Top top behandling
Altid professionel og tillidsvÊkkende mÞde med sÞde og kompetente behandlere.
Hos Clinic 360 på Als, nÊr SÞnderborg, sÊtter vi en Êre i at tilbyde dig fÞrsteklasses kosmetiske behandlinger i vores klinik i HÞrup på Sydals. Vores primÊre mål er din tryghed og tilfredshed med et resultat, der fremhÊver din naturlige skÞnhed på en naturlig, Êstetisk og harmonisk måde. Vi er registreret og godkendt ved styrelsen for patientsikkerhed til at udfÞre behandlingerne, Botox, Filler, Kemisk peeling, skinpen, skinbooster og fedtfrysning
Kallehave 24, 6470, Sydals, ãã³ããŒã¯
Altid professionel og tillidsvÊkkende mÞde med sÞde og kompetente behandlere.
Jeg har fået PRF-behandlinger mod hårtab hos klinikken, og jeg er meget glad for både forlÞbet og resultatet. Jeg kan tydeligt se en forbedring i min hårvÊkst, hvilket jeg er virkelig tilfreds med.
Man fÞler sig virkelig godt taget imod, og servicen er helt i top. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der overvejer PRF-behandlinger.
Jeg har fået PRF-behandlinger mod hårtab, og jeg er virkelig positivt overrasket over resultatet. Jeg har allerede fået en tydelig forbedring i hårvÊksten, og det har gjort en stor forskel for mig.
Fra start til slut har jeg oplevet en meget professionel og tryg behandling. Personalet er utrolig kompetente, grundige i deres information og tager sig tid til at forklare både processen og forventede resultater. Man fÞler sig i virkelig gode hÊnder.
Klinikken fremstår meget professionel, og serviceniveauet er helt i top. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre, der overvejer PRF-behandling for hårvÊkst.
Mette og Ditte er dygtige og erfarne. Jeg har fÞlt mig i de absolut bedste hÊnder hver gang, jeg har besÞgt deres klinik.
Jeg har fÞlt mig tryg:
- ved deres professionelle og Êrlige vejledning
- under og efter mine behandlinger
- i deres hyggelige og diskrete lokaler, hvor jeg altid har oplevet privatliv og ro
Behandlingerne har virket til min fulde tilfredshed â faktisk langt over forventning.
At Mette og Ditte ovenikÞbet er de mest behagelige og skÞnne mennesker, gÞr bare oplevelsen endnu bedre. Det er virkelig krymmel på kagen. Jeg er oprigtigt glad for at komme der og kan varmt anbefale dem.
Har fÃ¥et reducering af fine linjer omkring munden.Har fÃ¥et filler i mine lÊber,det sÃ¥ flot ét resultat,og ser stadigvÊk naturligt udð€
Super god behandling!
Jeg har filmet for Ditte og Mette og fået et indblik i deres arbejdsmetoder, hygiejne og resultater. Man bliver mÞdt med en varm velkomst, og de guider kunden trygt gennem hele behandlingen.
Super sÞd og prof personale. Har fÃ¥et god behandling og rÃ¥dgivning. Jeg kommer gerne igen ð
FÞrste besÞg og jeg kommer helt klart igen. Profesionelle, meget dygtige og imÞdekommende.
Jeg er fan âš
Kinikken forstår naturlig og diskret forbedringskoncept.
Ãrlig og dygtig personale som lytter til ens Þnsker.
Jeg har fået tre behandlinger med skinpen pga. solskader og pigmenter i ansigtet. Det har givet synlige resultater med det samme, og kombinationen af behandlinger og produkter fra ZO skin Health har gjort at jeg har fået den hud jeg ikke turde drÞmme om. Tak for jeres måde at vÊre på, jeg glÊder mig til at komme igen.
Behagelig og skÞn klinik! Man kan tydeligt mÊrke deres profesionelle tilgang til behandlingerne. Jeg er meget tilfreds med mit naturlige resultat.
Super grundig og Êrlig vejledning!
Resultaterne er meget naturlige og prÊcis, som jeg havde håbet! Man mÊrker tydeligt at de ikke går på kompromis med både kvaliteten af produkter og sikkerhed - hvilket gÞr behandlingen til en meget tryg og virkelig god oplevelse!
De bedste anbefalinger herfra!
Jeg har haft en super positive oplevelse hos Clinic360. Pigerne er Super venlige og imÞdekommende lige fra man trÊder ind af dÞren! Der blev virkelig taget sig god tid til at forstå mine behov, Þnsker og bekymringer.
Mette var utrolig dygtig og forklarede grundigt processen, så jeg fÞlte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Resultaterne af min behandling oversteg alle mine forventninger â jeg kunne ikke vÊre mere tilfredsð€Klinikkens er super hyggelig, moderne, rene og indbydende, hvilket kun forstÊrkede den positive oplevelse.
Jeg vil varmt anbefale Clinic360 til alle, der overvejer kosmetiske behandlinger. Her er du i trygge hÊnder, og du får det bedste af det bedste!