Jag fick en sÀmre produkt Àn den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istÀllet irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursÀkt, produkten ni skickade till mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥ nettsiden deres stÃ¥r det 1-2 dager leveringstid. SkjÞnner at det kan gÃ¥ litt lengre tid nÃ¥r ting er utsolgt. Men jeg valgte Ã¥ bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. FÞrste bestilling er... ãã£ãšèŠã
Man kÀnner sig piggare och frÀschare pÃ¥ mornarna samt att man ser piggare ut . har ett relativt dammigt jobb som gör att man lÀtt fÃ¥r iriterande och röda ögon efter jobbet dÃ¥ brukar jag anvÀnda cl... ãã£ãšèŠã
Betalade extra för att fÃ¥ snabbt paket, mailade Àven kundtjÀnst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgÃ¥ende sÃ¥ jag fick det inte innan jag Ã¥kte i vÀg dessvÀrre.... ãã£ãšèŠã
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har â röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation â kan du fÃ¥ bukt med problemen genom att köpa produkterna frÃ¥n oss. Alla vÃ¥ra ögondroppar frÃ¥n Clear Eyes sÀljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lÀgsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och fÃ¥ dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder Àven lÀgsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare nÃ¥gon annan stans sÃ¥ kommer vi matcha priset!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Was hesitant to buy from their site at first, but every order has been handled with perfection! Easy to buy and really fast delivery, so I can definitely recommend this company!
Alltid sÀker leverans, behöver inte vÀnta många dagar. Har handlat i många år
Bluff företag - HANDLA EJ.
Du får ingen orderbekrÀftelse och ingen svarar om du försöker kontakta kundtjÀnst mejlen.
AnmÀl dom till polisen och konsumentverket om du har råkat ut för dom.

Cleareyeskungen ããã®åç
De sender ikke varene..obs ikke betal på forskudd!!!
Nöjd med produkt och leverans! Rekommenderas!
Lång leveranstid. NÀr kuvertet kom, var det handskriven adress utan avsÀndare. Det var öppnat och det låg en lapp från polisen, som tydligen uppfattat (postnord) kuvertet som suspekt. Dropparna kom från Sydafrika och fungerade inte. Tog en före/efterbild, helt verkningslösa
Köp inte hÀrifrån, det Àr inget seriöst företag. BestÀllningen kom inte fram, blev då erbjuden en återbetalning på 40 % (!!??) från kundtjÀnst då de menade att de också förlorade pengar....Jag tackade nej, jag vill förstås ha 100 % återbetalning.
Efter det Àr det ingen som svarar lÀngre från kundtjÀnst, ej heller från reklamationsavdelningen. Jag har inte fått vare sig vara eller någon återbetalning trots upprepade mail under mer Àn en dryg månads tid. PolisanmÀlan Àr gjord.
Handlat från ClearEyesKungen i flera år och har alltid varit nöjd.
Bra produkter, bra kundtjÀnst och oftast snabba leveranser.
Vettigt pris. Snabb leverans. AnvÀnt ClearEyes-Kungen i flera år, så smidigt!
Enkelt att bestÀlla
och snabb leverans ð
Inget svar i från kundservice jag anser att de har stulit mina pengar så jag har gjort en polisanmÀlan mot han
Ingen leverans på 2 veckor samt absolut ingen svar från kundtjÀnsten. Man blir ghostad! Finns andra bÀttre och snabbare sidor!
Bestilte og betalte en liten flaske med Cleareyes 11. juli 2023.
Har ennå ikke mottatt varen. Har kontaktet kundeservice flere ganger uten svar. Styr unna. UseriÞs så det holder.
Bra och snabb leverans och perfekt storlek att ha i fickan samt att det Àr orginal produkt.