レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

NIKITA: Z pomocy Pana Nikity korzystałam już przed laty (montaż półek, luster). Tym razem miałam problem z zaleganiem wody w zlewozmywarce , która przelewała się podczas korzystania ze zlewu. Oka... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Potrzebny był hydraulik do znalezienia usterki w łazience ,ciagle pojawiała sie woda pod plytkami podłogowymi Pan Eduard był punktualny i rozwiązał bardzo szybko problem Miejsce w którym być wyc... もっと見る

企業情報

1. 家電修理業
  2. 電気機器設置サービス
  3. 配管工

当該企業による記述

Szybki serwis dla domu i biura z wygodną rezerwacją on-line i gwarancją ceny.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Szkoda czasu, sprzęt nienaprawiony.

Szkoda czasu! Zepsuta pralka. Pierwsza wizyta odbyła się super szybko: niedziela 7.00 rano! Nasze wow, pewnie naprawa nastąpi równie szybko. Diagnoza: szczotki (na to wskazywał błąd), zamówione części dostarczono serwisantowi we wtorek, ale już kolejna wizyta odbyła się dopiero w sobotę! I niestety po wymianie szczotek okazało się, że to nie one, a silnik! Pan serwisant zaproponował, że możemy zapłacić za szczotki w sprzęcie do wyrzucenia! Kiedy wyraziłam swoje zdanie, Pan zaczął na mnie wpływać, że sam będzie musiał za nie zapłacić, bo nie są do demontażu! Za diagnozę i pierwszą wizytę zapłaciliśmy 240zł. Odmówiłam zapłaty, Pan wyszedł obrażony. Nie polecam!

2026年4月18日

Zlewozmywarka

NIKITA:
Z pomocy Pana Nikity korzystałam już przed laty (montaż półek, luster).
Okazało się, że fachowcy z pewnej dużej sieci budowlanej wymieniając mi zlew i montując zlewozmywarkę użyli niepoprawnej kontrukcji syfonu.
Pan Nikita wymienił rury i zamontował nowy syfon ze specjalnym zaworem zabezpieczajacym przed "cofką".
Moja ocena: punktualność, rzetelność, profesjonalizm.

2026年4月18日

Wymiana deski sedesowej

Usługę montażu deski sedesowej wykonał Pan Sergii. Wystawiam szóstkę. Pan Sergii to profesjonalista i rzeczywiście złota rączka. Dla takiego fachowca nie ma problemów, z którymi nie dałby sobie rady. Serdecznie polecam.

2026年4月17日

Potrzebowałem elektryka

Potrzebowałem elektryka, który zajmie się montażem żyrandoli w mieszkaniu. Pan Rafał okazał się prawdziwym profesjonalistą. Wykonał montaż dokładnie i estetycznie, dbając o detale (w tym czystość) oraz bezpieczeństwo instalacji. Prace zostały zrealizowane w ustalonym terminie i bezproblemowo.
Pan Rafał był punktualny, dobrze przygotowany i dodatkowo bardzo uprzejmy, co znacząco podniosło komfort współpracy. Widać, że poważnie podchodzi do swoich obowiązków i zna się na swojej pracy.
Numer zlecenia: 350449
Zdecydowanie polecam!

2026年4月15日

usterka.pl からの回答

Tak szczegółowa opinia to dla nas prawdziwa wartość! Cieszymy się, że Pan Rafał zadbał o każdy aspekt zlecenia, od bezpieczeństwa instalacji po porządek po pracy. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

5つ星のうち5の評価

Dla mnie super.Szybko-przyjazd w ciągu 2 ;z góry…

Szybko-przyjazd w ciągu 2 godzin;z góry określona cena, profesjonalna i sympatyczna obsluga i usługa, dokładnie wyjaśnione co zostało zrobione i zalecenia na przyszłość. Dla mnie super

2026年4月14日

usterka.pl からの回答

Cieszymy się, że wszystko zagrało: szybki przyjazd, jasna cena z góry i pełne wyjaśnienie tego, co zostało zrobione. Właśnie tak chcemy działać przy każdej wizycie. Dziękujemy!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Pan Wiktor zajął się usterką szybko, rzetelnie i profesjonalnie.

2026年4月14日

usterka.pl からの回答

Pan Wiktor i kolejna opinia, która cieszy! Dziękujemy za polecenie.

Polecam 100%

Bardzo łatwa i szybka rezerwacja, duża dostępność terminów, cena w granicach normy, punktualność, szybka płatność przelewem i otrzymanie faktury. Należy podkreślić profesjonalizm oraz podejście do klienta fachowca.

usterka.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tak konkretne podsumowanie! Cieszymy się, że zarówno proces rezerwacji, jak i sama wizyta spełniły oczekiwania na każdym etapie. To dla nas duża motywacja, by trzymać ten poziom.

Problem z odpływem

Problem z odpływem, Pan Andrzej profesjonalnie pomógł rozwiązać problem. Polecam tego specjalistę każdemu, sympatyczny i przede wszystkim bardzo solidny i zaangażowany w to co robi.

usterka.pl からの回答

Pan Andrzej wie, jak podejść do tematu, zarówno od strony fachowej, jak i ludzkiej. Cieszymy się, że odpływ znów działa bez zarzutu. Dziękujemy za polecenie!

Pan Wojciech - profesjonalna usługa

Pan Wojciech sprawnie i fachowo zdiagnozował przyczynę awarii pralki. Rzetelny fachowiec. Bardzo dobry kontakt z firmą. Widać dbałość o klienta.

usterka.pl からの回答

Cieszymy się, że zarówno praca Pana Wojciecha, jak i kontakt z naszym zespołem zostały docenione. Dbałość o klienta to dla nas absolutna podstawa. Dziękujemy!

Szybko

Szybko, sprawnie i fachowo. Usterka zażegnana i przedstawione opcje poprawy aby nie dochodziło do powtórzeń.

usterka.pl からの回答

Naprawa to jedno, ale wskazówki na przyszłość to dodatkowa wartość, której nie pomijamy. Cieszymy się, że to widać! Dziękujemy za opinię.

fantastyczny fachowiec

Pan Mariusz to fantastyczny fachowiec. Polecam kazdemu z czystym sumieniem!
Przyjechal punktualnie (w niedzielę!), szybko zdiagnozowal usterke i naprawil pralke podczas pierwszej wizyty!
Dziekuje Panie Mariuszu!

2026年4月12日