レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jag fick en sÀmre produkt Àn den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istÀllet irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursÀkt, produkten ni skickade till mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

PÃ¥ nettsiden deres stÃ¥r det 1-2 dager leveringstid. SkjÞnner at det kan gÃ¥ litt lengre tid nÃ¥r ting er utsolgt. Men jeg valgte Ã¥ bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. FÞrste bestilling er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Man kÀnner sig piggare och frÀschare pÃ¥ mornarna samt att man ser piggare ut . har ett relativt dammigt jobb som gör att man lÀtt fÃ¥r iriterande och röda ögon efter jobbet dÃ¥ brukar jag anvÀnda cl... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Betalade extra för att fÃ¥ snabbt paket, mailade Àven kundtjÀnst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgÃ¥ende sÃ¥ jag fick det inte innan jag Ã¥kte i vÀg dessvÀrre.... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du fÃ¥ bukt med problemen genom att köpa produkterna frÃ¥n oss. Alla vÃ¥ra ögondroppar frÃ¥n Clear Eyes sÀljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lÀgsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och fÃ¥ dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder Àven lÀgsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare nÃ¥gon annan stans sÃ¥ kommer vi matcha priset!

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Bluff företag

Bluff företag - HANDLA EJ.
Du får ingen orderbekrÀftelse och ingen svarar om du försöker kontakta kundtjÀnst mejlen.

AnmÀl dom till polisen och konsumentverket om du har råkat ut för dom.

2024幎7月3日
Cleareyeskungen ロゎ

Cleareyeskungen からの回答

Vi skickar alltid orderbekrÀftelser automatiskt vid varje köp, men det Àr viktigt att man som kund ser till att ange rÀtt e-postadress vid bestÀllning. ;) Om du inte har fått din bekrÀftelse, kan du gÀrna kontakta oss på info@cleareyeskungen.com, så hjÀlper vi dig att lösa det.

VÀnliga hÀlsningar,
ClearEyes-teamet

Verkningslösa

Lång leveranstid. NÀr kuvertet kom, var det handskriven adress utan avsÀndare. Det var öppnat och det låg en lapp från polisen, som tydligen uppfattat (postnord) kuvertet som suspekt. Dropparna kom från Sydafrika och fungerade inte. Tog en före/efterbild, helt verkningslösa

2024幎2月28日

Aldrig mer

Köp inte hÀrifrån, det Àr inget seriöst företag. BestÀllningen kom inte fram, blev då erbjuden en återbetalning på 40 % (!!??) från kundtjÀnst då de menade att de också förlorade pengar....Jag tackade nej, jag vill förstås ha 100 % återbetalning.
Efter det Àr det ingen som svarar lÀngre från kundtjÀnst, ej heller från reklamationsavdelningen. Jag har inte fått vare sig vara eller någon återbetalning trots upprepade mail under mer Àn en dryg månads tid. PolisanmÀlan Àr gjord.

2024幎2月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス