Firma sprzątająca CleanWhale レビュー 302

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Z usług firmy cleanwhale korzystaliśmy dwukrotnie i jesteśmy zadowoleni. Mieszkanie dokładnie posprzątane, panie bardzo miłe. Dodatkowo przed sprzątaniem przedłużyła się drzemka synowi i potrzebowa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pan Anatolii wykonał usługę prania welurowej kanapy i fotela biurowego bardzo sprawnie i profesjonalnie, dosłownie w godzinę. Produkty, których użył, pięknie pachniały, dzięki czemu teraz, w trakcie s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jesteśmy bardzo zadowoleni, od początku do końca - zamówienie usługi przez stronę było dziecinnie proste, następnego dnia rano wykonawca stawił się u nas punktualnie, po uprzednim kontakcie telefonic... もっと見る

企業情報

1. 清掃サービス
  2. クリーニング店
  3. 清掃業
  4. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Jesteśmy firmą sprzątającą CleanWhale. Działamy w Warszawie, Krakowie, а także w Niemczech, Ukrainie i Łotwie. Swoją działalność rozpoczęliśmy w 2016 roku. Sprzątamy mieszkania, domy i biura, czyścimy meble.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ludzie z cleanwhale w ogole nie…

Ludzie z cleanwhale w ogole nie rozmawiają skutkek tego jest taki ze potrafią wyrzucic do smieci to co nie powinno byc wyrzucone W przedpokoju stałyzlamane drzwi od szafy ktorych nie chciałam wyrzucac o musze je zwrocic do ikeaPan sie nie zapytał i wyrzucił a ja sie zorientowałam po kilku dniach W ogole zsortowaniem i wyrzucniem smieci jestproblem bo ludzie ze wschodu a tylko tacy pracuja w clean whale nie sortuja smieci Nie zadają pytan jak i co wyrzucic Mnie byc moze bedzie to kosztowało 300 zl bo taka jest wartosc reklamowanych drzwi Po drugie takiedrzwi to gabaryt i mozna je wyrzucic tylko w okreslonym terminie Fakt ze mlodzi ludzie sie starali po tak zaskakujacym doswiadczeniu traci na wartosci

2026年3月31日

Niestety loteria

Niestety loteria - jak przyjdzie osoba, która umie sprzątać, to w porządku, ale przychodzą tez osoby, które tego nie robiły, nie przeszły żadnego szkolenia, jakby nawet we własnym domu nie sprzątały, wtedy kasa wyrzucona w błoto.

2026年1月11日

We got saved

The condition of our flat wasn’t any good and the cleaning lady transformed it into livable space again! We’re very grateful for the amazing work.

2026年3月28日
5つ星のうち1の評価

Brak realizacji i jeszcze kasę chcą ściągnąć

Mam smsowe potwierdzenie sprzątania "Zamówienie w subskrypcji #229757 potwierdzone! 28.03.2026, 10:00, 178.42 zl. Szczegoly: http..." Kontakt żaden, na Messenger żadnej reakcji, na whatsApp bez żadnego proszę tylko tekst "nr zamówienia i miasto" wysyłam screeny i odkrywam, że w systemie moje zamówienie jest na 27 marca na 13:00(kiedy nie ma mnie w domu) i odwołane, i do tego chcą mi ściągnąć kasę za to! Na whatsApp odpowiedź "Dzień dobry, Pani zamówienie jest anulowane i było ustalowe na 27/03." i zero komentarza, ani rozmowy. Piszę, że to jakiś błąd, bo co innego zamawiałam i mam na to potwierdzenie, a po drugiej stronie totalnie zero reakcji. Pytam, kiedy mogę liczyć na realizację zamówienia i znowu zero odpowiedzi. Totalna olewka klienta. Jestem strasznie wkurzona, jak można tak oszukać i lekceważyć klienta? Taki pomysł na biznes? 3 razy kogoś wyślemy, a potem weźmiemy kasę za darmo? Nic tylko odradzać. A pozytywne opinie pewnie tylko po pierwszym sprzątaniu. Po pierwszym też byłam zadowolona, ale widać się skończyło. Czy ktoś wreszcie odpowie mi coś sensownego i naprawi tę sytuację, czy zostajemy przy tym, że to zwykły szwindel?

2026年3月28日

Polecenie

Pani Oleksandra super posprzątała. Bardzo miła i kontaktowa. Z pewnością skorzystam jeszcze raz.

2026年3月4日

Trustpilot エクスペリエンス