Cleantle is een echt topmerk! Ik werk al enige tijd met Cleantle het vroeger genoemde Cleantech en ik kan niet anders dan lof uitspreken over zowel de prijs als de kwaliteit. Je krijgt topresulta... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hier vaker wat besteld. Producten zijn vergelijkbaar met het duurdere segment, alleen vallen ze in een beter prijzen pakket.(geen hollywood prijzen zoals de meeste). Ben tot nu toe zeer tevreden ov... もっと見る
企業が回答しました
Super goed geholpen met een vraag ivm de levering. Producten besteld welkompakket. De voorraad van twee producten van 500ml was uitverkocht in de plaats dezelfde producten in 1liter gekregen wat ee... もっと見る
Milieu vriendelijke producten die zeer goed werken! Zeer scherp geprijsd! Klantenservice is goed en indien nodig wordt je snel geholpen. Firma neemt zelf initiatief om na te gaan ivm een "mogelijk pro... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kwaliteit is ons doel – wij zetten in op de multifunctionaliteit van onze reinigings- en detailingproducten. We creëren zeer effectieve formules die vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze autocosmetica voldoen aan de verwachtingen van zowel autoliefhebbers, als van professionals.
連絡先
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super goede producten
Super goede producten, snelle levering binnen 24 uur geleverd.
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd, na contact opgenomen te hebben via hun website op 2 verschillende manieren geen reactie. Dit was de laatste keer.

Cleantle Belgium からの回答
Top producten aan een eerlijke prijs
Heel gemakkelijk aan te brengen ,gaat…
Heel gemakkelijk aan te brengen ,gaat vlot ,de auto is heel glad en blinkend .
🌟 Cleantle Car Care Products
🌟 Cleantle Car Care Products – Highly Recommended!
I’ve been using Cleantle products for a while now, and I can confidently say they’re among the best car care solutions on the market. The quality is outstanding — from their shampoos and quick detailers to interior cleaners and coatings, every product is well-formulated, effective, and easy to use.
What I appreciate most is their attention to detail and focus on safe, pH-neutral formulas that are gentle on surfaces but tough on dirt. The results speak for themselves — a deep gloss, smooth finish, and professional-grade protection, all achievable at home.
If you care about your car’s appearance and want reliable, high-quality detailing products, Cleantle is definitely worth trying. Highly recommended!

Cleantle Belgium からの回答
mystery box
Had een mystery box besteld, kreeg niet dadelijk mijn bestelling geplaatst. Kort contact gehad, hij was heel vriendelijk. Producten heb ik nog niet geprobeerd. Het lijkt het geld wel waard te zijn
Uitstekende Kwaliteit en Betaalbaar
Cleantle is een echt topmerk!
Ik werk al enige tijd met Cleantle het vroeger genoemde Cleantech en ik kan niet anders dan lof uitspreken over zowel de prijs als de kwaliteit. Je krijgt topresultaten met deze producten.
Cleantle heeft echt indruk op me gemaakt, en ik zal zeker blijven kiezen voor dit merk in de toekomst. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, betaalbare en kwalitatieve auto-reinigingsproducten.
Top service
Super goed geholpen met een vraag ivm de levering.
Producten besteld welkompakket.
De voorraad van twee producten van 500ml was uitverkocht in de plaats dezelfde producten in 1liter gekregen wat een mooie service.
Ik ga een detail bedrijf starten deze producten zijn een test als ze goed zijn en doen wat ze beloven ga ik hier meer bestellen.
Zeer mooi concept en goede producten.
Zeer mooi concept en goede producten.
Echte kwaliteit.
snelle levering en de bijgevoegde persoonlijke bedanking werd geapprecieerd.
Ik ben een zeer tevreden klant.
Extra items bij welkomstpakket.
Bij het welkomstpakket wilde ik ook andere items bestellen, dit gaf wat problemen. De klantenservice heeft me enorm geholpen om de items toch online en met het welkomstpakket mee te sturen. Nog maals dank hiervoor.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。