Clinic B Beautyレビュー

3. アイブロウ バー
  4. スキンケア クリニック
  5. ワックス式脱毛サービス

当該企業による記述

Jeg tilbyder behandlinger i form af ansigtsbehandlinger, massage, hårfjernelse med voks, brow lamination, lash lift og eyelash extensions. Mit fokus på kvalitet, professionel ekspertise og brug af luksuriøse produkter sikrer, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

優良

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

KÆMPE anbefaling

Når man kommer hos Betina om det er bryn, vipper eller ansigtsbehandling, synes jeg, man altid bliver omfavnet af en varm og indbydende atmosfære, hvor servicen overstiger alle forventninger og man føler sig værdsæt. Har fået lavet vipper to andre steder, men pga Betinas ekspertise, passion og personlige service, kommer jeg kun hos hende, man ved, man altid får en fantastisk behandling. KÆMPE anbefaling

2024年3月15日
Clinic B Beauty ロゴ

Clinic B Beauty からの回答

Hvor gør det mig bare glad med de rosende ord. Tusind tak, Carina❤️
Jeg er meget taknemlig for dine besøg og din støtte☺️
Betina

Du overrasker hvergang 🌟

Det startet allerede tilbage i november 2023, hvor jeg først gang kom ind til Betina som ny kunde, jeg manglet en der kunne klar voksbehandlinger, lash lift og farvening af både bryn og vippe. Det kunne Betina så jeg tog chancen og hold nu op en skøn kvinde der mødt mig i døren 🥰 først behandling til UG - anden behandling godt en måned senere på min fødselsdag skulle jeg forkæles og hvem have pynt op med flag og sang da jeg tråde ind af døren ja Betina 😍 desværre holdt andet lash lift ikke som først gange men den kanon kundeservice Betina levere gjore at det blev lavet igen 14 dage efter uden jeg skulle tænke mere over det, 14 dage senere i starte af feb. Var det tid til resten og endnu et lash lift, og med Betinas kanon viden og baggrund kom vi frem til at det ville mine vipper ikke kunne holde til, og efter lidt snakke frem og tilbage blev det til lash extensions og det har været den bedste beslut jeg har gjort for mig selv længe 🥰
Tusind tak for din fantastisk lille klink og ikke mindst dig 🌟

2024年2月5日
Clinic B Beauty ロゴ

Clinic B Beauty からの回答

Tusind tak for de flotte ord❤️
Det varmer utrolig meget. Jeg er så glad for dine besøg og din støtte☺️
Bedste hilsner
Betina

5つ星のうち5の評価

varm anbefaling til vipper!

Jeg har fået lavet eyelash extensions hos den sødeste behandler, der altid formår at lave mine vipper lige efter min smag! Det kan varmt anbefales til førstegangs “forbrugere” der ønsker smukke vipper der holder! Jeg går altid tilfreds derfra.

2023年12月19日
5つ星のうち5の評価

FANTASTISK service og behandler!!

FANTASTISK service og behandler!!! Skide dygtig til sit fag og arbejde. Meget rolig og behagelig. Ved hvad hun laver og jeg kan virkelig varmt anbefale hende, uden tvivl! 🤩 her kommer jeg gerne igen, for mine bryn står altid snorlige efter en behandling hos hende!

2023年12月20日
5つ星のうち5の評価

Oplevelsen kan beskrives med få ord..

Oplevelsen kan beskrives med få ord..

REN VELVÆRE! Man føler sig imødekommet, i fokus og dejligt afslappet. Betina er en vildt dygtig behandler, som ved hvad hun laver, med en rolig stemme og som er meget empatisk.

Jeg kommer glædeligt igen! Tak for de gode behandlinger ♥️

2023年10月16日