Som Norsk kunde er jeg veldig fornøyd som kunde av Quickpay. Wenkel og integrere i Woocommerce som vi bruker i våre nettbutikker. Support er raskt på saken når man trenger endringer og har god ko... もっと見る

企業が回答しました
QuickPay's solutions have always been a breeze to set up, especially compared to some of the other PSP's out there (don't go looking for them, just go with QuickPay). Their general set of features and... もっと見る
Svindlere som afvisere ens forretning selvom de har samarbejdet med andre forretninger som sælger samme produkter som dem de afviser. Cartel lign ordninger. Finanstilsynet eller ekstrabladet bl... もっと見る
企業が回答しました
Super service, selv lige før de lukkede telefonen ned, vores konto var blevet lukket af vores tidligere webudbyder ved en fejl. Thomas ved Quickpay blev lidt længere for at få os op at køre igen. Supe... もっと見る
Betalingsgateway, Quickpay internet betalingsgateway
P. O. Pedersens Vej 2, 8200, Aarhus N, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Notting went wrong i just ask for the Jón working

Quickpay ApS からの回答
Vi talte med QuickPay supporten tidligere idag mandag d. 03.11 ang. to sager.
Den første handlede om, at de tirsdag d. 28.10 og fuldstændig uden varsel skiftede IP-adresse til deres callback, hvilket medførte at vores webshop gik ned, og ikke kunne modtage betalinger.
Vi tog således fat på vores udvikler, da vi opdagede nedbruddet sidst på eftermiddagen. Om formiddagen onsdag d. 29.10 meddelte vores udvikler, at de vil kigge på sagen, hvorefter det tog dem hele onsdagen og torsdag formiddag, at lokalisere og rette QuickPay’s ødelæggelser. Ikke mindst fordi vi benytter Cloudflare, var det nærmest en håbløs opgave der endte med, at koste os en formue til vores udvikler, som tager hele kr. 995,00 i timen.
Dernæst havde vores udvikler opdaget, at der i vores QuickPay opsætning og indstillinger stod et forkert butiks URL, hvorefter de tilføjede det korrekte. Senere fjernede vi så selv den fejlagtige URL-adresse.
Da vi en dag senere og lørdag d. 01.11 modtog vores månedlige faktura fra QuickPay fremgik det til vores store overraskelse, at vi er blevet opkrævet et gebyr på kr. 49,00 for at have to butiks URL’ere.
Dybt rystende var, at QuickPay supporten var fuldstændig ligeglade omkring, hvad der var hændt os og var på ingen måde villige til, at tage noget som helst ansvar på sig!
Herefter vil der næppe komme andet nu, end et hav af dumme undskyldninger fra dem om, hvor meget de beklager fejlen og uheldet.

Quickpay ApS からの回答
Thomas gav en klar og letforståelig instruktion til hvordan jeg kunne løse mit problem med at få vist Google Pay og Apple Pay i betalingsvinduet i vores webshop.

Quickpay ApS からの回答
Nemt system at bruge og yderst hurtig og professionel hjælp at hente, hvis der skulle opstå problemer.

Altid en fornøjelse med supportforståelse for brugerfejl 40 ;-D

Quickpay ApS からの回答
I found that they were extremely unprofessional and definitely wouldn't recommend them.
They charge upfront to use their service, then say you can't collect any money from customers, limit $1k in transactions in 30 days (seriously), and then still need to 'verify'.
They were asking for a social security number? Red flags, for sure.
I thought I'd signed up to QuickPay but they diverted me to a company called 'Clearhaus'? (a group I'd never heard of).
I never signed up with this group and don't even know why they were contacting me!

Quickpay ApS からの回答
Vi blev hacket og vores konto blev slettet af hackeren. Quickpay var lynhurtige til at hjælpe os, og genåbne kontoerne. Et stort tak til den flinke medarbejder der hjalp os

Quickpay ApS からの回答
Hurtig svar og meget god til hjælpe. Jeg er glad for at have valgt Quickpay

Quickpay ApS からの回答
Super betjening på mail - har opdaget et problem mens jeg var på ferie - supporten hjalp mig med at løse det selv om det var svært for mig at være online - rart når de ægte svarer og selv kan tænke og tage styring 🌺🌺

Quickpay ApS からの回答
QuickPay har en fantastisk god kundeservice.
Lynhurtigt svar på min henvendelse og kom med en god løsning.

Quickpay ApS からの回答
Kunne jeg give 100 stjerner havde jeg gjort det!
Quickpay fiksede et virkelig vigtig problem på min webshop i løbet af ingen tid! Hurtigt svar på mail- hurtig løst opgave og en glad og lette kunde.
Opgaven blev løst omkring påske- og ALT virker og ingen problemer.
Tak!

Quickpay ApS からの回答
Jeg kan varmt anbefale QuickPay! Produkterne er overskuelige og nemme at forstå, og kundeservicen er helt i top. Thomas var især super hjælpsom i forbindelse med et midlertidigt abonnementsskift – det hele blev klaret hurtigt og gnidningsfrit. Tusind tak for hjælpen!

Quickpay ApS からの回答
Har nogle få gange søgt hjælp hos Quickpay. Er altid super venlige og meget professionelle.
Specielt tak til Thomas Rosser for god tålmodighed og fantastisk evne til at forklare.

Quickpay ApS からの回答
God service og support af flere omgange.
Specielt tak til Jacob Hovgard for tålmodighed og god hjælp:-)

Quickpay ApS からの回答
Det er altid vigtigt i den dynamiske online betalings verden, at få hurtig support og svar på transaktions spørgsmål der kan have indflydelse på din forretnings cashflow. Og her er det en fornøjelse med Quick support !

Quickpay ApS からの回答
Altid hurtig og præcis hjælp fra deres support.
Jeg har brugt QP gennem den del år, og har aldrig haft behov eller lyst til at skifte til en anden gateway.
Det fungerer 99,9% af tiden og, hvis der er et eller andet som driller, får man hurtig og god hjælp med det samme.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。