Dramat! ZrezygnowaÅam z zamówienia a oni i tak je po 3 dniach wysÅali. Nie odpisujÄ na maile, trzeba pisac kilka razy. DostaÅam w koÅcu etykiete zwrotnÄ , nadaÅam paczkÄ ale nikt tej paczki nie od... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
kupiÅam bo chciaÅam siÄ przekonaÄ czy faktycznie jest taki dobry, jak opisujÄ to inni. PodkÅad poczÄ tkowo biaÅy nagle zmieniÅ kolor idealnie dopasowaÅ siÄ do mojej karnacji. Trzyma siÄ idealnie caÅy d... ãã£ãšèŠã
UÅŒywam podladu i mam 52 lata i jest Åwietny, nie wchodzi z marszki mimiczne albo te, które z wiekiem siÄ nagromadziÅy. Z resztÄ moja mama i jej koleÅŒanka które moja po 70 sÄ zadowolone gdyÅŒ twarz oddy... ãã£ãšèŠã
Bardzo dobry podkÅad do jasnej cery, na poczÄ tku wydajÄ siÄ, ÅŒe caÅa powierzchnia twarzy jest mokra po naÅoÅŒeniu ale po chwili podkÅad siÄ wchÅania. Nie blokuje porów i nie powoduje podraÅŒnieÅ. Twarz... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 45ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dramat
Dramat!
ZrezygnowaÅam z zamówienia a oni i tak je po 3 dniach wysÅali.
Nie odpisujÄ
na maile, trzeba pisac kilka razy. DostaÅam w koÅcu etykiete zwrotnÄ
, nadaÅam paczkÄ ale nikt tej paczki nie odebraÅ z paczkomatu. Paczka wÅaÅnie do mnie wraca! To jest jedno wielkie oszustwo! Masakra!
Nie polecam do tej pory nie dostaÅamâŠ
Nie polecam do tej pory nie dostaÅam paczki a jest zapÅacona nie odpisujÄ na wiadomoÅci nie zamawiajcie nic ignorujÄ klientów
Paczka idzie z Holandii
Paczka idzie z Holandii, faktycznie powinni informowaÄ, ÅŒe nie z Polski, ake ogólnie nie czekaÅam dÅugo - wszystko jest ok z kosmetykami. Najlepszy tusz
Zamówienie nie dociera
Zamówienie nie dociera, mija juz tydzieÅ. A we wtorek (dziÅ jest piÄ tek) dostaÅam powiadomienie, ze moja przesyÅka zostaÅa wysÅana. PiszÄ do nich od dwóch dni, zero odzewu. Tragedia. Nie polecam!
ChiÅskie produkty z nadrukiem marki
ChiÅskie produkty z nadrukiem marki, identyczne skÅady i opakowania na aliexpress sÄ za grosze. Do tego moja paczka miaÅa przyjÅÄ w max 5 dni, szÅa ponad dwa tygodnie, bo jak siÄ okazaÅo kiedy sprawdziÅam Åledzenie zamówienia, szÅa wÅaÅnie z chin ;)
Åwietny podkÅad do twarzy
Åwietny podkÅad do twarzy, dopasowuje siÄ do koloru skóry. Aktualnie, nie zamieniÄ na ÅŒaden inny. â€ïž
w promce super cena
w promce super cena, spelniÅ moje oczekiwania
PiÄknie kryje i wyglÄ da bardzoâŠ
PiÄknie kryje i wyglÄ da bardzo naturalnie
TroszkÄ czekaÅam na paczkÄ bo taki boomâŠ
TroszkÄ czekaÅam na paczkÄ bo taki boom na te kosmetyki, ale nie dziwiÄ siÄ. Mega lekki podkÅad, bÅyszczyk z peptydami super.
Wszystko w porzÄ dku
Wszystko w porzÄ dku, dostawa szybka, skÅad bardzo w porzÄ dku kosmetyków, JuÅŒ drugÄ buteleczkÄ zamawiam
zamówiÅam podkÅapodkÅad dopasowujÄ cy siÄ do koloru skóry Clementad dopasowujÄ cy siÄ doâŠ
zamówiÅam podkÅad dopasowujÄ cy siÄ do koloru skóry Clementa- zamówienie dostaÅam po ponad miesiÄ cu dopiero - nigdzie przy skÅadaniu zamówienia nie byÅo informacji o aÅŒ tak dÅugim czasie oczekiwania. Samym produktem teÅŒ jestem rozczarowana, moÅŒna go stosowaÄ ale za tÄ cenÄ to znajdziecie lepsze produkty. SÅabo kryje. SkÅad zawiera teÅŒ bardzo duÅŒo szkodliwych substancji tj Dimethicone, PEG, Phenoxyethanol.
PodkÅad
PodkÅad dobrze siÄ rozprowadza, jednak nie do koÅca chyba utlenia siÄ do koloru mojej skóry, wydaje mi siÄ jaÅniejszy.
10/10 wedÅug kosmetyki
10/10 wedÅug kosmetyki. MiaÅam doczynienia teÅŒ z obsÅugÄ klienta i teÅŒ rozwiÄ zali mojÄ sprawÄ szybko wiÄc polecam
w koÅcu podkÅad ktory sie nie zapycha wâŠ
w koÅcu podkÅad ktory sie nie zapycha w te zmarszczki pod oczami!! krycie Årednie wiec dla mnie super, nie ma efektu maski, wyglada jak skora a nie jak plastik. Firma bardzo w porzÄ dku, polecam
PodkÅad jest super...
Åwietny podkÅad
Åwietny podkÅad , który wygÅadza cerÄ bez efektu maski . Polecam
Produkty w peÅni speÅniÅy mojeâŠ
Produkty w peÅni speÅniÅy moje oczekiwania. Polecam.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam! ZamówiÅam podkÅad. Nigdzie na stronie nie byÅo informacji, ÅŒe kosmetyki to produkt z Chin. Po tygodniu oczekiwania i pozyskaniu informacji, ÅŒe zamówiÅam produkt chiÅski wysÅaÅam do clementy mail z proÅbÄ o informacje jak mogÄ odstÄ piÄ od umowy. Powiedziano mi, ÅŒe towar zostaÅ wysÅany i mogÄ nie odbieraÄ przesyÅki, po czym po powrocie i kolejnych 14 dniach zamówienie sie anuluje i otrzymam zwrot Årodków. WysÅaÅam screena z numerem zamówienia i statusem "zamówiony" a nie "wysÅany". SpytaÅam dlaczego wprowadzajÄ w bÅÄ d po czym dostaÅam lakonicznÄ odpowiedź, ÅŒe towar jest spakowany i czeka na kuriera. Czyli towar, który jest niewysÅany, ma zostaÄ wysÅany do klienta, klient czeka 2 dni nie odbierajÄ c aby towar wróciÅ do nadawcy. Czekam kolejne 14 dni aÅŒ zamówienie siÄ anuluje, a potem zapewne kilka dni na zwrot Årodków. W momencie gdy towar byÅ u nadawcy powinno siÄ anulowaÄ zamówienie zgodnie z art. 32 ustawy z 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta. Zdaje siÄ, ÅŒe zgÅoszÄ sprawÄ do UOKiK.
PrzesyÅka szÅa 5 razy dÅuÅŒej niÅŒâŠ
PrzesyÅka szÅa 5 razy dÅuÅŒej niÅŒ dostaÅam informacjÄ, podkÅada niby super kryjÄ cy nie nadaje siÄ do niczego. Nie polecam, pieniÄ dze wyrzucone.
Czekam juÅŒ 10 dni i tylko otrzymujÄâŠ
Czekam juÅŒ 10 dni i tylko otrzymujÄ informacje ÅŒe przepraszamy, wkrótce dotrze produkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã