanstream

Endelig rent vand direkte fra vandhanen.

Produktet lever op til mine forventninger og mere til. Ud over at rense vandet, når jeg tapper vand igennem filteret, så er det super dejligt, at vandstrålen der kommer når jeg tapper vand uden at benytte filtret er let spulende, hvilket gÞr det let at skylle servicen for madrester. Jeg er meget tilfreds med produktet, der blev leveret hurtigt som lovet af Cleanstream.

2025幎1月6日

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om Cleanstream Pro! Vi er glade for at hÞre, at produktet lever op til dine forventninger – og mere til! Det betyder meget for os, at bÃ¥de vandkvaliteten og brugervenligheden gÞr en forskel i din hverdag.

Det er skÞnt at du ogsÃ¥ sÊtter pris pÃ¥ den let spulende vandstrÃ¥le – det er en detalje, vi ved mange finder praktisk. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du valgte Cleanstream, og vi glÊder os til at fortsÊtte med at levere den kvalitet og service, du forventer.

Tak igen for din feedback – den gÞr en forskel! 😊

De bedste hilsner,
Cleanstream Teamet

Bedste investering lÊnge

Jeg er utrolig tilfreds med min Cleanstream Pro. Den filtrerer vandet super godt, hvilket tydeligt kan ses på mit filter. Den er derudover i super fin kvalitet og pakken kom utrolig hurtigt. Alt i alt en god oplevelse at handle her. 5 ud af 5 stjerner!

2025幎1月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。