PotwierdzajÄ siÄ negatywne opinie o ELVENA. Sklep to typowy krzak. Zakupione dla ÅŒony obuwie okazaÅo siÄ za duÅŒe. ChciaÅem dokonaÄ zwrotu niestety ten sklep krzak oferuje mi 10% zwrot kasy a obuwie m... ãã£ãšèŠã
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Firma posÅuguje siÄ europejskim adresem siedziby (SP Elvena, Holandia) oraz polskim kontem bankowym, co wzbudza zaufanie klienta. Niestety, w momencie c... ãã£ãšèŠã
Nie polecam, uwaÅŒajcie!!!! Totalne oszustwo!!! Sukienka badziewna, brak wykoÅczenia przy rÄkawku ZÅej jakoÅci materiaÅ, zamiast zwrotu produktu, proponujÄ 10% zwrotu ceny sukienki bez odsyÅania, p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Firma ktora nie zasÅuguje nawet naâŠ
Firma ktora nie zasÅuguje nawet na jednÄ gwiazdkÄ oszuÅci sprzedajÄ cy badziew z Chin
Nie mogÅam anulowaÄ zakupu, towar niezgodny z ofertÄ .
Buty które przyszly to jakaÅ tania podróbka, ÅmierdzÄ klejem, nawet paski sÄ nierowno powszywane, nie te proporcje... Tragedia.... zupeÅnie nie przypominajÄ tych na stronie sklepu. Reklamacja zupeÅnie olana, odpowiadajÄ nie na temat. Ja zgÅaszam sprawÄ do Europejskiego Centrum Konsumenckiego, do rzecznika konsumentów i do UOKiK. Niech ktoÅ sie w koÅcu za nich weźmie.
Jedna gwiazdka to za duÅŒo
Jedna gwiazdka to za duÅŒo. OszuÅci. JakoÅ materiaÅu mega sÅaba, uszyte jeszcze gorzej. Nie ma praktycznie moÅŒliwoÅci zwrotu, bo to firma z Chin i....
OszuÅci
OszuÅci, wysyÅajÄ tani badziew z Chin, zdjÄcia a rzeczywistoÅÄ to dwie róŌne rzeczy. Paczka szÅa bardzo dÅugo a jeÅli chcesz zrobiÄ zwrot musisz odesÅaÄ paczkÄ do Chin co jest nieopÅacalne. ZwracajÄ jakiÅ Åmieszny procent kwoty.
Oszustwo brak moÅŒliwoÅci zwrotu i pieniÄdzy
Oszustwo!!!!!! Produkt niezgodny z opisem â otrzymany towar znaczÄ
co róŌni siÄ od tego przedstawionego na zdjÄciach i w opisie oferty.
* Inny materiaÅ â ubranie zostaÅo wykonane z zupeÅnie innego materiaÅu niÅŒ deklarowany, co wpÅywa na jego wyglÄ
d i jakoÅÄ.
* Inny krój i styl â fason nie odpowiada temu z oferty,
* Bardzo niska jakoÅÄ wykonania â wykoÅczenie i szycie pozostawiajÄ
wiele do ÅŒyczenia i nie odpowiadajÄ
cenie produktu.
* Brak moÅŒliwoÅci bezpÅatnego zwrotu â sprzedawca nie zapewnia uczciwej procedury zwrotu.
* Symboliczna rekompensata â mimo ewidentnej niezgodnoÅci towaru z opisem zaproponowano jedynie 15% zwrotu pieniÄdzy, co jest nieakceptowalne.
* Kosztowny zwrot â aby odesÅaÄ produkt, kupujÄ
cy musi sam pokryÄ koszty wysyÅki oraz ewentualne opÅaty celne, co czyni zwrot praktycznie nieopÅacalnym.
* ObsÅuga klienta nie rozwiÄ
zuje problemu â zamiast zaproponowaÄ peÅny zwrot lub wymianÄ zgodnÄ
z ofertÄ
, sprzedawca próbuje zniechÄciÄ do reklamacji. Nie polecam zakupów â moje doÅwiadczenie byÅo bardzo rozczarowujÄ
ce i uwaÅŒam, ÅŒe oferta wprowadza klientów w bÅÄ
d.
Na sandaÅy czekaÅam 1,5 miesiÄ ca
Na sandaÅy czekaÅam 1,5 miesiÄ ca. WyglÄ dem nie przypominajÄ tych ze zdjÄcia na stronie. Fatalna jakoÅÄ wykonania, pogniecione. Dla mnie to zwykÅe oszustwo.
PotwierdzajÄ siÄ negatywne opinie oâŠ
PotwierdzajÄ
siÄ negatywne opinie o ELVENA. Sklep to typowy krzak. Zakupione dla ÅŒony obuwie okazaÅo siÄ za duÅŒe. ChciaÅem dokonaÄ zwrotu niestety ten sklep krzak oferuje mi 10% zwrot kasy a obuwie mam zatrzymaÄ albo komuÅ podarowaÄ. Jaja sobie robiÄ
"firma" (celowo z maÅej litery) jak dla mnie to typowy wyÅudzacz kasy od klientów. Niestety i na nie trafiÅo. OmijaÄ ich jak najdalej.
Tragedia
Sukienka na zdjÄciu ma inny krój. 100% poliester.
Tragedia.
Nie polecam, uwaÅŒajcie!!!!
Totalne oszustwo!!!
Sukienka badziewna, brak wykoÅczenia przy rÄkawku
ZÅej jakoÅci materiaÅ, zamiast zwrotu produktu, proponujÄ
10% zwrotu ceny sukienki bez odsyÅania, poniewaÅŒ "ze wzglÄdu na ochronÄ Årodowiska" oraz duÅŒy koszt wysyÅki do Azji
Uprzedzam przed zakupem w sklepie Elvena!!!
Nie polecam tego sklepu.
Nie polecam tego sklepu.
Informacje na stronie dotyczÄ
ce zwrotów sÄ
niejasne i nie odzwierciedlajÄ
rzeczywistych warunków. Po zakupie okazaÅo siÄ, ÅŒe zwrot wiÄ
ÅŒe siÄ z bardzo wysokimi kosztami wysyÅki do zagranicznego magazynu, o czym nie byÅo to jasno zakomunikowane przed zakupem.
W moim przypadku zaproponowano jedynie czÄÅciowy zwrot 10% zamiast peÅnego zwrotu, co uwaÅŒam za nieuczciwe i niezgodne z oczekiwaniami konsumenta.
Proces zwrotu jest skomplikowany i wprowadza klienta w bÅÄ
d.
Zamiast super produktu przesyÅajÄ
szmatÄ nie zgodna z zamówieniem.
ChiÅski badziew
Tragiczny materiaÅ, chiÅskie badziewie, czujÄ siÄ oszukana. PrzesyÅka szÅa od 13 czerwca a przyszÅa dopiero 1 lipca. Nie polecam tej firmy i bÄdÄ wszystkich zniechÄcaÄ do zakupu.
UwaÅŒajcie na ta firme .
UwaÅŒajcie na ta firme .
Kasa poszÅa brak dostawy .
OszukujÄ
klientów.
Sprawa juŌ u adwokata .
Zapraszam do kontaktu kogo oszukali bÄdzie pozew zbiorowy .
NIE POLECAM!!
Tak jak w pozostaÅych recenzjach, sukienka, którÄ dostaÅam jest zupeÅnie inna niÅŒ na zdjÄciu. Brak moÅŒliwoÅci zwrotu, twierdzÄ , ÅŒe bÄdzie mnie to kosztowaÄ minimum 120 zÅ. Nie polecam
ZÅodzieje pieniÄ dze biorÄ a paczek nieâŠ
ZÅodzieje pieniÄ dze biorÄ a paczek nie wysyÅajÄ !!!
Firma rzekomo sprzedaje polski produktâŠ
Firma rzekomo sprzedaje polski produkt a tak naprawdÄ idzie to z Azji, dÅugo sie czeka na dostawÄ i jeszcze problem ÅŒeby oddaÄ, nie chcÄ podaÄ adresu zwrotu, jak juÅŒ podadzÄ to koszt wysyÅki jest ogromny, produkt nie odpowiada opisom ani rozmiarom, dlatego ku przestrodze nie polecam zamawiaÄ stamtÄ d niczego bo koszt wysyÅki przekracza koszt produktu.
Negatywne doÅwiadczenia po zakupach wâŠ
Negatywne doÅwiadczenia po zakupach w firmie Elvena. Numer zamówienia #2694. Nie dostaÅam sukienki, którÄ zamawiaÅam i widziaÅam na zdjÄciu, materiaÅ niskiej jakoÅci, inny kolor. Na zdjÄciu elegancka suknia. Niestety zdjÄcia sÄ generowane przez AI, tak aby klientów wprowadziÄ w bÅÄ d i zachÄciÄ do zakupu.Zwrot nie jest ÅatwÄ i taniÄ sprawÄ , bo trzeba towar odesÅaÄ do magazynu w Azji. Koszty zwrotu mogÄ przekroczyÄ wartoÅÄ zakupionego towaru. Na tym wÅaÅnie zarabia firma, bo bezsilni klienci rezygnujÄ z dochodzenia swoich praw. Korespondencja z ElvenÄ , wysÅane zdjÄcia porównujÄ ce sukniÄ ze strony internetowej i zdjÄcia otrzymanej sukienki teÅŒ niczego nie zaÅatwiÄ .
Niestety otrzymany produkt ma siÄ nijakâŠ
Niestety otrzymany produkt ma siÄ nijak do prezentowanych zdjÄÄ. Bardzo niska jakoÅÄ, zapach stÄchlizny, brak detali typu kieszonki, przeszycia, inna tkanina.
Kompletny brak moÅŒliwoÅci dokonania reklamacji, sklep karze na wÅasny koszt odesÅaÄ towar do magazynu w Chinach, pomimo przekazania dokÅadnej dokumentacji zdjÄciowej i bezsprzecznej racji po stronie konsumenta. ZdjÄcia generowane AI a produkt rzeczywisty to straszny szajs. Zdecydowanie unikaÄ!
Firma sprzedaje towar z Azji
Firma sprzedaje towar z Azji, ani szybka wysyÅka, ani zwrot w 30 dni tylko tracisz pieniÄ dze bo towar bardzo kiepskiej jakoÅci plus jeÅli zwrócisz towar opÅata za wysyÅkÄ nie jest zwracana. Koszmar!ZdjÄcia ze strony nijak nie majÄ siÄ do otrzymanego towaru.
Szkoda ze nie przeczytaÅam recenzjiâŠ
Szkoda ze nie przeczytaÅam recenzji przed zamówieniem. Stanowczo odradzam zakupu w tej firmie. Na zdjÄciach towar prezentuje siÄ elegancko, jednak to co otrzymaÅam w niczym go nie przypomina.
Szkoda ze nie mogÄ zaÅÄ
czyÄ zdjÄÄ
Brak sÅów i gwiazdki zero!!@@
Szkoda ÅŒe nie moÅŒna daÄ gwiazdki zero. Szajs jak nie wiem, paczka dostarczona , elegancki towar na stronie a to co przyszÅo to DRAMAT , SYF!!!! MateriaÅ najtaÅszy u ChiÅczyków, wygniecione jak psu z gardÅa. NIE POLECAM!!!
UNIKAJCIE TEJ STRONY!!!!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ