レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Firma posługuje się europejskim adresem siedziby (SP Elvena, Holandia) oraz polskim kontem bankowym, co wzbudza zaufanie klienta. Niestety, w momencie c... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam, uwaÅŒajcie!!!! Totalne oszustwo!!! Sukienka badziewna, brak wykończenia przy rękawku Złej jakości materiał, zamiast zwrotu produktu, proponują 10% zwrotu ceny sukienki bez odsyłania, p... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Nie mogłam anulować zakupu, towar niezgodny z ofertą.

Buty które przyszly to jakaś tania podróbka, śmierdzą klejem, nawet paski są nierowno powszywane, nie te proporcje... Tragedia.... zupełnie nie przypominają tych na stronie sklepu. Reklamacja zupełnie olana, odpowiadają nie na temat. Ja zgłaszam sprawę do Europejskiego Centrum Konsumenckiego, do rzecznika konsumentów i do UOKiK. Niech ktoś sie w końcu za nich weźmie.

2026幎6月20日

Oszuści

Oszuści, wysyłają tani badziew z Chin, zdjęcia a rzeczywistość to dwie róŌne rzeczy. Paczka szła bardzo długo a jeśli chcesz zrobić zwrot musisz odesłać paczkę do Chin co jest nieopłacalne. Zwracają jakiś śmieszny procent kwoty.

2026幎7月14日
5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo brak moÅŒliwości zwrotu i pieniędzy

Oszustwo!!!!!! Produkt niezgodny z opisem – otrzymany towar znacząco róŌni się od tego przedstawionego na zdjęciach i w opisie oferty.
* Inny materiał – ubranie zostało wykonane z zupełnie innego materiału niÅŒ deklarowany, co wpływa na jego wygląd i jakość.
* Inny krój i styl – fason nie odpowiada temu z oferty,
* Bardzo niska jakość wykonania – wykończenie i szycie pozostawiają wiele do ÅŒyczenia i nie odpowiadają cenie produktu.
* Brak moÅŒliwości bezpłatnego zwrotu – sprzedawca nie zapewnia uczciwej procedury zwrotu.
* Symboliczna rekompensata – mimo ewidentnej niezgodności towaru z opisem zaproponowano jedynie 15% zwrotu pieniędzy, co jest nieakceptowalne.
* Kosztowny zwrot – aby odesłać produkt, kupujący musi sam pokryć koszty wysyłki oraz ewentualne opłaty celne, co czyni zwrot praktycznie nieopłacalnym.
* Obsługa klienta nie rozwiązuje problemu – zamiast zaproponować pełny zwrot lub wymianę zgodną z ofertą, sprzedawca próbuje zniechęcić do reklamacji. Nie polecam zakupów – moje doświadczenie było bardzo rozczarowujące i uwaÅŒam, ÅŒe oferta wprowadza klientów w błąd.

2026幎6月14日
5぀星のうち1の評䟡

Potwierdzają się negatywne opinie o

Potwierdzają się negatywne opinie o ELVENA. Sklep to typowy krzak. Zakupione dla ÅŒony obuwie okazało się za duÅŒe. Chciałem dokonać zwrotu niestety ten sklep krzak oferuje mi 10% zwrot kasy a obuwie mam zatrzymać albo komuś podarować. Jaja sobie robią
"firma" (celowo z małej litery) jak dla mnie to typowy wyłudzacz kasy od klientów. Niestety i na nie trafiło. Omijać ich jak najdalej.

2026幎7月9日

Nie polecam, uwaÅŒajcie!!!!
Totalne oszustwo!!!
Sukienka badziewna, brak wykończenia przy rękawku
Złej jakości materiał, zamiast zwrotu produktu, proponują 10% zwrotu ceny sukienki bez odsyłania, poniewaÅŒ "ze względu na ochronę środowiska" oraz duÅŒy koszt wysyłki do Azji
Uprzedzam przed zakupem w sklepie Elvena!!!

2026幎7月7日

Nie polecam tego sklepu.

Nie polecam tego sklepu.

Informacje na stronie dotyczące zwrotów są niejasne i nie odzwierciedlają rzeczywistych warunków. Po zakupie okazało się, ÅŒe zwrot wiÄ…ÅŒe się z bardzo wysokimi kosztami wysyłki do zagranicznego magazynu, o czym nie było to jasno zakomunikowane przed zakupem.

W moim przypadku zaproponowano jedynie częściowy zwrot 10% zamiast pełnego zwrotu, co uwaÅŒam za nieuczciwe i niezgodne z oczekiwaniami konsumenta.

Proces zwrotu jest skomplikowany i wprowadza klienta w błąd.

Zamiast super produktu przesyłają szmatę nie zgodna z zamówieniem.

2026幎7月2日

Chiński badziew

Tragiczny materiał, chińskie badziewie, czuję się oszukana. Przesyłka szła od 13 czerwca a przyszła dopiero 1 lipca. Nie polecam tej firmy i będę wszystkich zniechęcać do zakupu.

2026幎7月1日

NIE POLECAM!!

Tak jak w pozostałych recenzjach, sukienka, którą dostałam jest zupełnie inna niÅŒ na zdjęciu. Brak moÅŒliwości zwrotu, twierdzą, ÅŒe będzie mnie to kosztować minimum 120 zł. Nie polecam

2026幎6月16日
5぀星のうち1の評䟡

Firma rzekomo sprzedaje polski produkt

Firma rzekomo sprzedaje polski produkt a tak naprawdę idzie to z Azji, długo sie czeka na dostawę i jeszcze problem ÅŒeby oddać, nie chcą podać adresu zwrotu, jak juÅŒ podadzą to koszt wysyłki jest ogromny, produkt nie odpowiada opisom ani rozmiarom, dlatego ku przestrodze nie polecam zamawiać stamtąd niczego bo koszt wysyłki przekracza koszt produktu.

2026幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

Negatywne doświadczenia po zakupach w

Negatywne doświadczenia po zakupach w firmie Elvena. Numer zamówienia #2694. Nie dostałam sukienki, którą zamawiałam i widziałam na zdjęciu, materiał niskiej jakości, inny kolor. Na zdjęciu elegancka suknia. Niestety zdjęcia są generowane przez AI, tak aby klientów wprowadzić w błąd i zachęcić do zakupu.Zwrot nie jest łatwą i tanią sprawą, bo trzeba towar odesłać do magazynu w Azji. Koszty zwrotu mogą przekroczyć wartość zakupionego towaru. Na tym właśnie zarabia firma, bo bezsilni klienci rezygnują z dochodzenia swoich praw. Korespondencja z Elveną, wysłane zdjęcia porównujące suknię ze strony internetowej i zdjęcia otrzymanej sukienki teÅŒ niczego nie załatwią.

2026幎6月11日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety otrzymany produkt ma się nijak

Niestety otrzymany produkt ma się nijak do prezentowanych zdjęć. Bardzo niska jakość, zapach stęchlizny, brak detali typu kieszonki, przeszycia, inna tkanina.
Kompletny brak moÅŒliwości dokonania reklamacji, sklep karze na własny koszt odesłać towar do magazynu w Chinach, pomimo przekazania dokładnej dokumentacji zdjęciowej i bezsprzecznej racji po stronie konsumenta. Zdjęcia generowane AI a produkt rzeczywisty to straszny szajs. Zdecydowanie unikać!

2026幎6月22日

Firma sprzedaje towar z Azji

Firma sprzedaje towar z Azji, ani szybka wysyłka, ani zwrot w 30 dni tylko tracisz pieniądze bo towar bardzo kiepskiej jakości plus jeśli zwrócisz towar opłata za wysyłkę nie jest zwracana. Koszmar!Zdjęcia ze strony nijak nie mają się do otrzymanego towaru.

2026幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Brak słów i gwiazdki zero!!@@

Szkoda ÅŒe nie moÅŒna dać gwiazdki zero. Szajs jak nie wiem, paczka dostarczona , elegancki towar na stronie a to co przyszło to DRAMAT , SYF!!!! Materiał najtańszy u Chińczyków, wygniecione jak psu z gardła. NIE POLECAM!!!
UNIKAJCIE TEJ STRONY!!!!!

2026幎5月28日