Z usług firmy cleanwhale korzystaliśmy dwukrotnie i jesteśmy zadowoleni. Mieszkanie dokładnie posprzątane, panie bardzo miłe. Dodatkowo przed sprzątaniem przedłużyła się drzemka synowi i potrzebowa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Pan Anatolii wykonał usługę prania welurowej kanapy i fotela biurowego bardzo sprawnie i profesjonalnie, dosłownie w godzinę. Produkty, których użył, pięknie pachniały, dzięki czemu teraz, w trakcie s... もっと見る
Jesteśmy bardzo zadowoleni, od początku do końca - zamówienie usługi przez stronę było dziecinnie proste, następnego dnia rano wykonawca stawił się u nas punktualnie, po uprzednim kontakcie telefonic... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Jesteśmy firmą sprzątającą CleanWhale. Działamy w Warszawie, Krakowie, а także w Niemczech, Ukrainie i Łotwie. Swoją działalność rozpoczęliśmy w 2016 roku. Sprzątamy mieszkania, domy i biura, czyścimy meble.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Ludzie z cleanwhale w ogole nie…
Ludzie z cleanwhale w ogole nie rozmawiają skutkek tego jest taki ze potrafią wyrzucic do smieci to co nie powinno byc wyrzucone W przedpokoju stałyzlamane drzwi od szafy ktorych nie chciałam wyrzucac o musze je zwrocic do ikeaPan sie nie zapytał i wyrzucił a ja sie zorientowałam po kilku dniach W ogole zsortowaniem i wyrzucniem smieci jestproblem bo ludzie ze wschodu a tylko tacy pracuja w clean whale nie sortuja smieci Nie zadają pytan jak i co wyrzucic Mnie byc moze bedzie to kosztowało 300 zl bo taka jest wartosc reklamowanych drzwi Po drugie takiedrzwi to gabaryt i mozna je wyrzucic tylko w okreslonym terminie Fakt ze mlodzi ludzie sie starali po tak zaskakujacym doswiadczeniu traci na wartosci
Niestety loteria
Niestety loteria - jak przyjdzie osoba, która umie sprzątać, to w porządku, ale przychodzą tez osoby, które tego nie robiły, nie przeszły żadnego szkolenia, jakby nawet we własnym domu nie sprzątały, wtedy kasa wyrzucona w błoto.
We got saved
The condition of our flat wasn’t any good and the cleaning lady transformed it into livable space again! We’re very grateful for the amazing work.
Brak realizacji i jeszcze kasę chcą ściągnąć
Mam smsowe potwierdzenie sprzątania "Zamówienie w subskrypcji #229757 potwierdzone! 28.03.2026, 10:00, 178.42 zl. Szczegoly: http..." Kontakt żaden, na Messenger żadnej reakcji, na whatsApp bez żadnego proszę tylko tekst "nr zamówienia i miasto" wysyłam screeny i odkrywam, że w systemie moje zamówienie jest na 27 marca na 13:00(kiedy nie ma mnie w domu) i odwołane, i do tego chcą mi ściągnąć kasę za to! Na whatsApp odpowiedź "Dzień dobry, Pani zamówienie jest anulowane i było ustalowe na 27/03." i zero komentarza, ani rozmowy. Piszę, że to jakiś błąd, bo co innego zamawiałam i mam na to potwierdzenie, a po drugiej stronie totalnie zero reakcji. Pytam, kiedy mogę liczyć na realizację zamówienia i znowu zero odpowiedzi. Totalna olewka klienta. Jestem strasznie wkurzona, jak można tak oszukać i lekceważyć klienta? Taki pomysł na biznes? 3 razy kogoś wyślemy, a potem weźmiemy kasę za darmo? Nic tylko odradzać. A pozytywne opinie pewnie tylko po pierwszym sprzątaniu. Po pierwszym też byłam zadowolona, ale widać się skończyło. Czy ktoś wreszcie odpowie mi coś sensownego i naprawi tę sytuację, czy zostajemy przy tym, że to zwykły szwindel?
Wszystko super!
Pięknie posprzątane ☺️🩷
#228619 wszystko super
bardzo dobre sprzątanie i miła pani
bardzo dobre sprzątanie i miła pani
zamówienie 228792
good cleaning
Wszystko w porządku #228233
Wszystko było jak najbardziej w…
Wszystko było jak najbardziej w porządku, jesteśmy bardzo zadowoleni!
Zadbano o najmniejsze szczegóły podczas sprzątania
Sprzątający nie przyjechał i nie dał znać, ZNOWU
Firma przydziela sprzątających bez ich potwierdzenia. Drugi raz z rzędu osoba sprzątająca nie pojawiła się, podobno owiadomiła firmę, że nie przyjedzie, a firma nic z tym nie zrobiła i w związku z tym drugi raz już marnuję przez nich czas, a posprzątać muszę sama. Burdel na kółkach, odradzam.
#227577 pani Aleksandra bardzo…
#227577 pani Aleksandra bardzo porządnie wysprzątała
Polecenie
Pani Oleksandra super posprzątała. Bardzo miła i kontaktowa. Z pewnością skorzystam jeszcze raz.
Wszystko super ;) #227197
Trustpilot エクスペリエンス