Jag fick en sÀmre produkt Àn den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istÀllet irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursÀkt, produkten ni skickade till mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ nettsiden deres stÃ¥r det 1-2 dager leveringstid. SkjÞnner at det kan gÃ¥ litt lengre tid nÃ¥r ting er utsolgt. Men jeg valgte Ã¥ bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. FÞrste bestilling er... ãã£ãšèŠã
Man kÀnner sig piggare och frÀschare pÃ¥ mornarna samt att man ser piggare ut . har ett relativt dammigt jobb som gör att man lÀtt fÃ¥r iriterande och röda ögon efter jobbet dÃ¥ brukar jag anvÀnda cl... ãã£ãšèŠã
Betalade extra för att fÃ¥ snabbt paket, mailade Àven kundtjÀnst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgÃ¥ende sÃ¥ jag fick det inte innan jag Ã¥kte i vÀg dessvÀrre.... ãã£ãšèŠã
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har â röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation â kan du fÃ¥ bukt med problemen genom att köpa produkterna frÃ¥n oss. Alla vÃ¥ra ögondroppar frÃ¥n Clear Eyes sÀljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lÀgsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och fÃ¥ dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder Àven lÀgsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare nÃ¥gon annan stans sÃ¥ kommer vi matcha priset!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BestÀll inte hÀrifrån! Och har du redan gjort det så anmÀl bedrÀgeriet nÀr din vara inte dyker upp. För det kommer den inte göra.
Detta har tidigare varit ett seriöst företag och jag har varit återkommande kund lÀnge, men nu ser det ut som att verksamheten kraschat och då blåser de sina kunder. Visserligen på småsummor för den enskilde men jag får anta att det lönar sig för Àgarna. Så, igen, anmÀl! En som klagar betyder inget men Àr man många så måste det tas på allvar.
Har alltid bestÀllt hÀrifrån och varit supernöjd under flera års tid men har nu bestÀllt för sista gången från dom. Får inga varor, inga svar och helt plötsligt Àr dÀr slut på varor på lager (enligt hemsida) och den hÀvdar att de får ny leverans v.20 samtidigt som min bestÀllning skulle ta 3-5 arbetsdagar nÀr jag bestÀllde. Haft överseende med röda dagar osv men ger nog upp. Oprofessionellt företag, köp inte!!!
Har förbetalat men får ej produkterna. Skickat flera mail, men ingen svarar! Lurendrejeri-företag. BestÀll ej!!!
Förstorar pupillerna och dom blir inte mindre på flera timmar!
Saknar den vanliga cleareyesŽn - varför går det ej att bestÀlla den lÀngre? BestÀllde alltid 3-pack... Mvh Viktoria
Har inte fått min bestÀllning . Betalt .
Vill veta om de kommer senare eller kommit bort
Red: jag ber om ursÀkt, produkten ni skickade till mig heter Pure eyes och inte bright eyes.
Eftersom det Àr ni som via mejl och en lÀnk bett mig om en recension så Àr det inte speciellt troligt att jag blandat ihop er med något annat företag.
Jag har alltid varit nöjd med cleareyes men pure eyes var inte bra. Det Àr den produkten jag recenserar.

Cleareyeskungen ããã®åç
BestÀllde 5 små flaskor "red eye relief".
Ingen leverans. Inga svar på mail.
BLUFF
BestÀll ej!!!