Grim forskelsbehandling ! Jeg har haft en lille virksomhed i alternativ behandling samt webshop. Har ALDRIG haft problemer med Clearhaus. Blev godkendt relativt hurtigt, og har tjent godt på min li... もっと見る
企業が回答しました
En rigtig god oplevelse med Clearhaus - specifikt med Bjarke, som har hjulpet mig igennem hele processen, meget professionelt og med stor tålmodighed. Servicen har været top, og der er altid blevet... もっと見る
企業が回答しました
Altid god service og ikke mindst en dejlig personlig betjening, hvor man virkelig får den hjælp man skal bruge og altid bliver mødt med seriøsitet. Stor ros skal gives til Rune Kirstein, som vir... もっと見る
企業が回答しました
Tusind tak for hjælpen til medarbejderne og især Bjarke fra Clearhaus. Jeg havde brug for at få min virksomhed godkendt til en ny betalingsudbyder til webshoppen, og Clearhaus var yderst hjælpsomme i... もっと見る
当該企業による記述
Best prices in Europe
Locally issued cards have an interest of only 1.45% per transaction.Modern features
We offer valuable technological and operational features for merchants. From our developed API, to our ability to offer you the option to accept all currencies from Visa & Mastercard, we believe to have the complete list of features you need for your business.Real customer support
We know that your payment solution means everything to your business. Problems are solved quickly and efficiently today, not tomorrow.Clearhaus in Danish
Clearhaus på dansk
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Grim forskelsbehandling !
Jeg har haft en lille virksomhed i alternativ behandling samt webshop. Har ALDRIG haft problemer med Clearhaus. Blev godkendt relativt hurtigt, og har tjent godt på min lille biks indtil jeg blev syg.. Nu vil min kæreste åbne en webshop med samme type produkter og han skal sende både fakturaer og sikkerhedsgodkendes. Ord som “niché” virksomhed, fair, men det var min virksomhed altså også! Det er præcis samme produkter han sælger som jeg gjorde.

Clearhaus からの回答
Poor customer service after terminating the Agreement.
Trying to charge fees 18 months after the Agreement ended and threaten with debt collection.
Below are the facts:
1. Termination of the Agreement
You have stated: It is important that we receive terminations by email. If you have only sent us a termination by physical letter, this does not constitute a termination with us.
This statement is in breach of the General Terms for Merchant Agreements, Condition 11 which states:
The agreement can be terminated by either party with three (3) months’ notice.
There is no part of the Agreement which states terminations must be by email.
Further, the Merchant Agreement is with Clearhaus A/S, CVR nr 33749996, P.O. Pedersens Vej 14, 8200 Aarhus, Denmark.
2. Negative Balance
You have stated: We did not terminate the agreement until we became aware of the negative balance on your account. To clarify that the balance on your account must not be negative.
Termination of the Agreement was given on the 1st December 2023, the Agreement ending on the 1st March 2024. You were aware of a negative balance from this date and did nothing to make us aware until 16 months later.
This can only be seen as a deliberate act to contradict your own terms and attempt to increase the level of the debt to your own advantage.

25.08.2025
Grundet ny aftale, som jeg har en forventning om giver tabt afkast hjem igen, og fordi lederen ringet igen, retter jeg min 1* til 3*.
Dvs. det er supporten der i den grad ikke er i orden.
Jeg blev også ramt af ikke få betaling udbetalt som aftalt, og måtte rykke dem et hav af gange.
Jeg stillet også med et krav om erstatning, som de ikke ønsket at i møde komme.
Efter nogen dage blev jeg kontaktet af engelsk leder, og havde en rigtig fin samtale med vedkommende. Virkelig *10 vurdering, han var venlig, forstående, i mødekommende og løsningsorienteret. Fedt tænker man.
Senere den 08.08.2025 kom der via anden medarbejder mail info om, at der var en ny aftale som er sendt og skal underskrives.
Da mailen er mangelful med info stiller jeg spørgsmål den 09.08.2025
Igen den 12.08.2025
Igen den 13.08.2025
Igen den 18.08.2025 nu med henvisning til at jeg skriver en anmeldelse hvis jeg ikke senest har hørt noget den 18.08.2025
Intet hørt, derfor denne anmeldelse.
Latterlig support skal man da lede længde efter.

Clearhaus からの回答
Hvad er det der sker…ingen udbetalinger, ingen opdateringer og vi mangler pengene i vores lille rideklub.
For det første trækker de hver måned alle udbetalinger til omkring den 10. I dag har vi den 14. og stadig ingen penge.
Vi betaler oceaner af penge i gebyrer - ingen service…
Begynder at få ondt i maven da vi er afhængige af VORES penge, men ikke en lyd siden i fredags !! Er de konkurs ??
Bekymrende tanker fra kasserer i vores rideklub

Clearhaus からの回答
Hvis man kunne give minus stjerner så burde det være på sin plads.
Igen igen har de ikke en handlingsplan for de skal gøre i den situation, som de igen er i dag.
Manglede udbetaling i går, opdages i dag da vi er på kontoen.
Ingen besked på deres side om problemer, ingen mails modtaget, og ja ingen penge.
Bliver ikke ringet op, som aftalt, og nu talt med 2 medarbejder, der giver den samme dårlige undskyldning som de andre gange, når dette er sket.
Hvis man ber om at tale ved en medarbejder der ansvarlig, ja så er det desværre et nej, men måske også bedre at agerer som en struds.
Virkelig sørgeligt, men her må der andre samarbejdspartner på banen, for dette her dur ikke.
U
1 uges ulovlig tilbageholdelse af kundernes penge.
Vi som kunde, skulle igen gøre jer opmærksom på at i havde en fejl.
Og jeres undskyldning, om det var en teknisk fejl som var ude af jeres hænder, er heller ikke korrekt.
Vores bank var i kontakt med City Bank, som bekræftede, at Clearhaus ikke havde clearet overførselen/ udbetalingen til kunderne, også ikke gennemført.
Dette er ikke første gang dette sker!
Og samme undskyldning som de andre gange, teknisk problem der ikke er deres.
Ingen der tager ansvar!
Og så mener de, at det kun er få kunder der var berørte, arg passer det nu også?!!
Magen til uprofessionelt håndtering skal man lede længe efter.

Clearhaus からの回答
Utrolig uprofessionel og langsom ansøgningsproces. Der bliver gang på gang spurgt om de samme ting og der bliver forespurgt krav som allerede er opfyldt. Hver gang man sender noget ind til dem, går der ca. 1 uge før der kommer svar - og så kommer de igen med spørgsmål der allerede er besvaret og krav der allerede er imødekommet. Magen til sjusk mindes jeg ikke at have oplevet før.

Clearhaus からの回答
Bjarke hjalp mig i mål, og han var fantastisk. Fulgte op på sagen dagligt. SÅDAN!.. tak for dig.
Men inden det, så blev jeg bare overladt til mig selv. Jeg fik ikke henvendelse på mail om det jeg reelt manglede at fylde for at bliver "godkendt", så det er jeg ikke tilfreds med og har ikke noget med ham at gøre.
Jeg har mistet en hel måneds omsætning, fordi jeg ikke blev oplyst om hvad jeg manglede at udfylde.

Clearhaus からの回答
Stor ros skal gives til Rune Kirstein, som virkelig formår at give en god oplevelse igen og igen. Altid behjælpelig og kommer med hurtig svar, hver gang.
5/5 herfra!

Clearhaus からの回答
Virkelig omfattende og venlig support. Jeg havde problemer med betaling via min nye hjemmeside - og er lidt på bar bund på området. Jeg oplevede virkelig god support og blev bl.a. ringet op for at følge op på mails, og sikre jeg forstod, hvad jeg skulle gøre.

Clearhaus からの回答
Indtil nu kun positivt at sige . Rimelig hurtig kundeservice som blev fulgt helt til døren . Kan klart anbefale clearhaus

Clearhaus からの回答
Jeg sendte min ansøgning til Clearhaus for et godt stykke tid siden, og selvom processen startede med en del krav, oplevede jeg en utrolig god dialog undervejs. Andrea fra Clearhaus har været en kæmpe hjælp, guidet mig sikkert gennem hele processen og sørget for, at vi kom godt i mål.
Jeg tror, det er vigtigt for erhvervsdrivende at huske på, at de krav, virksomheder som Clearhaus stiller, faktisk er til vores egen fordel i sidste ende.
Jeg vil klart anbefale Clearhaus til andre erhvervsdrivende. De har været hurtige til at svare, og dialogen har hele vejen igennem været professionel, hjælpsom og imødekommende.

Clearhaus からの回答
Den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet i processen om at blive oprettet hos Clearhaus tog det næsten 14 dage, jeg snakkede med 5 forskellige kundeservicemedarbejdere, og især den kære *** ville have en hel masse irrelevant dokumentation - Jeg sendte dokumentationen til Clearhuas, efter en allerede forfærdelig oplevelse, det tog meget lang tid om at få kigget på min ansøgning. Pludselig får jeg en mail hvor der står at de har afvist min ansøgning, og da jeg ringer til dem, vil de ikke fortælle hvorfor.
Jeg anbefaler på det kraftigste at alle jer derude går en lang lang lang lang lang omvej, gerne længere ud end solen, om Clearhaus. - Jeg har aldrig oplevet så ringe service, og så dårlig og arrogant holding til hverdagen...
Hvis jeg kunne give minus-stjerner havde jeg gjort det

Clearhaus からの回答
Overall very happy with the help I have received from Clearhaus during onbording.

Clearhaus からの回答
Som nyopstartet virksomhed, er det en sand fornøjelse at samarbejde med Clearhaus.
Deres kundesupportere er dygtige, venlige og effektive, og man føler sig altid taget seriøst.
Vi føler os meget trygge ved at bruge Clearhaus. Hos dem får man ikke bare teknisk kvalitet, man får også en kundeservice, som er i topform.
Den varmeste anbefaling fra os.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。