䌁業情報

15件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Skuffet og Êrgerlig!

Vi startede et tilbygningsprojekt i okt ‘23 og det er stadig ikke afsluttet pÃ¥ trods af, at det hed sig at det ville tage ca. 3 mÃ¥neder. ‹

Vi har fÃ¥et sat forkerte ovenlysvinduer i vores tag og har en hÃ¥ndfuld mangler som ikke er ordnet og projektet er ej meddelt at vÊre fÊrdigt. ‹

Nu prÞver vi forgÊves forsÞgt, at fÃ¥ kontakt til CL huse. - men vi kan pÃ¥ ingen mÃ¥de fÃ¥ fat kontakt til dem, de har valgt totalt at ignorer alle vores opkald og beskeder.‹‹
Vi har flere gange fået lovning på, at de nok skal gÞre vores projekt fÊrdig, men vi fÞler os på ingen måde sikre på at det kommer til at ske.

Vi ved at firmaet blev ramt af noget internt bÞvl, hvilket har påvirket vores projekt - vi har vÊret MEGET large og forstående, men fÞler os helt overset efterhånden.

På trods af en god start og god mavefornemmelse, står vi desvÊrre nu med en meget dårlig oplevelse og et ufÊrdigt projekt!

Jeg håber dog stadig, at de som lovet kommer og gÞr projektet fÊrdig.

2025幎8月4日

Cl Huse kan ikke anbefales

Cl Huse skulle lave en tilbygning, badevÊrelse samt gulv og loft. Dette på ca fem måneder. Renoveringen skulle starte 14.05.2024 og vÊre fÊrdig slut september 2024. Under hele perioden er de forsinkede, dårlig og meget manglefuld kommunikation, hvor vi skulle rykke dem mange gange for svar og arbejde. Det indvendige bliver klar til indflytning med forsinkelse. Dog er der stadig en del der mangler indvendigt såsom liste, fjernelse af materialer og de sidste ting på badevÊrelset. Vi måtte til sidst selv lave bla. fuge og installation af ventilation. De ridsede gulvet på det ene vÊrelse, hvilket vi blev lovet kompensation for. Dette overholdte de ikke.
Undevejs blev vi lovet yderligere kompensation for det forsinkede arbejde fx fjernelse af fliser og gratis fÊrdigmeldelse til kommunen. Fliserne er stadig ikke fjernet.
Der er byggeskrald i indkÞrslen, asbesttag osv rundt på grunden. De lovede hver gang at fjerne det, men det gjorde de ikke.
Aktuelt står vi med en ufÊrdig tilbygning, materialer, byggeskrald og ingen respons fra CL Huse. Dette på trods af at vi nu har varslet opsigelse af kontrakt samt gjort krav på det pengemÊssige belÞb, som de skylder os.
Vi kan fortsat ikke komme i kontakt med firmaet og skal nu finde andre håndvÊrkere til fÊrdiggÞrelse af projektet.
CL Huse kan ikke anbefales.

2025幎6月16日

Vi fik lavet en tilbygning på 53 m2 via

Vi fik lavet en tilbygning på 53 m2 via CL-huse for knapt 2 år siden og hvordan kan vi beskrive processen? Nok mest af alt trÊttende og gennemgående frustrerende med dem som hovedentreprenÞr.

Bygningen står fortsat, den ros skal de have, men alt kommunikation og generelle angivelse af deadlines mv. evner de på ingen måde at leve op til. Det medvirkende til forsinkelser i entreprisen, sjusket finish, hvilket krÊvede utallige genbesÞg og knapt 1 års ventetid på at få lavet 1 års gennemgang - og lÊg dertil yderligere missede deadlines for at få fejludbedret.

Sidste kirsebÊr på toppen af CL-sundayen er den manglende udskiftning af tagdÊkningsplade, der var defekt/knÊkket ved gennemgangen. Stykket der var knÊkket blev taget med, fordi de mente, at se havde en plade liggende magen til, som de ville komme og sÊtte op. Her 4 måneder senere, 4 mails over 20 opkald senere er intet sket og vi hÞrer intet.

Tilbage står vi med en fuldstÊndig mangel på tillid til, at de evner/Þnsker at leve op til det de lover og så selvfÞlgelig et lille delvist blotlagt tag...

Vi kan på ingen tÊnkelig måde anbefale firmaet og har nul tillid til de rammer og deadlines selv sÊtte op.

Vi fik dem anbefalet via vores arkitekt Arkon, som, med egne ord, "ikke ville anbefale dem, hvis ikke de gjorde deres ting ordentligt". Vi gjorde selvfÞlgelig egen due diligence, men faldt ikke over elementer, der medvirkede til valg af anden entreprenÞr. Det kan vi desvÊrre kun vÊre Êrgerlige over den dag i dag. Styr for jeres egen skyld uden om dem, det skulle vi have gjort.

2025幎1月27日

Nyt sommerhus

CL-Huse stod for opfÞrelsen af vores nye sommerhus efter tegning fra egen arkitekt. Resultatet er superflot, og hele processen har vÊret prÊget af ordentlighed, omhu og professionalisme fra CL-Huses side. Aftalerne blev overholdt, og teamet er meget lÞsningsorienteret. De få og små bump, der har vÊret, er blevet lÞst hurtigt og kompetent. Vi kan varmt anbefale CL-Huse.

2022幎12月13日

Tilbygning

CL-Huse har udfÞrt totalenterprise i forbindelse med renovering af kÞkken og bryggers, samt bygget tilbygning med vÊrelse og bad.
Grundet Corona blev den forventede tidsramme overskredet, men de har vÊret gode til at lÞse uforudsete problemer hen af vejen, og fx gÞre kÞkken rummet fÊrdigt fÞrst så det stod klar til den dato vi havde bestilt levering af kÞkken.
Der har gennem hele processen vÊret en åben og positiv dialog.
Vi er tilfredse med det endelige resultat.

2022幎3月13日

Vi fik lavet en tilbygning i trÊ pÃ¥ 40

Vi fik lavet en tilbygning i trÊ på 40 m2 i efteråret 2020. Servicen og kommunikationsniveauet var rigtig fin, og resultatet er blevet flot. Der blev arbejdet effektivt, og eneste udfordring var murerarbejdet i badet, som der blev rettet op på. De kommunikerer bedst på sms og telefon frem for mail.

2021幎11月5日

Effektive, dygtige og pålidelige

CLhuse har totalrenoveret vores kÊlder på 75 kvm på blot 7 uger i SÞborg. Renoveringen har bl.a. bestået i udgravning, efterisolering, lagt gulvvarme, lagt trÊgulve og isat nye vinduer og dÞre. Der er også i forbindelse med renoveringen blevet udgravet og etableret en flot terrasse ud fra det ene vÊrelse. Vi er meget tilfredse med resultatet. CLhuse kom hver morgen til tiden som aftalt og arbejdede effektivt, og der var under hele byggeprocessen en rigtig god dialog med Mikael. Vi kan kun anbefale CLhuse, og vi vil helt sikkert også selv ringe til CLhuse igen, hvis vi skal have renoveret mere på huset.

2021幎5月22日
自発的なレビュヌ

Total renovation af kÊlder i topklasse

Fik i andet halvår af 2020 total renoveret kÊlderen inkl. to ekstra badevÊrelser af CL-huse. Det var en god og tryg oplevelse, hvor Mikael og Rune fremstod professionelle og serviceminded hele vejen igennem. Både i opstartsfasen og i lÞbet af forlÞbet, var de gode til at komme med lÞsninger, som passede os og vores smag.

De ting, der opstod under byggeriet, som vi ikke var tilfredse med, blev lÞst hurtigt og effektivt af Mikael med det samme og uden merregning. Det var sÊrligt med en VVS-underleverandÞr, der var nogle udfordringer, men det lÞste Mikael på fornem vis.

Skal vi have lavet yderligere forbedringer, så ringer vi helt klart til Mikael igen.

2021幎3月30日

Effektive og dygtige håndvÊrkere

Har fået bygget ny carport, med tilhÞrende skur, af CL Huse, og kan kun rose dem for deres arbejde. Det har vÊret en fornÞjelse at se håndvÊrkere, der sÊtter en Êre i sit arbejde. De har mÞdt til de aftalte tidspunkter, og blevet fÊrdig fÞr forventet.
Vil helt klart bruge dem igen.

2020幎12月9日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - perfekt resultat!
I sommeren 2019 kÞbte vi et gammelt hus. Det var meget smÃ¥t, var fra 1938 og trÊngte i den grad til en kÊrlig hÃ¥nd. PÃ¥ anbefaling fra et vennepar, kontaktede vi CL-Huse. Den 1. januar 2020 overtog vi huset, og den 2. januar stod vi pÃ¥ grunden med CL-Huse. Projektet bestod af en tilbygning pÃ¥ 50 m2, isolering af hele huset udvendigt inkl. filsing, nyt tag, nye vinduer, omfangsdrÊn, genetablering af en gammel tilbygning, loft til kip, gulvvarme og nyt gulv, nyt bad og toilet, nye kloaker og aflÞb, nyt kÞkken, alt i el, malerarbejde osv. Et nyt hus er ”bygget uden på” det gamle hus. Projektet blev estimeret til at tage 5 mÃ¥neder, og efter prÊcis 4,5 mÃ¥neder flytter vi ind.

CL-Huse har hele vejen igennem vÊret reelle og Êrlige. Deres rådgivning, deres sans for detaljen og eget kvalitetskrav er uvurderlig. Alt har kÞrt efter planen, alle aftaler blev overholdt, og de har endda vÊret ca. 3 uger foran egen tidsplan hele vejen igennem, hvilket har gjort, at på trods af uforudsete projekter undervejs, blev de stadig fÊrdige fÞr tid.

Vi er så tilfredse med samarbejdet, vi er lykkelige for resultatet, og vi vil til en hver tid, anbefale CL-Huse til alle!

2020幎12月2日

Fornemt stykke arbejde og rådgivning på 35 kvm muret tilbygning

Vi har fra 18 maj 2020 til 20 august fået lavet 35 muretilbygning plus istandsÊttelse af stueetagen på MÞnsvej 21, 2830 Virum.

Projektet var oprindeligt sat til afslutning 30 september 2020, men CLHuse var fÊrdige midt august med det indvendige arbejde, hvorfor vi allerede her kunne flytte ind i tilbygningen.

Hele processen med Mikael og Rune har bÊret prÊg af professionalisme og rigtigt håndvÊrk. CLHuse har forsÞgt at vÊre mindst muligt i vejen for vores familieliv, da vi har boet i huset under ombygningen.

Alle aftaler og prissÊtninger er blevet overholdt, og de ting som er opstået undervejs er blevet ordnet uden merpris. Selv vores mursten på tilbygningen er blevet lavet med nÊsten identiske sten, som de oprindelige fra 1956, hvorfor tilbygning om 1 års tid vil ligne resten af huset.

Eneste udfording under projektet har vÊret med deres underleverandÞr på elfronten, hvor CLHuse har vÊret meget inde over og lÞst problematikken på bedst mulig måde.

Min hustru og jeg kan derfor varmt anbefale CLHuse v/Mikael og Rune til andre, og vi har allerede planlagt en terrasse, som de skal udfÞrer i start 2021.

2020幎9月23日

Dygtige håndvÊrkere - overholder tidsplanen

Jeg vil helt sikkert kunne anbefale CL HUSE. Vi havde af bekendte fået anbefalet Mikael Lind. Både det faglige arbejde og måden han styrer byggeprocessen på var meget tilfredsstillende. Vi skulle have lagt gulvvarme i hele vores kÊlder (100 kvm) inkl. nyt badevÊrelse. Byggetid ca. 2-3 måneder. De var fÊrdige efter lidt over 2 måneder.

Vi havde fået et tilbud fra en anden håndvÊrker, som vi havde fået anbefalet, men CL huses tilbud var billigere og vi fÞlte os trygge i de mange samtaler vi havde undervejs med Mikael op til byggestart.

De startede som aftalt medio august med at grave ud til gulvvarme. Gennem hele processen var både Mikael og Rune meget nemme at komme i kontakt med via telefonen. På mail kunne der godt gå lidt lÊngere tid.

Vi stÞdte undervejs på et par uforudsete udfordringer men i begge tilfÊlde var Mikael klar på en rigtig god lÞsning.

Vi vil også gerne fremhÊve fliselÊggeren, han var meget dygtig.

Skal vi komme med et lille ”kvÊk”, sÃ¥ mÃ¥ det vÊre malerne. De lavede et rigtig flot stykke arbejde, men de kom ikke altid som aftalt.

Alle 5 stjerner er berettiget.

2020幎2月26日

Udskiftning af tag

Cl Huse var og skifte mit etanittag samt ekstra isolere hele loftet. Der var ryddet pÊnt op hver dag, og alle aftaler blev overholdt og de både Rune og Mikael var nemme at få kontakt til.
Kan varmt anbefale Cl Huse
Rikke